|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 2:48 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юни 04, 2008 11:25 pm |
![Аватар](http://i91.photobucket.com/albums/k288/uKoHoMHuq/scandal_anime_small.png) |
SSJ Kisoso |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Дожо и Касахара са су~пер сладки заедно ^^
Само за това гледам анимето, но иначе йекшънът е на ниво, предвид за какво се водят тези конспирационни действия /а не, че се убиват с книги и речници/. А новосъздалата се двойка Тезука х Шибасаки също радва, хубаво е, че при тях веднага се 'получават' нещата, а нашите главни са на принципа kiss-in-the-last-episode >.<
It was scary... Very well done. Don't be gentle with me now... I might cry... You can cry?
Тук, ако лейтенанта беше казал "You can cry...", щеше да стане по-голямо шоу ^^
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юни 20, 2008 10:41 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Никаква дискусия тук, а анимето е толкова добро. Поне за мен едно от най-добрите на сезона.
Касахара и Доуджо съм вече сигурна, че ще ми влязат в топ 5 на любими двойки. Колокото и да повтаят ситуацията- Касахара в затруднено положение и ооджи-сама, който я измъква, повтаряйки "бака", пак не ми омръзва. Ама твърде бързо разкриха самоличността на Доуджо /не че не беше ясно.
Историята дори ми харесва, дори рядко да гледам нещо заради историята му. Особено в най-новите епизоди чак е интересно.
На Шибасаки-сама съм й голям фен, трябва да се уча от нея. Открита във всякакви признания и прави перфектните сделки XD И обира Тезука най-безочливо. От тях двамата също може да излезе нещо, дам.
Въобще страшно зареждащо аниме, винаги им страхотен край с това сливане с музиката и вечното крещене на чиби-Касахара ^^
И сега чак като излезе пълната версия на оп забелязах колко много много ми харесва.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 22, 2008 6:12 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1603_1254660360.jpg) |
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Брех, да му се не види... Първо да побашвам:
Към 4, 5ти еп. съм - няма толкова измислена история, като цяло самата концепция с унищожаването на книги можеше и да е ок, ама едните да бяха партизани, които да ги пазят, другите власти, бла, бла... А сега - две институции на едно правителство, които да се стрелят взаимно посред бял ден, а после да са си по живо, по здраво - "инаф пуцане за днес, време е да пием чай, утре пак"...
Анимацията е посредствена (но пак на светлинни години oт Наруто-филър, което май се превърна в епитома за 'мен ма мързи, дай на китайски ученици от прогимназията да драскат за по-евтинко'), чиби режима на главната героиня не ме кефи, можеше да е по-сладък...
Саундтракът е незабележим. Оупънинга яко съква...
Такам. Инаф баш. Брех, да му се не види...
Тооолкова готини герои ><. Страхотни взаимоотношения, сложни персонажи, динамика в екипа, направо да се разтопи човек от кеф.
Главната мацка е страшен образ, веднага скачаш да скандираш за нея...
Пък и всички герои толкова си вярват на концепцията, в/у която анимето е изградена, а подходът като цяло е толкова реалистичен, че спокойно може да се игнорира точка 1 от горния баш.
Засега ще го следя/наваксвам с епизодите (ще го дискутирам подробно тогава). Препоръчвам го на негледащите... ><''''
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 22, 2008 11:24 pm |
Haruka |
|
|
На мен пък леко ми напомня на ФМА. Наличието на military и рисуването на телата са може би единствените прилики, но първо с това го асоциирах. Анимацията наистина е посредствена, но от по-оптимистична гледна точка може да се е каже и семпла и изчистена :Р
За това аниме не бих си представила друга, а и поне е постоянна, има даже моменти когато си мисля, че е красива /отивам малко към chara design тука, ама пак близо../
А това, че са две институции на едно правитество не е може би много нереалистично ^^'. Иначе щеше да стане едно малко затворено общество, понеже властите все ще ги гонят и всичко ще трябва да става скришом и съответно малко хора да имат достъп до такава организация. И чайчетата си ги прият с много задни мисли, току-виж си ги отровили някога. Може би на мен просто такива недомислици, черни дупки или пропуски в история по принцип не ми правят впечатление. Ако ти се обяснява защо не може/не ти хресва да е така, ще ми е интересно, защото съм далеч ненаясно с такива неща (въпреки че като чух за хранене на това аниме от теб се ужасих, не беше толкова зле XD)
Впрочем, към 2 мнения над това (Morri) се онасяше всичко, не ми се цитираше на няколко пъти.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юни 23, 2008 9:33 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=10536.jpg) |
Kitsune~ |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
И на мен първо на ФМА ми напомни :р А арта лично много ми харесва, както каза Хару-ччи, не мога да си представя друг за това аниме :р Харесват ми леко удебелените линии, които се срещат тук и там. Но чиби-Касахара вярно можеше да е по-сладко.
