Тая жена къв изрод беше, що народ от моя випуск се изпоизнесе. Обикаляше из входовете около даскало да ни търси къде пушим и като ни намери ни слагаше последно предупреждение за иключване, което после се оправяше само с една "лека" вноска от около 5 стотака, и аз понеже нямах и си седях с него Хаха ама аз ходех на гребен и май я беше страх да ми се отваря
аз не съм от 2ра англ ама хода на море с тях тъй че съм информирана
БЕЛ-5 математика-6 английски -6 история-6 (ако не ни беше класна повече от 3 нямаше да видя) философия-6 информатика-6 БЕЛ СИП-5 Рисуване-5 Живопис-5.50 Аксесоари-6 Склулптура-6 Живопис практика-5.50 Театрален грим и перуки-6 практика грим и перуки-6 история на грима и прическата-5 история на изкуството-6 физическо-6 информационни технологии-6
Годишен изпит рисуване-3.50 fail Годишен изпит Грим и перуки-5.75
И аз така с пълно 6.00 имах малко проблем с географията (а ми думаха хората, че в 10 клас била трудна, ама..), но се оправих и там. Сега честно се чудя как ги изкарах тия оценки.
5,63 $,$ можеше и повече,но дисциплина при едни,при други май трябваше да се правя на п?тка като останалите от класа,но колкото получа толкова,имам си чест...ш?бани г?золизци...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 31 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения