Дата и час: Нед Фев 23, 2025 6:25 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 9 от 46 [ 676 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 46  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 26, 2008 12:56 am 
Аватар

определено не сьм фенбойче .. незнам за ретард .. но поправи ме ако греша- Саске не смазва ли вече 2 пьти Наруто ? 1 пьт преди и 1 пьт след голямата му тренировка ... Наруто ми харесва най-много , но е слаб .. 1 орочи не можа за бие .. а Саске го би .. да не говорим , че Итачи не е слаб и то никак .. , че да викаш едвам го пребил ... щом Итачи е пречил на Тоби да изпьлни плана си :evil: ретард ..

Не цитирай мненията точно над твоето.
CaBa

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 26, 2008 1:13 am 
Аватар
Модератор

Всички сме наясно, че Саске е бутан от всякъде. Да победи Наруто първият път, но 2ри път не са се били. Ако ми говориш за момента когато го намереха, то това бой ли беше ? Сигурно пак щеше да го бие, но все пак това не бе никакъв бой.
Срещу Орочимачу - първо битката не бе довършена с Наруто, но Оро здраво губеше.
А Саске vs Оро - все едно сега да пребия Мохамед Али. Оро беше толкова зле. И точно един фен на Саске може да каже, че Саске е толкова силен, че да го победи с лекота. Не отричам факта, че Наруто е слаб, но много го бутате Саске. Сега може да е вече силен, след многобройните не знайни от къде ъпдейти.
За Итачи, да пречеше на Мадара, още незнаем всичко, но Итачи имаше доста силни техники. И честно казано за 2 секунди можеше да приключи битката му срещу Саске, без дори Саске да го докосни. Това, че го е оставил да го победи е друго. И отново само един фен на Саске би го видял по такъв начин.

Като гледам предните ти постове какви глупости си писал, по-добре вземи препрочети някой неща, защото здраво си се вкарал в някаква измислена история....

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 26, 2008 1:34 am 
Аватар

CaBa написа:
Това, че го е оставил да го победи е друго. И отново само един фен на Саске би го видял по такъв начин.

Всъщноист Итачи е бил изтощен преди битката си със Саске. Има две теории по въпроса: От чаптър 403, Итачи каза, че е прехвърлил някаква сила в Наруто и може би веднага след това се е сбил със Саске, а другата е - Мадара да е имал битка с Итачи още преди тая със Саске. За сега мисля да се водя по първата, тъй като има факти по въпроса. Иначе е абосолютно сигурно, че Итачи се остави на Саске, но за жалост целите му по въпроса са още неясни...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 26, 2008 2:25 am 
Аватар

не го бутам Саске ... просто казвам , че за момента е много по силен от Наруто ... и искам да видя малко хранене на Наруто не само на емо-то .. а и техниките всички са наясно , че Оро е исползвал забранени техники за да обучи Саске ... а и Оро надали е толкова слаб ... той само бягаше от Наруто и напрай там 2-3 атаки .. беше ясно , че ако продалжи така Няруто ще гризне дьрвото понеже неможе да се контролира .. а и го казаха , че чакрата на кюбито му прави големи наранявания ... не сьм фен на никой но вьпреки , че Саске само го мотаят като дете , поне искарва някфи техники , а не само да мрьнка и да си стои с 1-2 техники през цялото време ... Наруто освен расенган и клонинги лл не е показал друго ... а да и изцепката с хипер расенгана в "битката" срещу итачи .. абе супер слаб е наруто за ся ..

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 26, 2008 3:00 am 
Аватар
Модератор

И Наруто е "хранен" прочети малко старите постове. Просто винаги се намира някой през 2 седмици да изтърси, че Саске е най-силният, защото с лекота е победил Оро, Итачи и Дейдера....
А хрумвало ли ти е, че Оро може да е бягал, защото не може в дадената ситуация да направи нищо ? Не казвам, че е вярно, но не е и 100% грешно. Но Оро 100% щеше да пукне преди Наруто в нея битка.
Саске показва техники, защото ти го каза, Оро го е обучавал с забранени техники, а и Какаши му показа едно чидори, което той поразви и използва също постоянно. Такаче не ми казвайте, че Саске не показва едни и същи техники (както и тая огнената техника). А и все пак Саске като малък имаше по-голям потенциал и е нормално да е по-развит при добро обучение.
А Наруто, че показвал тея 2 техники не значи, че само тях знае (има ново секси техника, която не сме виждали :>). Все пак Наруто е нямал поле на изява. Единствения път който можеше да покаже какво е научил, той веднага влезе в кюби мод ;> (но това не значи, че само това знае). Такаче преди да се разбере на 100%, че друго не знае, не ми говорете, че нищо не е научил.
И си е напълно нормално да показват едни и същи техники, не е като да са само 2 героя. Ако за всеки се мисли уникална техника след всяка битка, ее извинявай ама автора трябва да е баси гения. И си е нормално някой да специализират в една област и да си я развиват (докато могат). И затова постоянното мрънкане "Наруто, знае 2 техники и само тях прави", си важи за всички в тази манга (с много малко изключения, но Саске не е сред тях).

