|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 7:27 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 08, 2008 3:47 pm |
![Аватар](http://24.media.tumblr.com/tumblr_lcsg5tLR601qa4uc1o1_250.gif) |
Zenith |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Тоя пича накрая е баси якия.Много радва.
Суй също кърти,но гадателката с тез бутилки просто смаза цялата конкуренция.
Смяала съм се супееер много.Особено в кафето.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 08, 2008 4:51 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4736_1314685003.png) |
Shadowcat |
|
Регистриран на: Съб Авг 05, 2006 12:36 pm Мнения: 3228 Местоположение: In the middle of nowhere...
|
Дааа...гадателката с огромното шише размаза всички алкохолици от всички манги/анимета дето съм виждала ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) цялата стая беше в бутилки. И каква беше тази забележка по отношение на kawaiiнеса на Ерлайн? оО"
Суи е странна....с тези череши и непрекъснатата жажда за кръв
Иначе организацията за борба с трой...е зле...200 години и нищо
Кири отново си отнесе няколко юмрука от Ерлайн и гледаше заспало...~~
Този злобара ме изкефи...забравих му името...с налудничавия поглед...и кой е онзи човек, дето има същите пауери като Кири~~ ....
И все пак :
"Give me a kid's lunch...and don't forget to put a flag in it" е това вече изби рибата
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 15, 2008 9:00 pm |
Hajutze |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Предвиждам скоро да има общи бани ...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 22, 2008 12:07 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3514_1248823372.png) |
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Охх 45 страници...
Добре, яко беше особено как Суй издивяваше на моменти ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . А Фаран каква заплаха му оправи тая, ако не отиде при нашите ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Обачеее, тея ги считат за едни много силни убийци, а нашите ги направиха за смях... Дори този супер силен Авро, и многократно по-силен от другите 2ма, си замина толкова лесно... Значи тоя Фаран излиза от нивото на Зезу, а Суй близка до неговото ниво. Малко не ми се нрави това.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 24, 2008 9:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=434_1389131157.jpg) |
IvanTheChemist |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 11:01 am Мнения: 1817 Местоположение: Между тъканта на лабиринтите, пада се в Надежда-2
|
Готин бритон ли? Тоя прилича на тъпата мацка от магазина на Урахара от Белина! Иначе уменията му са почти на нивото на One piece, Naruto скоро очаквам и ДБЗ. Суи е ненормалната мацка! Искам да си ходят четиримата хванати за ръце и да им идат убийци. Те рано или късно ще свършат и така всички ще са щастливи и доволни ^^.
_________________ I hate lame haters that hate just for the hate and because they think that "t3h hat1ng stuv iz kul".
Perfect-Blue написа: Щото в българия сеирджии и даващи акъл много, ама участници малко. My anime and manga list
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 02, 2008 10:51 am |
![Аватар](http://24.media.tumblr.com/tumblr_lcsg5tLR601qa4uc1o1_250.gif) |
Zenith |
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Оооо, тя Суй скоро ще се осъзнае и Фалан свободна минута няма да има. Или пък мацката ще стане толкоз зверски силна, че шубето ще го хване. Има време.
Кири ми е адски сладък последните глави,де да знам защо...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 14, 2008 3:51 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3514_1248823372.png) |
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Мааалко ме подразни тоя чаптър, 3 години тъпчене да стигнем до момента който го знаем още от предният чаптър ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Сега и тая като тръгне с тях и просто не го виждам тоя как ще му остане свободна ръка :>
Така както е тръгнало, финалната битка Кири + държи за ръце всички сестри да не пукнат vs лошите
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|