Дата и час: Сря Фев 05, 2025 11:45 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 20 от 47 [ 692 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 47  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 9:02 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Zenith написа:
А Лакшата индийка ли беше?
Дори да не живее дълго,аз все мисля,че този път нещата трябва да са окончателни.или Лулу ще смачка Британия или Британия ще смачка него.Това е положението.

Лакшата всъщност не се разбра националноста й... май. Ама нещо ме навежда на мисълта, че не е индийка...
Иначе... защо всичкисте решили, че това е решаващата битка, нещо не ми се връзва... Има още трима рицари на откровението (освен трмата които сега ще се бият) не ми се вярва толкова бързо да дойде полседната битка... Тепърва много ще се размотават, да не говорим, че може да решат да си създадат и трети сезон xDD

Амиии за смъртта на Шин-Ку... не се безпокой, драматичнаше е, нали мацката дето му се кефи е важна ;)

Usagi написа:
Цитат:
Не се ебавай, оная беше яко бойна... освен това човека си обича императрицата

то тва не пречи
виж Кагуя и на 3 е съгласна :lol:

Какви трима бе, нещо им губя бройката... :o

Usagi написа:
Цитат:
уменията на Зеро се свеждат до бутона on/off.

като един типичен мъж лол

Шнайзел ма дразнииии и всички шибани knight-чета
особено онова тъпунгерче дето само се разхожда и праи снимки

А за нея на бас, че ще навържат теория колко е самотна и колко й е празен живота и кка някой ще я накара тя да се привърже и да й даде смисъл :fubar:

Изображение
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 9:54 pm 
Аватар

angel_of_darkness написа:
Zenith написа:
А Лакшата индийка ли беше?
Дори да не живее дълго,аз все мисля,че този път нещата трябва да са окончателни.или Лулу ще смачка Британия или Британия ще смачка него.Това е положението.

Лакшата всъщност не се разбра националноста й... май. Ама нещо ме навежда на мисълта, че не е индийка...
Иначе... защо всичкисте решили, че това е решаващата битка, нещо не ми се връзва... Има още трима рицари на откровението (освен трмата които сега ще се бият) не ми се вярва толкова бързо да дойде полседната битка... Тепърва много ще се размотават, да не говорим, че може да решат да си създадат и трети сезон xDD

Амиии за смъртта на Шин-Ку... не се безпокой, драматичнаше е, нали мацката дето му се кефи е важна ;)

Никъде не съм казала,че тази битка е решаваща.
Друго имах предвид. :wink: И беше точно, за да изключа трети сезон.
Сега Лулу ще се измъкне, това е сигурно,защото както казах...Или мачка, или го мачкат. А в Шин Ку има още хляб. И вярвам, че ще доживее последната битка, в която вече няма да има амнезии и късмет.
Нали и аз намилам за тези други рицари? :lol: Няма само са цвят да ги покажат, я! Лулу трябва да поизпоти още някой. И на Лулу му трябва силен съюзник, защото враговете му много,а приятелите-малко.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 9:57 pm 
Аватар

не се изразих правилно
в седми еп нали подметнаха че зеро бил "изневерявал" на кагуя пък тя каза че нямала нищо против каза че тя карен и сс са като някви three court ladies :drop:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 10:21 pm 
Аватар
Цар Алко

Ай стига с тия лолита бе :x , втори сезон си е зле с този фенсървис. По-добре на хентай да го бяха направили или пък онова неосъзнато пенделче Роло. :x

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 20, 2008 1:16 pm 
Аватар

Як епизод! Лулу беше много неприятно изненадан от китаеца, който на свой ред беше яко прецакан от Евнусите. Сега е най-логично двамата със Зиро да се съюзят, като в знак на балгодарност хората на Зин-Ке ще презаредят Гурен-чето на Карен, та да може нашето момиче да разфърля отново Рицарите. Е, има и други варианти, като например Карен да бъде пленена и спомените й да бъдат пренаписани, та после да се налага Лулу да й помага да си върне паметта, но за такива варианти въобще не си и помислям.

Обаче това, което на мен ми направи най-голямо впечатление (и което май още никой не е споменал тук) е, че Аня има снимка на Лулу като малък (още като е бил принц, явно преди майка му да бъде убита). Имам усещането, че това ще бъде доста важно по-нататък...

