Дата и час: Вто Мар 04, 2025 1:38 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 2 [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Проекта "Ран-Ът" или как България умира...
МнениеПубликувано на: Сря Юни 25, 2008 10:47 am 
Аватар

Ако някой знае или не знае...
Изображение
Цитат:
Това е практическият план по който се провежда разорението на България от всички правителства от 1990 г. до днес. Без да се запознае с този фундаментален документ, българинът няма как да разбере света около себе си и епохата в която живее. Той е изработен по поръчка на превратаджиите от 10 ноември 1989 г. от Националната търговска камара на САЩ, в тайна от целия български народ. Още през март-август 1990 г. с този документ са предопределени всички бъдещи процеси в икономическия и обществения живот у нас. От самото начало новите управници са знаели всичко, което ще последва у нас. Това е най-стриктно спазвания документ в България от 1990 г. до днес.

Цитат:

След избухването на демокрацията правителството на Андрей Луканов кани екип от 22-ма специалисти от Фондацията на националната камара на САЩ, начело с Ричард Ран и Роналд Ът, за да разработят "Проект за прехода към пазарна икономика и демократичен капитализъм". Към тях се присъединява и екип от 29 български специалисти.

Това е практическата програма, по която се измени обществения строй в България. Още през март-август 1990 г. с този документ са предопределени всички бъдещи процеси в икономическия и обществения живот у нас. В него се залага стопанското, културното и духовното съсипване на страната. От самото начало новите управници са знаели всичко, което ще последва в България.http://www.communist-bg.org/index.php

Интересно е да се знае, че докладът по “Проекта Ран-Ът” е приет от Народното събрание с ръкопляскания, а по един екземпляр от него е получил всеки от депутатите.

При представянето на проекта в пленарната зала, Андрей Луканов заявява: “Програмата съдържа рационални елементи и от двете платформи – на БСП и СДС, както и съгласуваните между двете основни политически сили идеи в периода преди и след изборите”. И сини, и червени са работели заедно с екипа на националната камара на САЩ в ущърб на България.

Докладът върху Проекта "Ран-Ът"

ДОКЛАД
върху проекта за икономически растеж и преход към пазарна икономика в България

подготвен от
Фондацията на Националната Камара на САЩ
за
Народна Република България

Ръководство и редактиране:
Ричард Ран, САЩ
Роналд Ът, САЩ

"Поместваме пълния текст на доклада Ран и Ът така, както той бе разпространен през есента на 1990 година сред депутатите от седмото Велико народно събрание и висшата държавна администрация." - Петко Симеонов

В него има и специална - поверителна част, за която малцина знаят. Това е разделът за "цената на прехода". Ето какво представлява тя:

Труд" от 9 декември 2000 г. публикува коментара на Георги Тамбуев за програмата Ран-Ът, в съгласие с която започва българският Мирен преход към гробищата:

"Чета я и косите ми настръхват. Все едно чета Откровението на Йоан или предсказанията на Ностарадамус за Апокалипсиса... Очаква се невиждан глад. Българинът все по-трудно ще се изхранва. На пазара ще се появят всякакви ментета. Най-уязвимата част от населението - децата и възрастните ще получават тежки хипотрофични увреждания от системното недояждане. Непрекъснато ще се увеличава дистанцията между цените на стоките и заплатите… покупателната способност на населението неспирно ще спада и ще стигнем нивото, нужно само за биологично оцеляване. Ще се появи безработица. Предвижда се нивото й да достигне около един милион. Най-квалифицираните млади българи ще напуснат страната. Ще възкръснат отдавна погребани болести… Всички тези "благини" могат да породят силни обществени сътресения. Затова трябва да се въвеждат постепенно, като се държи непрекъснато сметка за прага на издръжливостта на народа. Мизерия, глад, болести, нищета - това прокобва поверителната част от плана Ран - Ът. Да работиш за осъществяването на този план, значи да станеш палач на собствения си народ. Признавам, че ако ме блъснеше кола, нямаше да ме разтърси така, както ужасяващата картина на Прехода. Американските специалисти и българските експерти ни казват в очите какво ни чака."