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 26, 2008 9:23 am 
Аватар

Саске би Наруто в онази долина, защото единия се бореше за да убие, а другия за да "одраска нинджа джиджавката"
Разликата е от земята до небето. Ако Наруто нямаше силите на Лисо, щеше да пукне от чидорито, дори и да не са наблегнали на този момент, той е очевиден.

Но сега според мен Саске > Лисо, а пък Наруто>Лисо>Саске

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 26, 2008 11:30 am 
Аватар

Така за битката в долината Саске победи, просто за да има завръзка историята. Просто няма логика да се сблъскат две техники и по-слабата да победи. Да, Чидори е B-ранг, докато Расенган е А-ранг, написано си е в мангата. Просто не може да ме обедите, че 1 е повече от 2
За alexbg92 мога да кажа, че дори и с пластелин да му го обяснявам и доказвам с неща от мангата ще бъде безполезно.
Саске яко ъпгрейд има след всяка арка след timeskip-а, и всичко се показва и в крайна сметка Саске е показал 2-3 техники с различни вариации (Чидори в няколко вариации и огнени техники различаващи се по големината на топката), това е :wink:
След първата битка 1vs1 на Наруто след timeskip-а може да се говори за техниките на двамата

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 26, 2008 12:41 pm 

TuZa написа:
CaBa написа:
Това, че го е оставил да го победи е друго. И отново само един фен на Саске би го видял по такъв начин.

Всъщноист Итачи е бил изтощен преди битката си със Саске. Има две теории по въпроса: От чаптър 403, Итачи каза, че е прехвърлил някаква сила в Наруто и може би веднага след това се е сбил със Саске, а другата е - Мадара да е имал битка с Итачи още преди тая със Саске. За сега мисля да се водя по първата, тъй като има факти по въпроса. Иначе е абосолютно сигурно, че Итачи се остави на Саске, но за жалост целите му по въпроса са още неясни...

Всъщност Итачи още преди битката си със Саске е страдал от някаква болест и се е наливал с антибиотици... (ако Мадара говори истината де...)

alexbg92, имам чувството, че си си навил нещо на ума и само го повтаряш... Още е рано да ги сравняваме колко са силни Наруто и Саске... Трябва да видим и възможностите на Нару в момента какви са...

Да, Саске би Майкъл Джексън, Дей-Дей и Итачи-сан... И в трите му битки обаче имаше извънредни обстоятелства, които му помогнаха... Това е...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 26, 2008 1:41 pm 
Аватар

krumisimo написа:
И в трите му битки обаче имаше извънредни обстоятелства, които му помогнаха... Това е...

Welcome to the real world, Neo

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 26, 2008 8:03 pm 
Аватар

iRoNWill то това нищо не е сравнение по Наруто специализираните между народни форуми. Там какви работи бях чел направо могат да ти скрият шапката.
А иначе еми нищо ново общо взето за едни и същи спорове напоследък. Мангата не е имала особен напредък известно време :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 26, 2008 8:13 pm 
Аватар

kidamy прав си във специализираните съм попадал на умопомрачителни неща, както в лошия, така и в добрия смисъл. Като най-доброто досега съм запомнил една теория за 6 тела на Пейн и капсулите в които стоят с нещо от японската митология, абе лудница

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 26, 2008 9:09 pm 
Аватар

Nozo аз е на това съм попадал за пайнчо точно като се биха с Джей. http://www.onmarkproductions.com/html/six-states.shtml . :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 26, 2008 10:26 pm 
Аватар

SHADOWSONG написа:
Nozo аз е на това съм попадал за пайнчо точно като се биха с Джей. http://www.onmarkproductions.com/html/six-states.shtml . :lol:
Това е уникално , но информацията не е пълна и достатъчно подробна :?

Edit: Това пък го намерих в сайта над поста ми
narutoblog.cantosph.com написа:
This also makes me think that Pein and Konan were Yondaime’s teammates before. Very possible, it seems. And it gives me another idea that Konan is a medical ninja like Sakura and Tsunade are. And Pein is a strong and smart guy like Sasuke is. These really make sense.

Tози wallpaper e причината , тоя дето съм го цитирал , да мисли така ТУК - това в средата би трябвало да е Конан (който уж бил жена :roll: , ма да си кажа допускам го) , ама другия образ , дето е най - отзад , не ми се вписва в историята :?

Последна промяна Cypher на Чет Юни 26, 2008 10:46 pm, променена общо 2 пъти

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 26, 2008 10:34 pm 
Аватар

Там където го четох си беше доста добре обосновано, бих дал линк, но не мога да го намеря. Спомням си за 6 характера и ако се забележи от линка на SHADOWSONG там картинката с огъня в мангата когато казват, че Пейн избива всички ат рода на Хонзоу има картинка как тялото дето прилича на Нагано е на фона на горяща къща или нещо от този род, докато друг характер е свързан с животните (май), т.е. тялото дето само съмонва, там с хамелеона и т.н. Нататък ми се губи :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 27, 2008 6:56 am 

Ииии пак нищо ново под слънцето ...

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 9 от 46 [ 676 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 46  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]