Съдейки по превюто май нещо ще се случи със С.С. и може би Лулу ще тръгне да я спасява. Поне ще видим новата му машина (надявам се).

Имаше и още нещо, което исках да отбележа, но забравих какво беше... :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 20, 2008 1:43 pm 

Morridin написа:
Не съм се кефил толкова на аниме от доста време.

Мхм наистина стана много Epic.

Ракшата трябва да е индийка (най добрите компютърсни специалисти са индийци принципно xD ), минимум името и е индийско, а и точката на челото.
Рори-тата са кавайски, но на моменти много прекаляват и цялата ситуация изглежда мноого ама мноого педо...
Шнайзел е хомосексуален... xDDD
Карен вади много недоебан вид, Ци-Ци се прави на незаинтересована, накрая лоли принцеската ще забърше Зеро, а ако и тя фейлне Роло ще с епогрижи да не е самотен.
Сцената с Нина, Сузаку и онези психо изпълнения беше голям фейл ...
Лойд е някакъв асексуален както винаги и мнoго радва xD

В следващите няколко епизада най-вероятно ще има голяма доза трягизъм, а аз още от сега си точа зъбите xD.
Покрай толкова много Slice of Life-ове и Shoujo-та които цикля напоследък CG ми влиза много добре.
А и Жероми ака "оренжи-кун" се връща с някаква готяна карнавална маска xD

Анимето ще стане яко лейм ако Зеро победи, всички ще бъдат недоволни ако го пречукат като кучка (а и няма да е интересно)
Аз залагам, че накрая нещата ще се закучат супер много, всички ще фейлнат и ще им се ебе майката. Ще започне някакво новo начало или бали го ...
(не е невъзможно д аизмислят някакъв апокалипсис с онази глупост при ВиВи-анчо и къдравото старче.

...и пак по темата за малолетните разголени момиченца. Има в момента 3 лилита заемащи второстепенни роли xD наистина идват малко в повече, но поне са разнообразни XD

А карен как се замечта като и казаха, че ще бъде спасена от своя кльощав принц. Сузаку нещо не се представя геройски напоследък, като му я няма жената му остана само да се жалва. Готяният китаец е влюбен в лолитоо T_T колко сладурско, а и лолито си го 'бичка.
Ама лулу както прееба нещата с Юуфи, така и тук ще наебе лов-сторито xD

А Евнусите са баси отвратителните хора, те по дефолт евнусите са непоносими. Гейовете са супер пичове например. Но ако на някой му липсва какъвто и да е сексуален инстинкт той започва да мисли само за себе си и става баси непоносимата пача.

shadowblack написа:
Аня има снимка на Лулу като малък (още като е бил принц, явно преди майка му да бъде убита). Имам усещането, че това ще бъде доста важно по-нататък...

Lulu's loli-score 2/3 xDDDDD

Зин-Ку ще умре и лолито ще плаче T_T или и то ще се преориентира към Зеро. Тогава Лулушко ще може да си отвори детска градина xDD

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 20, 2008 7:50 pm 
Аватар

оранжевия винаги ме е дразнил супер яко
не виждам защо все още го бутат в анимето
трябваше да го зарежат още като го набиха първия път
направо ми е излишен ама то излишните станаха много вече
мн ми стана тъпо кат го видях пак -_______-

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 12:35 am 

Не знам за какъв край говорите :lol: анимето е толкова далече от крач сй че не е истина :o не съм чел мангата , но просто има още толкова много да се случва...

Особено за самият Geass ... Какъв е Geass-а на Джеремия?Защо В2 и императорът държът толкова на тоя Sword of Akasha? Въобще как се е пръкнал там , какво общо има със Geass-a? Какво общо имат ония разкопки (там на острова в сезон 1)? Забога , каква е сделката , на която Руру се е съгласил,приемайки Geass-a ot C.C. ? :shock:

Като споменах С.С. ... имам чувстовото че switch-ва съзнанието си , между нейното собствено и това на майката на Руру :o Което пък води до логичният въпрос ... как? Нали С.С. живее от средновековни времена , а Мариан е умряла наскоро?