Георги Тамбуев:

"...секретна част, която засяга социалния ефект на реформите у нас. Когато я прочетох - а аз я поисках лично от Луканов тогава и той ми я даде - ми се изправиха косите!..."

На шефа на фирмата “Програмни продукти и системи” – Рашко Ангелов е възложено бързо да организира превода на български език и да издаде доклада по проекта Ран и Ът. От него също се научава, че проектът има и поверителна част.

Източници:

РОБИ НА СВОБОДАТА - Ангел Грънчаров

Генезисът на злото - реч на Председателят на СПС - Варна, Кънчо Бонев на митинг против "здравната реформа", Варна, 2005 г.

Намаляване на българите до 5 млн.

На 117-а страница от поверителната част на програмата се казва, че

българската икономика, в условията на пазарен принцип е предназначена да изхранва 5 милиона души.

Сведението се съдържа и в интервю на журналиста Георги Ифандиев:

"В приложението към плана “Ран-Ът” от 117 страници става дума за това, че българската икономика е предназначена да изхранва 5 милиона души. Още тогава, началото на 90-те години, се прогнозира появата на цигари ментета, алкохол менте, хора, които ще ровят кофите за боклук...

- Къде изчезват 3-те милиона българи според плана? Гоним ли ги?

Г.И.: Това аз не можах да разбера. Най-вероятно е предвидено разселване по света и измиране, стопяване на нацията. Случва се в момента, нали го виждаме.

- Собствеността на тия 3 милиона в чии ръце отива?

Г.И.: Собствеността на хората отива в други ръце...

- Какво следва от загубването на собствеността?

... Следва ново робство. В т.нар. “бял свят”, обикновените хора работят, за да изплащат. Цял живот са роби на заемите... А у нас все още твърде много хора имат собственост, апартаменти, вили, а това ги прави относително независими.” (в. “Шоу” - бр. 27 (303) от 7-13 юли 2005 г.)

Генезисът на злото или заговорътсрещу България

"През този период не може да се мисли за запазване на досегашното жизнено равнище. – пише в явната част на доклада. - То неминуемо ще спада, каквито и мерки да се вземат."

Последователно бяха ликвидирани селското стопанство, промишлеността, транспорта (речен, морски и въздушен), военно-промишления комплекс, телекомуникациите и атомната ни енергетика.

Резултатите

От 1990 г. та до днес, жертвите на плана “Ран-Ът” се изчисляват на малко повече от един милион души. Тези хора или са измрели, или са се изселили от държавата български граждани.
Резултатите се наричат винетки, здравни осигуровки, въвеждането на различни и нови видове данъци и такси, непрекъснатото покачване на цените на най-важните консумативи - ток, вода, и отопление.

Излиза, че на българския управленски елит му се плаща за прилагането на една геноцидна схема за изтребление на населението на държавата по икономически път.

Някои от 29-членния български екип, взел участие в подготвянето на плана “Ран-Ът”, вече получиха своите награди. Те се превърнаха във водещи фигури в обществения живот.

През 2003 г. Симеон Сакскобургготски, имаше среща с Ричард Ран - единия от двамата бащи на програмата. Същата година беше премахнато взаимно-спомагателното здравно осигуряване, при което работещия съпруг осигурява безработния. В резултат днес около 1 200 000 български граждани са с прекъснати здравни права.

Какво ще се случи след оптималната реализация на програмата “Ран-Ът”?

Благата в държавата ще запазят постоянното си ниво, но ще се разпределят между по-малко хора и делът на всеки един ще е по-голям. По този начин ще дойде и прословутото повишаване на жизнения стандарт. То ще е за сметка на изключеното от “системата” консумиращо население.

