Дата и час: Съб Фев 01, 2025 11:51 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 15 от 44 [ 656 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 44  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 9:20 am 
Аватар

бе незнам през какви измерения минава, ама как счупваше все броните само, а на Ерза нищо й няма :mm:
а корицата ме поизненада - зачудих се Хару и Ели тоооолкова ли много приличаха на Натсу и Луси :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 1:28 pm 
Аватар

Якоооооо, фенсървис! :lol: Обзалагам се ,че до 2-3 чаптъра ще свърши битката(то донякъде като се замислиш даже 2 можа да са много :lol: ).

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 6:44 pm 
Аватар

М и на мен така до два три чапа свършва сепак ерза е водена от силата на Накамите си (банално от всякаде). Иначе много яки дрешки изкопа с двете катани адски се изкефих.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 26, 2008 12:18 am 
Аватар
Модератор

Нещо не ми допадат последните чаптъри. Уж тея колко са силни, а ги мачкат за секунди. И тая колко пъти пречука Ерза и после щрак и бива победена..... И Грей е аут от играта...
Тоя си свали качулката, нооо честно това не промени нищо :lol: . Така или иначе си го представях такъв, дали ще я свали дали не, все тая беше :>
Иначе Натсу пак кефи :> "Ще спасиш ли Ерза?" - "нИщЪ"

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 26, 2008 8:46 am 
Аватар

Мен повече ме кефи така, вместо отегчителни битки по десетина чаптъра - прас и всичко се решава в един :) .
Дали супер оръжието е базирано на огън, защото ако е така усещам как Натсу ще има бонус, в най-скоро време .... след около чаптър и 10 мин :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 26, 2008 10:51 am 
Аватар

Omega Red написа:
Мен повече ме кефи така, вместо отегчителни битки по десетина чаптъра - прас и всичко се решава в един :) .
Дали супер оръжието е базирано на огън, защото ако е така усещам как Натсу ще има бонус, в най-скоро време .... след около чаптър и 10 мин :D

нз според мен Герард е намерил някьв начин да исползва силата на тфа за да вьрне Зереф :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 26, 2008 11:39 am 
Аватар

Жестоко чаптърче ето такива битки харесвам, а не да се точат по 1-2 месеца!!! :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 26, 2008 1:39 pm 
Аватар

alexbg92 написа:
нз според мен Герард е намерил някьв начин да исползва силата на тфа за да вьрне Зереф :roll:

ооо това е просто задължително, но според мен като върне лошия, ще напомпа и Натсу и така мангаката с един изстрел удря два заека :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 26, 2008 2:16 pm 
Аватар

На мен ми е интересно какви точно магии ще използва Герард, дано не е просто "от всичко по малко". :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 27, 2008 4:06 pm 
Аватар

оффф прочетох я за 2 дена и ся нямам нерви да чакам :evil:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 03, 2008 9:50 am 
Аватар
Модератор

Тцтц толкова се пънеше ония и Ерза го победи и него набързо. Е оръдието удари и изглежда още нищо не е приключило :> Да видим Натсу какво ще направи сега
Иначе колкото и да гледам Gerard=Sieg
Също и разбрахме какво е нужно за да се активира R-System-а, но уж никой не им отговаря на критериите. И все пак можеби Натсу+Ерза+Етерион може да отговарят.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 03, 2008 10:14 am 
Аватар

тоя чап беше леко лейм - битка туй-онуй много набързо ама как и да е
Жерар се учуди само когато Ерза разряза духчетата - иначе всичко му е по план.. после я забаламоса със sweet talk, докато настана време за Етерион
To activate a magical spell of this scale requires a total of two billion, seven hundred million ideas of sheer magical power = Etherion? >.< Ерза как не се усети, че тая 'чиста магическа сила' в момента пада към тях -.-
щом баш-маговете мислят, че могат да спрат Р-Систем-а с Етерион - Етериона значи трябва да е или колкото или по-мощен от 2 700 млн в магия

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 03, 2008 4:19 pm 
Аватар

Очаквах много повече от тази битка,честно казано абсолютно нищо не е случи,наистина е хубаво битките да свършват бързо,но това най-силният от враговете толкова лесно да бъде победен(истината е-не мисля,че той използва цялата си сила,но все пак...)вече става досадно. :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 03, 2008 5:33 pm 
Аватар

Може и да е създаден просто,за да примама Ерза и старците от съвета,да дойдат и да се опитат да го спрат,теорята ми е,че той е кукла(без особени способности) и единствената му цел е била да направи точно това което се случва в момента,колкото до това защо е искал и Ерза да е там, мисля,че тя е заплаха номер едно за кукловодът му(или по точно истинскят Жерард-Зерф)по-добре сега,по леснят начин,да се отърве от нея отколкото по-късно в битка в която той може да умре.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 03, 2008 6:00 pm 
Аватар

Може,все един от двама ни ще греши,а кой е този дето греши-това ще го разберем в някой от бъдещите чаптъри,остава само да чакаме!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 15 от 44 [ 656 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 44  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]