Дата и час: Нед Фев 23, 2025 3:54 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 10 от 46 [ 676 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 46  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 27, 2008 8:31 am 
Аватар

Залагам че Наруто няма да успее да декодира съобщението :lol:
Но ще се сети по време на битката с Пейн :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 27, 2008 10:05 am 
Аватар

тоя код Какаши трябва да го разгадава - просто трябва да се сети
той засега има един хинт - гръдната обиколка на Тсунаде :lol: в смисъл, че ключа трябва да е в книгите на Джирая - нали е описал всичките пейновци там като герои, а Какаши е най-запознат с творбите му :mm:
може би като види тялото дето имат и ще го свърже с някой герой от Ича Ича тактикс >.>

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 27, 2008 10:19 am 
Аватар

Най-хубавото в този чаптър беше, че пак го нямаше емо и парти. Иначе нещата вървят както се очаква и дано в следващя има по-сериозно развитие

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 27, 2008 11:49 am 
Аватар

Ами, ако не са свързани с книгата, тогава как Какаши ще се сети за ключа. Наруто от друга страна е пътувал с него 2 години и половина и от всички той най-добре е познавал Еро, като изключим Тсунаде, но тя не е успяла да помогне

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 27, 2008 12:20 pm 
Аватар

е много ясно, че ако не са свързани с книгата Какаши няма да се сети
ама как мислиш в 7 номерца се крие иначе тайната на телата на Пейн
а Джирая трябва да е описал в първата си книга срещата с всеки един от тях (умения, сили, слабости и т.н.) - това е книгата, която оная великата жаба му предрече, че ще напише - едва ли само е видял скрит литературен талант в него

AKO има ключ изобщо, може и Наруто да се сети за него, но пак си мисля, че задълже самия код е индекс за информацията в книгата

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 27, 2008 12:28 pm 
Аватар

Мен ми е много чудно защо написа тоя код ... можеше просто да напише истината на 2 на 3 и да умре ... жабата щеше да избяга и сега нямаше да се мьчат с кода :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 27, 2008 12:34 pm 
Аватар

- 106...
- Come Again ?
- Thei're 106cm :lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 27, 2008 1:46 pm 
Аватар

Това с гръдната оликолка беше добро. :lol: А той Наруто може и да не е чел книгите, ама пак може да му е хрумнало, че има нещо общо с тях(ако въобще има де).

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 27, 2008 4:14 pm 
Аватар

:shock: ооооо изпуснала съм яките дискусии и словесни батъли ех :(
това с гръдната обиколка беше мн добро хахах на джирая все пак му беше предречено, че ще е яко сексманяк, така че защо силиконките на тцунадето да нямат място в кода :thumbsup: , е тва му харесвам на тоя персонаж събураше най-яката прсоттия и смях съ сериозното :clap:

тея линкчета дето ги бяхте пуснали мн интересни, ама аз лично това http://www.onmarkproductions.com/html/six-states.shtml нещо не можах да му разбера връзката с пейн? :dontknow:

съгласна съм, че наруто на ПРЪВ ПОГЛЕД е мн слаб в сравнение с джирая без помощта на кюби, но за момента нищо не се знае за обучението, което му е дал джирая (предполагам не е пропуснал да го научи как се порка саке :drunk: , щото ще е голяма загуба), саске толкова сте го обсъждали, че ненам какво ново може да се кажа ама сега off от ефира, което мен ме кефи лично

абе кюби,а ко не беше толкова страшен, едва ли четвъртия щеше да го sealне с техниката, която използва третия, за да прецака ръцете на орочимару, така че мойто мнение е, че за потенциала на лисицата тепърва ще се открива, което включва и потенциал на наруто, което включва и смъртта на четвъртия, пък дай покрай тва малко история за блъдлайна и тн.

само да вметна за използваните две техники от наруто, номера не е колко техники използваш, а как

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 27, 2008 5:07 pm 
Аватар

Според мене нищо не се знае кой е по-силен(м/у Сасуке и Наруто),защото досега сериозна битка не съм видял Наруто да води може да се добие представа колко е силен Сасуке след като победи брат си но загуби печата си от Орочимару а в замяна получи всички техники от Итачи пфф за мене нищо не е ясно в момента само едно знам че двамата Наруто и Сасуке ще сбият и това ще бъде най-яката битка за мене в цялата манга(едновременно и с други).
А до колкото за Кюби това е едно от легендарните 9 чудовища и всеки знае как Наруто се е здобил с него важното е каква схема е направил 4-тият.Той е такава техника е направил(seal-a),че чакрата на Наруто и на Кюби да се смесват т.е. синът му да не губи съзнание когато я използва,както се случваше с Гаара.
Доста сложно ще бъде на Наруто да разшифрова кода като той според мен си няма представа как се разбива цифров код :lol: но виж ти успял няма да ме изуми много,то сичко може да се очаква от този "глупак". :lol: :dontknow:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 27, 2008 7:14 pm 
Аватар

100 % една от най-чаканите битки ще е със саске, аз не мисля, че ще е само една, важното е да има бой :chair:

шикамару се изложи в тоя чаптър очаквам в следващия от него или от какаши якото разкриване на криптографската загадка, предполагам, че след разкриването на пейн ще последва някъв батъл с него :shuriken:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 27, 2008 7:21 pm 
Аватар

дали ? не ми се вярва да ги пуснат да ходят при Пейн, щото ако Акатски нападнат през това време се лишават от голяма сила в селого .. :o

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 27, 2008 7:26 pm 
Аватар

Аве то ако Наруто не се сети за ключова дума,защото според мене само той може да я знае тъи като е негов наследник,няма как който и да е да се разшифрова кода криптографската загадка!!! :roll:
ПП:"батъл"??? :o

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 27, 2008 7:43 pm 
Аватар

е със сигурност наруто знае нещо за джирая, което другите не знаят, но сам няма да се сети, ебаси не можа да разпознае дебела от бременна е то не че има мн голяма разлика, ама има :lol: все пак.
тва шикамару ще кърти с мозък, аз залагам, че той ще се сети след като наруто и какаши му подскажат с нещо, а за батъла предполагам, че след като се разбере кой е или какво е пейн ще последва битка с него, просто няма как иначе, защото наруто ще е готов да отмъсти и ще знае как :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 27, 2008 7:58 pm 
Аватар

jiraiya написа:
Dypeshnik написа:
Аве то ако Наруто не се сети за ключова дума,защото според мене само той може да я знае тъи като е негов наследник,няма как който и да е да се разшифрова кода криптографската загадка!!! :roll:
ПП:"батъл"??? :o

е със сигурност наруто знае нещо за джирая, което другите не знаят, но сам няма да се сети, ебаси не можа да разпознае дебела от бременна е то не че има мн голяма разлика, ама има :lol: все пак.
тва шикамару ще кърти с мозък, аз залагам, че той ще се сети след като наруто и какаши му подскажат с нещо, а за батъла предполагам, че след като се разбере кой е или какво е пейн ще последва битка с него, просто няма как иначе, защото наруто ще е готов да отмъсти и ще знае как :wink:

I want to see Naruto revenge for his teacher Jiraya and kill Pein!!! :twisted:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 10 от 46 [ 676 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 46  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]