Дата и час: Вто Мар 04, 2025 1:38 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 2 [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2008 8:19 am 

Еййй село, село

Not like I'm one to talk :mm:

Аз съм в Княжево и ми става много яко като в 11 часа спрат всички трамваи за насам и имам минимум 3 часа ходене пеш ако се прибирам след 11:30 :lol:

:arrow: И аз съм за :D Даже се подписах вече ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2008 8:34 am 
Аватар

Zenith написа:
На мен ми е все едно, даже съм съгласна със SayanMk.

Ако замръкна някъде или си чакам първото или си хващам такси. Самият елемент с чакането на спирката в три през нощта си е бая криминален.
Пък и нямат оферта да го правят денонощен. Нощем ще се возят няй-вече подпийнали младежи без билети, да не говорим пък че контрола посмъртно няма да има по нощите. И какво получават шоферите, задето като гламави се разнасят из столицата цяла нощ? :roll:

аАА ами да , колко по-добре е тези пияни младежи да се разхождат по улиците, нали :evil: Това че не мислиш преди да пишеш ти го прощавам, но това че никога не си изпадал в такава ситуация, че да имаш нужда от транспорт и да нямаш пари - това не ти го прощавам :mrgreen:

Идеята за денонощен транспорт е много добра, в едни разумни минутки за чакане, а не както сега около 05 часа (разликата между последния и първа в посока от и за студентски :drunk: )

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2008 12:11 pm 
Аватар

Това ще е супер ако стане... :evil:

и без това мразя да ходя пеша, дори и за изтрезняване, както и да плащам на бакшишите :x

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2008 1:25 pm 

Истината е, че подобни автобуси има почти навсякъде. В Лондон на всяка спирка има табела с автобусите и примерно има 5 редовни и един нощен. Така трябва, това прави една община обвързана с проблемите на жителите си. А и не е само за пияните младежи. Един таксиметров шофьор няма да те качи от Младост 3 до Младост 1, например. Но в някои случаи разстоянието не е като за минаване пеша. Да, не говоря само за млади хора, а и за хора останали до по-късно на гости някъде.
А проблема с възращаемостта на инвестицията... От скоро смятат да въвеждат нова система за таксуване на пътниците. (Огледайте се за едни странни жълти кутии.)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2008 4:45 pm 
Аватар

Omega Red написа:
аАА ами да , колко по-добре е тези пияни младежи да се разхождат по улиците, нали :evil: Това че не мислиш преди да пишеш ти го прощавам, но това че никога не си изпадал в такава ситуация, че да имаш нужда от транспорт и да нямаш пари - това не ти го прощавам :mrgreen:

Идеята за денонощен транспорт е много добра, в едни разумни минутки за чакане, а не както сега около 05 часа (разликата между последния и първа в посока от и за студентски :drunk: )

Най-обичам хора, които си нямат идея дори цветът на косата ми какъв е(а явно и пола), но да знаят всичко за моя живот и къде, как съм замръквала. :P
Но си признавам с ръка на сърцето, че ме е много по страх в три през нйощта да чакам рейс за криминалния си квартал,отколкото да си хвана едно такси, ако ще и с последните си пари. А и обикновено като излизаш някъде е хубаво поне в общи линии да си премисляш нещата.
Ако е на разумни интервали(демек 15-20 минути) съм съгласна, но никой няма изгода да го прави така. А да висиш поне половин час в тъмницата и въпросните подпийнали младежи, които сигурно са адски симпатични хора, са си доста страшничък момент.
Но съм твърдо за да се направи до 12:00 и то с човешки интервали. А не да чакам автобуса от 9 до 10 и пак да се прибера в 11.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 25, 2008 8:49 am 
Аватар

А ако нямаш пари? В смисъл , то човек рядо се прибира ако му е останало нещо в джоба... Но да ти кажа, много си е яко да с еприбираш нощно време към Орландовци, през улица Козлодуй и Гробищата...не мога да разбера защо всички се спичат, това е най-спокойната част на града... като изключим бездомните кучета, останалите спят спокойно... много спокойно...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 25, 2008 9:06 am 
Аватар

не съм се прибирала с градски транспорт късно вечер от... около 2 години.
тогава не можех да си позволя да се разкарвам с таксита през половин София
а и сега често се случва по-малките ми приятели да отказват нощни запои поради недостатъчно финансиране/вечерни часове

подписвам се з петицията, но не мисля, че самата хартийка ще промени нещо. билета така или иначе си става левче от 1ви, пък ако от ЕС изискват среднощни автобуси те ще си ги въведат.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 2 [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]