Лично аз... не знам в какво да вярвам но така или иначе тук става въпрос за дебела конспирация.Смърта на един е трагедия а на милиони просто статистика.
http://www.bgsviat.narod.ru/

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 25, 2008 11:14 am 
Аватар

Да, световна конспирация срещу България. :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 25, 2008 11:35 am 
Аватар

Е според днешните случки и икономическите проблеми на USA би трябвало да се освободим от това.Но света и без това вече си е хаос.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 25, 2008 11:36 am 
Аватар

Пълни глупусти!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 25, 2008 11:37 am 
Аватар

Можеби да,можеби не.Никой не знае със 100% сигурност :roll: .Аз ви показах това дали е истина или не и аз не знам но звучи доста ужасяващо.За повече инфо дал съм линк.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 25, 2008 11:38 am 
Аватар

бе като чета тва все повече започвам да вярвам за тоя план
===============================================
С почти 2 милиона и половина ще намалее населението на страната ни през следващите 50 години, съобщиха от Националния статистически институт.

По последни данни през миналата година българите са наброявали 7 милиона 640 хиляди души, а прогнозите на статистиците сочат, че през 2060-та ще бъдем малко над 5 милиона.

Като отчита формираните тенденции през последните 15 години, докладът на НСИ прогнозира, че броят на населението ще продължи да намалява, независимо от подобряването на някои характеристики на възпроизводствения процес.

Разработената демографска прогноза в НСИ през тази година показва, че населението на страната през 2020 г. ще бъде около 6 млн.953 хил. души, през 2030 г. - 6 млн. 436 хиляди, през 2040 г. - 5 млн. 971 хиляди, а в края на прогнозирания период (2060 г.) - 5 млн. 138 хил. души.

През посочените години броят на мъжете и жените ще бъде:
2020 г. - мъже -3 млн. и 363 хиляди, жени - 3 млн. и 590 хиляди;
2030 г. - мъже - 3 млн. и 120 хиляди, жени - 3 млн. 316 хиляди;
2040 г. - мъже - 2 млн. и 906 хиляди, жени -3 млн. и 65 хиляди.
В края на прогнозния период се очаква мъжете да бъдат 2 млн. и 515 хиляди, а жените - 2 млн. и 623 хиляди.

През прогнозния период, освен намаляването на населението, се очаква да
продължи тенденцията на застаряване на населението.

Това се дължи на формиралата се през последните десетилетия неблагоприятна възрастова структура на населението, която от своя страна е резултат на естественото му движение, нарастването на средната продължителност на живота и отражението на външномиграционните процеси.

Населението под трудоспособна възраст до 2020 г. ще се увеличи и неговият относителен ще бъде около 15%, след което ще започне да намалява и ще достигне през 2060 г. - 13,2%.

По-голямо ще бъде намалението във трудоспособна възраст. От очаквания относителен дял 63% през 2010 г., тази категория от населението ще съставлява 50% през 2060 година.

Нарастване се очаква в относителния дял на населението над трудоспособна възраст - от близо 23% през 2010 г. то ще достигне около 37 % през 2060 година.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 25, 2008 11:47 am 

Света - хаос? Колко заблудено изказване... нищо не е хаотично днешно време
Конспирация на света срещу България? Друг път...

Всичко е лични интереси и води до едно едиснтвено нещо... контрол над масите осъществен от по- заможните хора на планетата. Редшилд, Рокфелер, та дори и Бъфет, който аз доста уважавам... и още много, са замесени.
Проблемът в България е, както е споменато там, че имаме прекалено много НАШИ неща... неща, които държавата не може просто ей така да ни вземе... в САЩ и много други страни всички имат много неща, но всичко е купено чрез кредити, тоест те са "роби на дълга" което също е споменато там. И следователно са по- лесни за контролиране. За това и България е "проблемна" държава... трудно могат да бъдат контролирани хората в нея, макар и с един такъв план да е възможно да бъде осъществено.

Казвал съм вече, но ще повторя :arrow: Не съм фен на конспирациите, но това определено за мен е нещо вярно и неизбежно ще се стигне до момента, в който "нямащи" или по- скоро дължащи ще бъдат контролирани от хората, на които дължат пари.

