Дата и час: Нед Фев 23, 2025 6:20 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 25 от 43 [ 637 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 43  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 6:33 pm 
Аватар

Официално дропвам анимето. :lol:

От три епизода се чудя и последния затвърди мнението ми.
Мангата е страхотна.Красива, увлекателна, нежна, абе шоуджо, макар и малко сълзливо.
Обаче мангата е изпипана до последния детайл като арт, и има атмосфера, която лично мен ме радва. Амосфера, която е спокойна, а времето бавно тече. Обаче на на аниме не се получава.

Някак си успях да преживея отвратителния на моменти арт и още по-безполовата Юки, но при Хино Мaшсури по принцип девойките са лишени от полови белези, както и господата де(вж WANTED,Captive Heart ), затова това не е болка за умиране. Обаче съсипването на Шики и Кайн ме удари в сърцето. Мамка му, бишонен е, нека бишитата да са бишита.

Филърските моменти и те се траят, даже има и много добри(като силите на някои вампири) обаче има някои неща, които не могат да бъдат простени.

Анимето просто не може да бъде зарибявка. Защото друго е за няма и десет минути да изчетеш за всичките терзания на Зеро, Юки, Канаме и останалите сладурковци и да се мине на следващото, съвсем различно е да видиш как трите кутийки със страстни погледи се пресъздават за 15 минути.Не се получи лично за мен.

Може би всичко е, заради това че съм чела мангата и заради големите очаквания, които имах...няма значение.Чао му казвам на това аниме...

ЕДИТ:Накой да не се излъже, че мангата е нещо уникално, ей! :lol:

Последна промяна Zenith на Чет Юни 19, 2008 10:03 pm, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 10:02 pm 
Аватар

Zenith прекалено бързо се отказваш :roll: и доста хвалиш мангата ша тря да хвърля едно око да скивам и аз тази атмосфера :wink:
ПП:Случва се това което се случва с всяка манга и аниме,анимето бива разваляно с всеки епизод,а мангата държи фронта ! :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 10:44 am 
Аватар

предчувствам как Юки жертва Куран за да спаси 0, а 0 се жертва за да спаси Юки

иначе анимето е предпочитания от мен медиум - не може да се говори за атмосфера, когато за 10 мин можеш да изчетеш цялото нещо

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 12:14 pm 
Аватар

Кога се очаква да излезне 12 еп...?! :roll:

ЕДИТ:
Зеро рулира :love: :love: :love:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 12:23 pm 
Аватар

Предполагам,че бавното действие си е естествено за shoujo аниме/манга.Все пак не съм разочарован че няма битки и това наистина е повече сапунка отколкото екшън :lol:
Все добре,защото геройте поддържат жива историята както беше при Kaze no Stigma с своята изтъркана до побеляване история,но един от най-добрите мъжки персонажи.По-добре е да има добри герой отколкото добра история с някакви лигави 10-13 годишни главни герой.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2008 9:11 am 
Аватар

@ Zenith -- ти па го дропна 2 епа преди края =)) =))
Наскоро гледах инфо и пишеше,че ще са 13 епа само.. честно казано се радвам, защото тръгна да ми писва да гледам как са окепазили мангата XDD

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2008 9:14 am 
Аватар
Модератор

Не се радвай толкова тогава :>, защото ще има 2ри сезон :>

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2008 9:47 am 
Аватар

ох *чувства се облекчена*
щом ще има 2 сезон няма да протестирам повече :mrgreen: ,че вчера цял ден само това правя^^

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2008 11:58 am 
Аватар

Истина е, че графиката в мангата е на мноогооо високо ниво,в анимето могат да я поизпипат малко.Колкото до това дали ми харесва...става,само че е shojo сапунка, а това не е моят стил аниме.Иначе романтиката е на ниво,персонажите са много добре нарисувани,има доста хумор и вампирският свят там е доста симпатичен :) ,НО героината требе някои ден да я заколям!Много ме дразни, прекалено наивна е!!! :evil:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2008 1:39 pm 
Аватар

