|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 8:53 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Апр 26, 2006 8:54 pm |
|
g3n3s1s |
|
|
Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 10:19 pm Мнения: 1435 Местоположение: Doesn't Matter
|
Това аниме Рулира. Е такава гъзария отдавна чакам.
Направо му се накефих на Макс на това.
Особено тоя момент:
ГРУБО
Това просто е нечовешко аниме.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Апр 26, 2006 9:05 pm |
|
Crap |
|
|
Регистриран на: Чет Юли 21, 2005 8:58 pm Мнения: 4067 Местоположение: София , South Park
|
Nilion написа:
има го в тракера
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Апр 26, 2006 9:13 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Много радващ сериал засега. Само началната песничка, че и крайната са леко тъпички...
Mацката кефи обаче (Леви и е името ). Прилика с Лара Крофт може би има заради двата пистолета и дрешките, но Ларчето би поруменяла като росна китка ако чуе как псува нашата
Само още нз дали е епизодично или си има сюжет основен това аниме... някой знае ли, за да сподели как ще се развива?
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 27, 2006 11:25 am |
|
Aerith |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
0_o "Red Fraction" да е тъпичка ?! Виж за ендинга съм съгласна, но оупънинга е готин! И като звук, и като картина ...много е надъхващ!
Колкото до сюжета, миии тъй-като не съм гледала втори епизод още, та не мога да кажа, докъде обхваща мангата, пък и ме мързи сега да търся дисковете с мангата (чела съм я отдавна все пак) и да си припомням какво става нататък ти давам направо мястото, откъдето можеш да я свалиш и да видиш сам ...
<<Black Lagoon manga>>
Ъм, то сега като гледам, даже наскоро са реализирали още един чаптър, юхууууу, да живеят Акатсуки манга, аз вече забравих как се беше развило действието в предишния
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Май 17, 2006 11:04 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Новия епизод страшно ми хареса; нямаше много екшън, но просто това аниме има такъв неповторим чар, че ще се разтопих от кеф докато го гледах.
Леви и Дътч имат страхотно взаимодействие в стил Батоу и Мотоко, просто мноо ме кефат тия двамата; а и Рок рулира, и Бени; абе пълна идилия.
Действието се разминава леекинко с реализма, но така е още по-яко... "pure action fun" без много, много да му мисли човек
въх... Shinsen subs ме дразнят; епизод 6 вече е излезнал, а те на четвъртия се мотат.
Едит: вярно, че са два епизодите отсрамиха се
Последна промяна Morri D'in на Чет Май 18, 2006 4:12 pm, променена общо 1 път
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 02, 2006 12:11 pm |
|
Crap |
|
|
Регистриран на: Чет Юли 21, 2005 8:58 pm Мнения: 4067 Местоположение: София , South Park
|
Май Реви си пада по скаличката Добро екшънче е до момента,много се кефя
btw,що преди ми се струваше че и викаха Леви... Явно съм оглупял напълно
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|