@Lone Wolf Казваш, че светът е хаос............... защо? Защото има война в Ирак? Или другите войни? Всички войни по света, независимо кой има пряко участие в тях, са в интерес на по- богатите хора... затова и ги има, но определено не са хаотични ;)

Може би единствената грешка в изчисленията ще са природните условия на планетата... но от къде да ги знам, може дори тях да са взели под внимание, когато са разработвали планчето си преди стотина години... :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 25, 2008 11:51 am 
Аватар

rofl, цитат от вестник "Шоу" ли видях вътре...
мдааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 25, 2008 1:55 pm 
Аватар

Да живее патриотизма! :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 25, 2008 2:38 pm 
Аватар

Може би има някаква капчица истина, все пак такива социо-разрушителни процеси (например масовото очалгяване и идиотската "Война по пътищата") се случват в България, че очевидно има някакъв замисъл зад тях. Но все пак няма да се справят с нас. Може да се разселим по целия свят, но ще си останем хора. Вярно, малко като евреите, ама пък може един ден да контролираме целия свят :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 25, 2008 2:40 pm 
Аватар

И това доживях. БоленЛидеровщини във форума на анимес-бг. Никой не ние виновен, че неможем вече 20 години да направим прехода. Всеки народ си заслужава управляващите.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 25, 2008 2:59 pm 
Аватар

Всъщност... доста зловещо :lol: :lol:
Няма значение де, всичко се свежда до пари. Ама не знам кой плаща за цялата тая работа :lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 25, 2008 3:44 pm 
Аватар

http://www.bgsviat.narod.ru/

Само на мене ми ли праи впечатление,че сайта източник завършва с RU.....

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 25, 2008 5:12 pm 
Аватар

OMG хора не стреляйте по куриера.Ся виновен ли съм ако е вярно и ако не е :lol: .Всеки сам избира да вярва в каквото и което си иска.
Цитат:
И това доживях. БоленЛидеровщини във форума на анимес-бг.

Боже господи тоя факс откъде ти дойде.......
Цитат:
@Lone Wolf Казваш, че светът е хаос............... защо? Защото има война в Ирак? Или другите войни?

Проблема с петрола ми показва достатъчно.Всеки глупак знае че петрола е на свършване(не казвам че е останал 1 литър щото тук обикновено като кажа нещо и се разбира по друг начин).Черното злато е от световен интерес :lol:

Последна промяна Strid3r 9Y0 на Пет Юни 27, 2008 12:07 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 25, 2008 7:53 pm 
Аватар
Masaka?!

Perfect-Blue написа:
omg.Търсим оправдание за собствената ни некадърност да излезем от калта,в която сами сме влезли.И го намираме в разни планове на света срещу нас.Няма такова нещо.Сами сме си го направили.

Много ясно...

Манталитетът на българина е 5, за 4... Байганьовщината е народо-психология (повече му се кефим, отколкото да ни е срам от него). Харесваме си политици - мутри ^^. Връзкарството е навсякъде, липсата на елементарна култура също... некадърност, егота като за милиони "щото, видиш ли, имам вишу" (което е минато само на царски пищови и 2 присъствия в лекции) - "треа ми поне 1500 лева стартова заплата" и т.н., и т.н.

Американското правителство ли ни е виновно, че родителите не могат да контролират децата си и те се напиват като пълни келемета на по 13...?

:sleepy:

Прочетете на Ралф Дарендорф "Размисли за революциите в Европа" - за това как не трябва се хвърляме като гламави да минем към пазарна икономика с пълна свобода на пазара, липса не регулации, и идеализирането на застаряващата неоконсервативна политика на западните демократични държави - САЩ и Англия... и как точно това направихме. :lol: Като отпуснеш напълно юздите и ходи да гониш коньо...

Общо взето ние сме си виновни за всичко - липса на кадърен политически елит, липса на активно гражданско общество, бле, само пазарна икономика имаме...

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 2 [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]