Дата и час: Сря Фев 05, 2025 12:38 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 21 от 47 [ 692 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 47  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 11:03 pm 
Аватар

Е, ако е някаква сестра ще бъде много прецакано. Обаче ако теорията ти е вярна, тогава имаме и ясно обяснение защо Аня има снимка на Лулу като малък. :? защо, защо, защо излиза само по един епизод седмично? >.<'

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 11:51 pm 
Аватар

Третото на въпросната снимка е Нанaли като малка. А самата снимка най-вероятно е от 19-ти еп. Но за да е 100% сигурно покажете ми я въпросната снимка.

За епизода:
МА**А МУ, на път съм да позная за Карен и спомените й! Гррр!

Дали накрая няма да се окаже, че Аня е истинската сестра на Лулу? Или е тяхна приятелка от детството им...

Поне имаше раздвижване по отношение историята. Тоя "култ", на който С.С. е била водач и V.V. е заел мястото й. Изглежда там създават Geass user-и...

Абе Шърли що не вземе да се влюби в Сайоко и да остави Лулу най-после на мира? На него му стигат С.С., Карен, и Кагуя.

Оня лоликон... ъъъ, пич... Зин-Ке явно поне засега няма да умира, за радост на многобройните му фенки.

Хм, онова в превюто май наистина е Корнелия... Засега следващия еп изглежда предимно комедиен, но ще видим...

Утре ще напиша някое не токова накъсано мнение.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 9:01 am 
Аватар

ехм да нанали е
сравних шот-а с други от сериите
беше му плеснат ефект сепиа и не различих цвета на косите

колкото и да не ми се иска да го напиша но лулу винаги се държи по-нежно с шърли дали накрая няма да остане с нея :mm:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 4:58 pm 
Аватар

Много мътно и кърваво нещо :? Тъй като гледам даже още искат да правят кашата...
Превюто на следващия епизод не ми вдъхва доверие, но този определено ми хареса :D Е имаше ги някои кофти момента, но мога да ги пренебрегна щом се сетя за изказването на Лулу "Всичко в името на сърцето..." или последната сцена "Приятно ми е, Семпай!" С онзи много странен жест ><
Иначе ме издразни целувката със Саяко! Как винаги успяват да се скрият като влизат в тази тайна стая, а точно сега взе, че Шърли толкова лесно и случайно да ги гепи :?
Много си ми харесват Императрицата и китаеца! Просто в момента са като бонбони за очи! Ордера нещо повечко трябва да разяснят, но предполагам за това е 13 епизод ^^
Само отново, 12 да не се окаже прикрит филър :(

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 6:17 pm 
Аватар

:D туй достатъчно красноречиво ли е?

Епизода ме израдва отново на макс.

Лулу отново показа, че може да се справи дори, когато е много напечено. Много добре изненада евнусите, които отново доказаха, че мъже лишени и от желание, и от възможност за секс, трябва да си бъдат убивани. и отношението му към Кален радва, макар околко него да се разви един харем. Кагуя, Кален, Шърли и вещицата. Коя от коя по пищна(Кагуя има време, тя ще порастне). И като стана дума за тези. Дали Лулу не получи един солиден брейнуош от всичките девойки за силата на любовта и сърцето? :lol:

Китаеца и малкото белокосо лоли са абсолютни бонбони и радост за очите. Не мога да опиша колко се изкефих не само, че оживя, но и че се съюзи с Лулу и разпра евнусите.

А шнейзел ми е нещо мноого странен. На фона на цялата мъ мъдрост и добродетелност, той така лесно се съгласи да позволи на кастрираните да убият едно дете.

Рицарите радваааат. Особено Джино. Няма толкова голям сладур. Аня е много досадна, но без нея не може да мине. Сега на Лулу ще му подпуши много здраво...

И един въпрос.Те тия мехи от панталоните ли си ги вадят всеки път все по мощби и модифицирани? Щото Лакшата от началото на сезона осне да лежи и пуши друго не съм я видяла да прави! :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 6:32 pm 
Аватар

Какво му трябва на всеки световен лидер: едно лоли и 20 метрова mecha :lol:
Изображение

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 6:57 pm 
Аватар

Хах, Zail, и мен този момент ме израдва. Ама на китаеца лолито е по- сладко. ;р
Теорията за роднинската връзка между Аня и Лулу... Май се сгромоляса, а? xD Макар че още нищо не се знае.

