|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 4:48 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 24, 2008 12:58 pm |
|
inc |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 1:55 pm Мнения: 1201 Местоположение: Пловдив
|
преди 3-4 години бяхме с едни приятели на едно МТБ състезание над Храбрино(бяхме маршали както и да е)и трасето на места беше ааадски кално, изобщо състезателите баха мнооо ммм секси както и да е. Свърши пробния кръг и имхме 1-2 часа свободно,кво да праим....ем що не се пускаме с дъждобрани по калта
Аз едно момиче и едно момче на един найлонов дъждобран, беше яко спирахме се в дърветата.По едно време момчето зе да не му пука и се пуска нправо по гъз, но както и да е.
Не е особено щуро ама шансо Поне беше чиста планинска кал
_________________ dolls can't cry~huh White Apple Tree - Snowflakes
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 24, 2008 1:55 pm |
|
inc |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 1:55 pm Мнения: 1201 Местоположение: Пловдив
|
Kostadin-kun написа: Нещо ми стана тъпо на един купон на който се бях напраил мармалад и скочих през джама.Якото беше,че бяхме на 1вия етаж, лошото,че нагазих в кал с чорапите.
.
един познат така бил скочил през джама, от една къща преземил се в кофите. Мислил си , че всички от там излизали
_________________ dolls can't cry~huh White Apple Tree - Snowflakes
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юни 25, 2008 10:15 am |
|
Ayumi |
|
|
Регистриран на: Пет Май 16, 2008 9:42 am Мнения: 172 Местоположение: Shinjuku station
|
няма шантави идеи
има лоши идеи, тъпи и велики.
да си минеш главата с машинка когато искаш да сваляш дърт скинар е тъпа идея... както и да пушиш на бензиностанция, да вземеш назаем блузка от травестит, да отидеш на интервю за работа с розова коса,
лоша идея е да прескочиш от 1 прозорец на друг по перваза на 4я етаж, да разрежеш балната рокля на майка си за да си направиш палатка, да отидеш да изтеглиш хилада-и-нещо лв от банката и 3 дни по-късно да се върнеш и да кажеш, че са те обрали
велики идеи: всички гореизброени в момента на измислянето им...
но не съжалявам - адреналина си струваше последствията (когато е имало такива)
_________________ "strange but not a stranger"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 01, 2008 6:48 pm |
|
koala |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 12, 2006 12:11 am Мнения: 1426 Местоположение: The other side of the looking glass
|
kimera написа: да се снимам в еротично списание за ПАРИ
Това е 1но, което ми е минавао през ума
Другите са прекалено откачени, в смисъл нереални, но не са непостижими ;о)
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|