Което пък ми напомня ... какво все пак се е случило в деня на нейната смърт? :o

Толкова много въпроси , като изключим въобще , сблъсъкът между императора и Руру ...

... според мене спокойно си има материал и за трети сезон :wink:

P.s. Code Geass на три морета!!!!!!! :lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 3:09 pm 
Аватар

То наистина има адски мноо материал,ама нещата не вървят натам..Връзката между С.С. и Мариане и на мене ми е мноо интересна,но и тя като хиляди други неща ще бъде разкрита сигурно към края.. :? Трети сезон няма да има :)

Only one of us can ride forever so you and I can't live or die together. All we can do is collide together so I won't stop until I'm forever one!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 3:50 pm 

Ashura написа:
То наистина има адски мноо материал,ама нещата не вървят натам..Връзката между С.С. и Мариане и на мене ми е мноо интересна,но и тя като хиляди други неща ще бъде разкрита сигурно към края.. :? Трети сезон няма да има :)

Абе съмняваме доста да сплескат цялото това инфо за 15 епизода :lol: най-малкото очаквам да има 3-4-5 епизода с рикуеста от С.С. :lol: А бих казал че 10 са крайно недостатъчни за всичко останало :lol:

ЕДИТ: Единственият шанс , според мен ,да не се стигне до трети сезон е да се окаже , че тя иска от него да унищожи Sword of Akasha , по тоя начин хем ще се сблъска с императора , хем ще изпълни рикуеста и т.н. :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 6:35 pm 
Аватар

абе ако разтягат локумите за 3-ти сезон ще се самообеся
а бдв ето нещо смешно докато чакаме днешния епизод :lol:
http://youtube.com/watch?v=VcWl2IASDes&feature=related
http://youtube.com/watch?v=wkgPDOgPB88&feature=related

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 9:12 pm 
Аватар

карен-чето миии Q___________Q
кой знае кво ще й направят
някъв епик брейнуош може би
епизода ставаше докато не почнаха с ненужния фенсървис и обясненията в любов
следващия еп ще е тотална ретардщина тип
колко повече може да преебем имиджа на лулу
който трябва да се оправя и с шърли и с онея идиоти дето решиха да тръгнат на училише
и май мярнах Корнелия (ВТФ) в превюто
айде до следващия път
http://img515.imageshack.us/my.php?image=1405mu3.gif

:lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 10:34 pm 

Ей шериф , само да ти кажа че дъбъл-постинга е мега ретардед .... пиши "ЕДИТ: еди си кво си " или нещо такова , за напред :lol:

Ениуей, свалям си 1280х700 епизодчето сега ... дано нямам поводи да псувам след 30-тина минути :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 10:51 pm 
Аватар

Е не, ненене xD Този епизод беше брутален. Не знам как ще издържи Лулу, ама с още двама от рицарите в академията... хич не го виждам. xD А заместницата му никак не улесни нещата. Пак Шърли страда, damn it :/ Поне знаем, че Tianzi и Xinke ще са щастливи ( и този път Зеро не пре-такова любовната история) ^^

Като цяло епизода ми се стори малко наивен обаче. С цялата история за предателството на Китайците, за това как любовта била най- великата сила, която промеляна света и тн... Блюдкаво, но както и да е (:
Цитат на епизода:
C.C: You've grown up, brat.
Lulu: Shut up, witch.
xD
Пс. Абе, някой на ясно ли е какво всъщност се случи по средата на битката между Аня и С.С. ? О.о

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 10:57 pm 
Аватар

Flame Alchemist за моите постове ли става въпрос
първия е от пет и половина втория от осем и нещо
колко време трябва да чакам, за да постна пак в същата тема :?:

Kiava и на мен ми е интересно
може да се каже че стана същото нещо което стана със Сузаку когато гиаса на Лулу стана перманентен
Аня е може би някъв childhood friend или не дай си боже някаква неизвестна сестра на Лулу
гледах в нет-а един скрийшот с 3 лапета едното беше лулу другото еуфемиа а третото беше най-мъничко с 2 опашки
досега не се бях замисляла но може би това е Аня
Мариане беше седнала до тях

а 13-ти еп се казва assassin from the past
за кой ли става въпрос :wink:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 20 от 47 [ 692 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 47  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]