За сюжетните дупки.. ехехе ^^' Най-вероятно защото интереса ми е центриран повече в/у друго не ми прави много впечатление, макар че би трябвало ><
Героите са страхотни, няма един, който да ме дразни или да ми е дори безразличен по някакъв начин, а това е рядкост. Доуджо и Касахара <3 Страхотни са по отделно, обожавам ги в комплект. Касахара е леко плачлива /в първите епизоди не знам колко пъти пусна сълза ></, твърдоглава, лесно-палеща се бака и е абсолютно очарователна. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) А това, че е по-висока от Доуджо ги прави още по-сладки заедно^^ И, ооо, Шибасаки~доно~ Страшна мадама ![:nod:](./images/smilies/nod.gif) Искам да продължава да тормози Тезука XD Епизода с изпита и тия дечурля беше култ, как му наскачаха само ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Висок човек <3
Оп-а и на мен не ми харесва, но ендинга по едно време не спирах да си го въртя. Клипа не е нищо особено, но песничката е зареждаща.
Въобще страшно сполучливо аниме, сред най-добрите от сезона, с голям интерес си го следя.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юни 23, 2008 4:51 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16150_1372075076.jpg) |
popcorn girl |
|
|
да жалко,че свършва ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) ,а това за 2-те групи,които се стрелят-може и да е преувеличено,но в началото беше обяснено,че са създадени след 2 взаимно противоречащи си закона по един и същ въпрос/като и 2-та действат/,не знам за Япония,но в нашата родна действителност такива закони колкото щеш;как беше"закона е врата у голо поле,който е улав минава през нея" ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) -а сега кажете,че не сме по-умни от тях-като не ни харесва просто не го спазваме-няма да се стреляме ей така я:lol:
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юни 23, 2008 7:09 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2566_1309361887.png) |
extasy |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Това аниме просто има невероятен потенциал да се превърне в едно от любимите ми!
Не мога да повярвам, че най-сетне успяха да създадат силен женски персонаж, който едновременно с това може и да бъде толкова реален. Имам предвид, изобщо не прилича на типичните непобедими аниме героинии. Касахара е просто наистина супер нормална, как да не я обикне човек?
Последния епизозод за една бройка щеше да ме докара до сълзи. Седя, гледам, ококорвам очи и изведнъж: "Само не Генда деееееееееееееее!!!" А после: "Не Доуджо! Всеки освен него!" И накрая се усещаш как без да забележиш всички герои са ти станали любими и че ще ревнеш, който и да умре.
На мен много ми харесва анимето, просто уникално е. Как да не харесаш такива герои, как да не харесаш такива готини взаимотношения. А Касахара е най-готиния женски образ. Едвам два епизода са минали, а вече няма как да не те кефи на макс. А как само им разказа играта на мацките в отдел "Афери", е това е жената.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юни 23, 2008 10:25 pm |
Haruka |
|
|
Шок след шок... защо не гледам по колко епизода са аниметата преди да ги гледам /или когато излезе информация за това поне/. Защо 12, защо, не е честно Т.Т
Чак сега разбирам защо толкова "рано" ни разкриха за ооджи-сама. Всъщност въобще не е било рано, съвсем на време си е било. И историята също ще е съвсем завършена. Но защо само толкова Т.Т
Просто каквото и да става, не може, не искам, не давам, не трябва да оставят Доуджо да умира. Дори и да се измъкне от пожара по най-абсурдия начин, искам си го. Много повече обичам гаден край със смъртта на някой или нялколко любими герои, но ако Доуджо умре, а Касахара оживее, ще е ужастно.
Много силен беше 11 епизод, стана доста сериозно и чак драматично. Красива сцена в оранжерията, реалистично развитие на битката (защото има жертви, а не както обикновеното - всички "добри" да са невредими). И може би дори отношенията между двете организации бяха показни най-ясно до сега, особено в онзи разговор. Ако ще е тъжен край обаче, искам го добре направен. Ще се разочаровам много ако провалят всичко точно сега.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 24, 2008 1:30 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=10536.jpg) |
Kitsune~ |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Наниии? O___O Само 12? Т_Т Ето кой не посещава AniDB достатъчно често.. //и въобще недоглежда инфото ><
I demand moar. *недоволно троп* Може много повече да се продължи историята, да се развият героите, да стане едно нормално дълго, прекрасно аниме.
Ох, 11 епизод.. Един от най-сериозните и въздействащи до сега. Искам си Доуджо >.< Искам си го пък, не е честно.. дори да не си помисля да ми умира. Ще е прекалено гаден завършек на анимето. Ще ми е кофти и ако Genda умре, но ако не го измъкнат от тия горящи кашони няма да им го простя >< поне за известно време Отношенията им с Касахара стават все по-близки, вече я прегръща без да си търси извинение за това. Моментът в оранжерията беше много спокоен и красив.. Въобще, не си представям същата Касахара без Доуджо.
Ако фейлнат края - смерт ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Както и да завърши искам си го хубавко направено, с доволно количество пролята пот и кръв XD (not really...) за него
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 05, 2008 6:06 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15845_1262265665.gif) |
tin_min |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Cawaiiiiiii
Супер сладко анименце, много ми хареса, въпреки че не следих много много войната между двете институции. В последния епизод най-много ме зарадва прегръдката на двамцата влюбени. ![Изображение](http://www.laymark.com/i/m/m015.gif) Само не разбрах тия снимки накрая да не би да означават, че вече са се събрали (визирам снимката с хванатите ръце)
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|