|
Дата и час: Пет Мар 07, 2025 2:37 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Юни 27, 2008 12:43 pm |
FlameHazel |
|
 |
|
Много добре си се справил с текстурите ^^ Харесва ми когато хората които си знаят материала :]
Явно имаш опит, само така ^^
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Юни 27, 2008 2:41 pm |
 |
blurymind |
|
 |
|
не бих нарекъл боравенето с филтри и леър маски опит...
драсканицата си я бива,ама хрущяла на врата малко неестествено, и де са му ключиците?  Писането на канджи придава естетически ефект, кажи ми че него не си го видял от някъде,иначе няма да знаеш какво пише (ако знаеш)
рисуваните ти неща с фотошоп са впечатляващи,макар и все гледани от снимка, ще е яко да пуснеш малко груби скици с хора в различни пози.Тва ще ме зарадва особено
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Юни 27, 2008 2:49 pm |
 |
BlackID |
|
 |
Регистриран на: Чет Фев 21, 2008 2:58 pm Мнения: 587 Местоположение: У вас
|
Frostburn написа: @BlackID аз рисувам направо в шопа, така че там си ги пипам както си искам(или както мога  )
Да де ясно...
Въпроса беше дали с таблет (и е зададен още когато си мислех, че таблета е като преносим дигитален лист и направо си рисуваш в него, а след това се дообработва с фотошоп)
Me Dummy
_________________ Цък
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Юни 27, 2008 3:24 pm |
 |
mona_fei4kata |
|
 |
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 7:21 pm Мнения: 970 Местоположение: homeless =D
|
късничко виждам темата  както и да е...
супер са ти нещата,харесва ми че са завършени  все пак дай още насам, че са мн малко...
като цяло критика почти не виждам каква може да се даде, така че само хвалба
дай малко инфо за придобиването на уменията ти  (къде се занимаваш с рисуване?)

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Юни 27, 2008 9:45 pm |
 |
Ensenga |
|
 |
Регистриран на: Нед Сеп 04, 2005 4:06 am Мнения: 3381 Местоположение: cyber-sekai
|
мерси на всички които харесват аматьорските ми изпълнения ^^
@ BlackID - да с таблет рисувам естествено, без него все едно рисувам с краката си, представете си само
@ blurymind - това не са канджита а хирагана, която я знам съответно знам какво е  иначе тази идея за текст до творба не е хич нова, иначе сам се сетих да го сложа де
ей сега като ми минат изпитите се надявам да нямам мързел щото на последък изчезва като че ли, и за тва ще пускам арт
_________________ skype: zenscape
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Юни 29, 2008 4:53 pm |
 |
BlackID |
|
 |
Регистриран на: Чет Фев 21, 2008 2:58 pm Мнения: 587 Местоположение: У вас
|
Frostburn написа: баси умрелата тема ето нещо с филтрите на photoshop, колкото да не ми мухляса темата 
...
на най-задната планета светлината и е отгоре, а звездата, която всъщност огрява е отдолу
_________________ Цък
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|