Колкото до харема на Зеро... Какво толкоз му се лепят всички? Момчето не е нищо особено. Има власт? Пхххх. С.С. е ясно защо е до него- договори, обещания, а-у; Кагуя я разбирам, малко е детето, за нея това е "блестящия героичен принц" (или поне така предполагам О.о); Кален... тя го опозна по- добре, двамката споделят общи цели и интересни, прекарват доста време заедно, минаха през доста трудни моменти... разбираемо е да "прехвръкнат искри" (тази двойка удобрявам ^^ ); само Шърли не я разбирам- тя знае, че Лулу крие нещо от нея (спомените и всъщност си е доста голямо "нещо" xD ), и като цяло не знае нищо за него, но пак е хлътнала... не можем да кажем, че е временно увлечение, все пак той продължи да привлича дори след като и изтри спомение... Както и да е, "любовната тема" явно предстои да се развива, като се има в предвид последния епизод.
И аз се надявам в следващия еп да се случи нещо по- съществено. Движение на историята, движение!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 7:21 pm 
Аватар

Zenith написа:
Аня е много досадна, но без нея не може да мине.
Как досадна, голям сладур е (:

На мен много ми хареса епизодът, много силен, историята върви със същата скорост, което е много добре, а и показаха и в този епизод още малко около Лулу в училище (т.е. кой му е kawarimi-то)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 7:26 pm 
Аватар

Zenith написа:
макар околко него да се разви един харем. Кагуя, Кален, Шърли и вещицата

забрави роло
Изображение
лол

иначе и мен Аня ме дразни
но съм сигурна че ще има някаква връзка с Лулу
:)

Последна промяна Usagi на Пон Юни 23, 2008 7:29 pm, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 7:29 pm 
Аватар

lzpreslav написа:
Zenith написа:
Аня е много досадна, но без нея не може да мине.
Как досадна, голям сладур е (:

Е кое й е сладкото? Stalker с апарат и без личен живот, затова се налага да снима всички! За лично пространство не е ли чувала? :lol:

Тя най-вероятно ще разкрие истината за произхода на Лулу,ама като я гледам каква е вейка няма да има много смисъл.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 8:45 pm 
Аватар

Zenith написа:
Е кое й е сладкото? Stalker с апарат и без личен живот, затова се налага да снима всички! За лично пространство не е ли чувала? :lol:
Не знам, мистериозна ми изглежда, със сигурност крие много, дано да го покажат в близките епизоди, типично за първия сезон беше да крият всичко до последния момент, сега разкриват повече неща по-скоро, отколкото могат да задържат в тайна, но интересът ми към сегашните епизоди не се е променил : )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 8:48 pm 
Аватар

добре тоя еп. беше толкова ЗЛЕ!!!!!!!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 9:02 pm 
Аватар
Masaka?!

Аз затова няма и да го гледам :nod: //е, все ще се наложи по някое време, ама засега чакам да излезе и някой мощен еп, че да размие лошия вкус... като гледам превюто на следващия ще си чакам...
Ако още 1 епизод дадат тая проклета Ашфорд академия ще се гръмна - за кво ми е да им гледам лигавите едро-буржоазни муцинки, дъъъ... води се война, светът ще се срине, хоп - 5 минутна сцена в някаква частна гимназия с олимпийски басейн и 5 декара градини... да беше анимето Ouran Host Club, ма не е... ;/

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2008 9:15 am 
Аватар

Йо йо, ей! И мене Аня ме кефи :lol: сега остава да видим каква е връзката й с Люлю XD
Като цяло добър епизод... ама няма много какво да коментираме :lol: Освен новото правило "вземи си мека + лоли и властвай над света" :lol:
Следващия еп ще е як, понеже тия двамата дебили Зино и Аня ще ходят на даскало =))

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2008 9:21 am 
Аватар

Цитат:
сега остава да видим каква е връзката й с Люлю

Ми с нея не се ли случи точно това, което се случи със Сузаку в първия сезон - просто видя част от миналото на CC, защото има някъкви латентни geass способности?

Принципно мразя цялата Geass поредица (нищо че я гледам...Sunrise все пак...), но последните 2 епизода бяха малко по-човешки. Особено 10-ти, който беше концентриран повече около военния екшън, а не около лигавщините и кражбите на идеи (примерно кражбата на сцената с преобличането от V for Vendetta).

Абе Geass-а ми прилича на неадекватна кръстокса между Gundam Seed и Mai Hime (които като самостоятелни заглавия са доста по-яки и смислени, въпреки че не съдържат толкова интриги и сюжетни обрати както Code Geass).
Вече чакам с нетърпение продължението на друго Sunrise-ско заглавие - Gundam 00 2. Неговото начало не ми хареса, но последните серии 7 бяха наистина яки и напълно в Gundam стил.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 21 от 47 [ 692 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 47  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]