Darra___ Много ми харесаха фотографиите ти ^^
Найстина прекрасни попадения ^^ Иска ми се и на мен да ми се случват такива а и дано скоро си купя по хубав апарат ^^
Аз днеска(малко по късно ) ще ходя на планина и ще снимам и ако имам късмет и излезе нещо красиво ще постна ^^
nCuxOnaT имаш няколко добри попадения Предполагам снимаш с телефон Иначе повечето нямат никакъв фокус и това си е тормоз за очите такаче гледай да се вижда като хората това което снимаш
@nCuxOnaT оправи си линковете... И следващия път ако отново линкнеш файлове във временната папка на галерията, няма да ги одобря ами направо ще ги изтрия... Сега си ги търси тук http://snimki.animes-bg.com/categories.php?cat_id=10 ...
1рво на нео да отговора Ами пич прав си ама код а напра ням пари за по хубав GSM Ако си навит да ми аддеш пари за нов ОК Немам против
2ро да отговора на белгарион ! Пич сори ама не ми се чакаше Нема се повтори обещавам
поне снимай по интересни неща и под по интересен ъгъл.Сигурен съм че цветя и небе са най-изтърканата тема във фотографията, мен лично ме отегчават в повечето случаи. номера е да не изглеждат толкова обикновено
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 117 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения