|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 12:54 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 23, 2008 9:01 am |
|
Usagi |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
ехм да нанали е
сравних шот-а с други от сериите
беше му плеснат ефект сепиа и не различих цвета на косите
колкото и да не ми се иска да го напиша но лулу винаги се държи по-нежно с шърли дали накрая няма да остане с нея
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 23, 2008 4:58 pm |
|
faye |
|
|
|
Много мътно и кърваво нещо Тъй като гледам даже още искат да правят кашата...
Превюто на следващия епизод не ми вдъхва доверие, но този определено ми хареса Е имаше ги някои кофти момента, но мога да ги пренебрегна щом се сетя за изказването на Лулу "Всичко в името на сърцето..." или последната сцена "Приятно ми е, Семпай!" С онзи много странен жест ><
Иначе ме издразни целувката със Саяко! Как винаги успяват да се скрият като влизат в тази тайна стая, а точно сега взе, че Шърли толкова лесно и случайно да ги гепи
Много си ми харесват Императрицата и китаеца! Просто в момента са като бонбони за очи! Ордера нещо повечко трябва да разяснят, но предполагам за това е 13 епизод ^^
Само отново, 12 да не се окаже прикрит филър
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 23, 2008 6:17 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
туй достатъчно красноречиво ли е?
Епизода ме израдва отново на макс.
Лулу отново показа, че може да се справи дори, когато е много напечено. Много добре изненада евнусите, които отново доказаха, че мъже лишени и от желание, и от възможност за секс, трябва да си бъдат убивани. и отношението му към Кален радва, макар околко него да се разви един харем. Кагуя, Кален, Шърли и вещицата. Коя от коя по пищна(Кагуя има време, тя ще порастне). И като стана дума за тези. Дали Лулу не получи един солиден брейнуош от всичките девойки за силата на любовта и сърцето?
Китаеца и малкото белокосо лоли са абсолютни бонбони и радост за очите. Не мога да опиша колко се изкефих не само, че оживя, но и че се съюзи с Лулу и разпра евнусите.
А шнейзел ми е нещо мноого странен. На фона на цялата мъ мъдрост и добродетелност, той така лесно се съгласи да позволи на кастрираните да убият едно дете.
Рицарите радваааат. Особено Джино. Няма толкова голям сладур. Аня е много досадна, но без нея не може да мине. Сега на Лулу ще му подпуши много здраво...
И един въпрос.Те тия мехи от панталоните ли си ги вадят всеки път все по мощби и модифицирани? Щото Лакшата от началото на сезона осне да лежи и пуши друго не съм я видяла да прави!
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 23, 2008 6:57 pm |
|
Kiava |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 31, 2007 12:34 am Мнения: 354 Местоположение: somewhere I belong...
|
Хах, Zail, и мен този момент ме израдва. Ама на китаеца лолито е по- сладко. ;р
Теорията за роднинската връзка между Аня и Лулу... Май се сгромоляса, а? xD Макар че още нищо не се знае.
Колкото до харема на Зеро... Какво толкоз му се лепят всички? Момчето не е нищо особено. Има власт? Пхххх. С.С. е ясно защо е до него- договори, обещания, а-у; Кагуя я разбирам, малко е детето, за нея това е "блестящия героичен принц" (или поне така предполагам О.о); Кален... тя го опозна по- добре, двамката споделят общи цели и интересни, прекарват доста време заедно, минаха през доста трудни моменти... разбираемо е да "прехвръкнат искри" (тази двойка удобрявам ^^ ); само Шърли не я разбирам- тя знае, че Лулу крие нещо от нея (спомените и всъщност си е доста голямо "нещо" xD ), и като цяло не знае нищо за него, но пак е хлътнала... не можем да кажем, че е временно увлечение, все пак той продължи да привлича дори след като и изтри спомение... Както и да е, "любовната тема" явно предстои да се развива, като се има в предвид последния епизод.
И аз се надявам в следващия еп да се случи нещо по- съществено. Движение на историята, движение!
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 23, 2008 7:21 pm |
|
Pres |
|
|
|
Zenith написа: Аня е много досадна, но без нея не може да мине. Как досадна, голям сладур е (:
На мен много ми хареса епизодът, много силен, историята върви със същата скорост, което е много добре, а и показаха и в този епизод още малко около Лулу в училище (т.е. кой му е kawarimi-то)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 23, 2008 7:26 pm |
|
Usagi |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
Zenith написа: макар околко него да се разви един харем. Кагуя, Кален, Шърли и вещицата
забрави роло
лол
иначе и мен Аня ме дразни
но съм сигурна че ще има някаква връзка с Лулу
Последна промяна Usagi на Пон Юни 23, 2008 7:29 pm, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 23, 2008 7:29 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
lzpreslav написа: Zenith написа: Аня е много досадна, но без нея не може да мине. Как досадна, голям сладур е (:
Е кое й е сладкото? Stalker с апарат и без личен живот, затова се налага да снима всички! За лично пространство не е ли чувала?
Тя най-вероятно ще разкрие истината за произхода на Лулу,ама като я гледам каква е вейка няма да има много смисъл.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 23, 2008 8:45 pm |
|
Pres |
|
|
|
Zenith написа: Е кое й е сладкото? Stalker с апарат и без личен живот, затова се налага да снима всички! За лично пространство не е ли чувала? Не знам, мистериозна ми изглежда, със сигурност крие много, дано да го покажат в близките епизоди, типично за първия сезон беше да крият всичко до последния момент, сега разкриват повече неща по-скоро, отколкото могат да задържат в тайна, но интересът ми към сегашните епизоди не се е променил : )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 23, 2008 9:02 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Аз затова няма и да го гледам //е, все ще се наложи по някое време, ама засега чакам да излезе и някой мощен еп, че да размие лошия вкус... като гледам превюто на следващия ще си чакам...
Ако още 1 епизод дадат тая проклета Ашфорд академия ще се гръмна - за кво ми е да им гледам лигавите едро-буржоазни муцинки, дъъъ... води се война, светът ще се срине, хоп - 5 минутна сцена в някаква частна гимназия с олимпийски басейн и 5 декара градини... да беше анимето Ouran Host Club, ма не е... ;/
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 24, 2008 9:21 am |
|
velush |
|
|
|
Цитат: сега остава да видим каква е връзката й с Люлю
Ми с нея не се ли случи точно това, което се случи със Сузаку в първия сезон - просто видя част от миналото на CC, защото има някъкви латентни geass способности?
Принципно мразя цялата Geass поредица (нищо че я гледам...Sunrise все пак...), но последните 2 епизода бяха малко по-човешки. Особено 10-ти, който беше концентриран повече около военния екшън, а не около лигавщините и кражбите на идеи (примерно кражбата на сцената с преобличането от V for Vendetta).
Абе Geass-а ми прилича на неадекватна кръстокса между Gundam Seed и Mai Hime (които като самостоятелни заглавия са доста по-яки и смислени, въпреки че не съдържат толкова интриги и сюжетни обрати както Code Geass).
Вече чакам с нетърпение продължението на друго Sunrise-ско заглавие - Gundam 00 2. Неговото начало не ми хареса, но последните серии 7 бяха наистина яки и напълно в Gundam стил.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|