|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 7:04 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Юни 09, 2008 4:59 pm |
ThaiArt |
|
 |
|
Ayumi написа: ....усещания за кайсиевост....
я дефинирай това какво означава ..... защото звучи все едно имаш нужда да се чувстваш кайсия  .... а така тука вика на тези , които са "започнали да оплешивяват отгоре" .... и аз това го разбирам , че имаш нужда да се чувстваш плешива ... а си мислех , че прешивостта е нещо лошо
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Юни 09, 2008 7:38 pm |
 |
Ayumi |
|
 |
Регистриран на: Пет Май 16, 2008 9:42 am Мнения: 172 Местоположение: Shinjuku station
|
уф.
наистина ме мързи да обяснявам - накратко - усещания за нереални случки, антикомерсиални моменти и лично твои си странни нещица...
иначе забелязвате ли, че нещата за които хората пишат, че не могат без тях - все ено с това е изпълнено ежедневието им
един ще напише "ебанье, пиенье, сранье",
друг "аз ако не си ударя ена не мога"
забавно е някак да им четеш отговорите и да си представяш как си живеят юзърите всеки ден и кое е важно за тях
_________________ "strange but not a stranger"
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Юни 09, 2008 8:16 pm |
ThaiArt |
|
 |
|
Ayumi написа: друг "аз ако не си ударя ена не мога" :П забавно е някак да им четеш отговорите и да си представяш как си живеят юзърите всеки ден и кое е важно за тях 
Айде , айде ..... ще кажеш ти пък не "бъркаш в хралупата си , като гладна мечка за мед " вечер под чаршафчетата ? ..... или пък не акаш всяка сутрин като изпиеш кафето ..... и в твоето ежедневие присъстват тия неща ... нормални са
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Юни 09, 2008 9:02 pm |
 |
Ayumi |
|
 |
Регистриран на: Пет Май 16, 2008 9:42 am Мнения: 172 Местоположение: Shinjuku station
|
за всеки са нормални, но както примерно чета и за мен това е важно и любимо нещо и го пиша в отговорите си, така друг ще го изпусне защото го прави само като разглежда менюто
за всеки е важен въздухът, но не всеки се сети да го напише...
ае всеки си има приоритети и си ги пише, но ти като типично момче гледаш да извъртиш към циничното
_________________ "strange but not a stranger"
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Юни 10, 2008 9:31 pm |
 |
papi_chan |
|
 |
|
Са наПуШъ Кът По фИлмИте
дА сЕ нАлеА кАт За ПосЛедНо
И да СеаДна ПреД кОмПа пОчТи НеАдЕкВатНо дА
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|