|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 7:31 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юни 27, 2008 12:57 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=435.png) |
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Не знам аз ли остарявам или това действително беше най-тъпия край ever!
Просто не само, че цялата манга ме караше де искам да си изповръщам всичко вътре, ами и самата Хайне доста допринасяше за чувствата ми. Много дразнеща героиня, ама наистина много! Историята беше интересна в началото, после ми вкараха някакви сълзливи драми включващи злия брат близнак и сапунката беше пълна. То вярно тя си пада по такива работи, но това беше прекалено! Обичам всички останали найни манги, включително и последните два oneshot-а, но тази манга действително е най-голямата боза в момента.
И е страшно жалко, понеже както беше почнала имаше готин потенциал за доста по-интересно развитие, а то стана Дързост и Красота. Адски съм разочарована.
Единственото хубаво си бяха Ушио и Сенри.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|