хъъъх? а инфо има ли кога ще излиза тоя втори сезон :( след като прочетох мангата наистина е много по красиво направена, ама пак си ми е яко да ги виждам нещата да се движат ^^' примерно това как Шизука умря, нях~

Октомври ще е 2рия сезон
CaBa

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2008 2:38 pm 
Аватар

CaBa написа:
Не се радвай толкова тогава :>, защото ще има 2ри сезон :>

He/She speaks the truth xD

AnimeNewsNetwork написа:
The official Japanese website of the Vampire Knight manga series has announced that the second season of the anime adaptation has been green-lit for broadcast this October on the TV Tokyo station. The 13th and final episode of the first season will run next week in Japan. A Vampire Knight: Cross Academy Broadcasting Club web radio show will also premiere on July 7. On the radio show, voice acors Mamoru Miyano, Daisuke Kishio, Susumu Chiba, Junichi Suwabe, and Sōichiro Hoshi will play their fictional counterparts Zero Kiryū, Kaname Clan, Takuma Ichijō, Akatsuki Kain, and Senri Shiki, respectively.

The anime adapts Matsuri Hino's original manga about Cross Academy, a school where the student body is divided into the "regular" Day Class and the "elite" Night Class. Yuki Cross, the adopted daughter of the headmaster, is one of the few people in the entire school who knows that the Night Class students are vampires. Viz Media has been publishing the manga in North America since last year, and the anime premiered on TV Tokyo on April 7.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2008 5:46 pm 
Аватар

ще се разцепя по няколко причини:
1.Новината за 2ри сезон много радва.(макар че нищо нямаше да им стане да има 1 сезон с 26 еп.)Аз btw знаех че ще са 26,но не знаех за 2рия сезон...)
2.Тъпата Шизука-bitch пукна(ИЕСССС!!!)
3.В епизода всъщност нещо се случи(OMFG)

Абе само едно нещо не ми е ясно...Shoku-dan ли са некадърни или арта вече ще е такъв,целия кеф ми уби тва качество...

Иначе Юки е супер тъпо парче,само между шамарите се навира и тя... :twisted:

Офтопик:Разбира се ,анимето трябва да е различно и да няма preview както 99.9% от аниметата имат...Трябва да треперим цяла седмица ей... :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2008 6:31 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

На мен досега анимето ми хареса(може би защото мангата ми е леко трудничка за четене), затова ще се радвам на втори сезон :lol: И все пак си мисля, че това е едно от аниметата, които е по-добре да ги изгледаш когато са свършени :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2008 8:19 pm 
Аватар

just WOW
тоя епизод беше кулминацията на грозно нарисуваните серии от явно сакатите аниматори :roll:
ако има втори сезон и е толкова флегматичен и грозно нарисуван хич не му трябва на света тая грешка

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2008 8:32 pm 
Аватар

Dypeshnik написа:
Добре Almateria искаш да ми кажеш че си съгласен само да гледаж как съзерцателно си хвъррлят погледи и да се плашат като котка и мишка само чрез намигване :roll: еми ако няма поне малко физическа болка то не е аниме... :wink: а пък за жанра то това е само да запълва място към описанието на анимето :P

just when the fuck did I become a boy? /my nickname is pretty much female like -_-;
И да не ми пука че само се гледат. Ако исках боища щях да почна съвсем друг жанр аниме.
Ок. Нека да е за запълване на мястото към описанието. Ама дори и така да е никъде в инфото на анимето не е казано че ще има епик батълс.
Пък и се съмнявам да почнеш аниме което е романс, драма или нещо от рода и да очакваш да ти се появят някви мехи и да има яко тупалка при положение че никъде не пише за такова нещо.

/втори сезон? това означава само едно. фейл |: донякъде бях сиг. че ще направят втори сезон, ама не очаквах да е само 13 епа първия /да чета през редовете. може и да не са 13 и да сте казали нещо друго .-.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 25 от 43 [ 637 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 43  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]