|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 8:04 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Нека говорим с арт...  Публикувано на: Вто Юни 24, 2008 12:48 pm |
 |
Nilion |
|
 |
Регистриран на: Вто Авг 30, 2005 3:38 pm Мнения: 4992 Местоположение: sofha-ha Състояние : присхически болна
|
Нека си говорим с арт. Вместо спам темата в На лафче тук да общуваме без думи... - със снимки, песни[но само инструментал], картинки и всичко, кеото може да се тълкува различно и не е директно. Да общуваме с идеи ! Всичко, което изразява нещо директно и има написано/казано повече от 3 думи(авторите и оригиналите не се броят), тук да се анатемосва (: Може да са чужди неща, може да са ваши - както прецените.

Темата и правилата не са ми ясни на мен, но нека се радваме като малки деца (: Да видим какво ще стане...
много се чудих тук ли да е, в лафчето или в забавление, но реших тук, поради творческата насоченост на темата
Темата е само за арт хора (:
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Юни 24, 2008 2:19 pm |
 |
plankton |
|
 |
|
АЗ ПЪК ЩЕ ПРОТЕСТИРАМ И ЩЕ ПИША С ГОЛЕМИ БУКВИ!! ХАА!!
Така сега по-сериозно.
Като цяло темата е доста добра и блести в пропадналия форум, но не е завършена.. doh, kill the chiken, ti сама си го каза, lol. Нещо съква и не мога да разбера какво..
Може да е липсата на коментари?
Или пък липсата на обяснение от страна на човека, който пуска random art-а.. Де'а знам..
Както и да е ето още 2 песни от мен:
И знам, че са тежки тези песни. Особено тeзи тук, но за мен са нечовешки красиви и е прекаленно трудно да обясня защо..
In Search Of Inbred Mountain
http://www.youtube.com/watch?v=55qnVWhN ... re=related
Escape From Inbred Mountain
http://www.youtube.com/watch?v=JbEmHssozac
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Юни 24, 2008 2:53 pm |
 |
plankton |
|
 |
|
СТИГА СТЕ ПИСАЛИ СЪС МАЛКИ БУКВИ БЕ!!!!1 CHИКЕН>Z>
Иначе най-артистичното, естественно, след пуснатите от мен неща /kheheeeh/, е това на Веджо.
Иначе тези картинки that were posted by Найлона са просто приятни за окото, но не и изкуство. Въпреки, че от друга гледна точка всеки може да каже, че всичко е изкуство и бла бла бла бла.. whatever.. :0
А бай дъ вуeй Нилче. .
Bukcedheady не се спира само на това..
Всъщност е абсурдно някой да му хареса всичките песни тъй като песните му могат да бъдат толкова ралични, че даже и кокошките ще се уплашат.. Има техно, има електронни, има хардорищутиищанана, има спокойни, дълбоки, страшни, весели, могъщи.. оh. whatever.. :0
Виж само тази да речем и я сравни с тези, които пуснах преди:
Buckethead watching the boats with my dad:
http://www.youtube.com/watch?v=lr4Ixrkz ... re=related
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Юни 24, 2008 3:04 pm |
 |
Nilion |
|
 |
Регистриран на: Вто Авг 30, 2005 3:38 pm Мнения: 4992 Местоположение: sofha-ha Състояние : присхически болна
|
Саджине не мога да ти отговоря, защото този стил съм си наложила табу да не запазвам, че ми е като болна тема и няма да спра да търся ^^' Напомня ми на Дали, който аз обожавам (: Просто ми е прекалено силен и не мога (:
Планктоне, добре да не пишем с малки букви, макар да ми харесва повече. Дообре Кофоглавата определено има супер яки песни и суупер разнообразни. Бавните ми харесват повече, защото обичам спокойствие ^^
И да, аз обичам всякакво изкуство и всичко може да е изкуство, а скоро време съм луднала по фотография ^^'
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|