|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 10:10 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Юни 19, 2008 1:39 pm |
 |
Kostadin-kun |
|
 |
Регистриран на: Нед Фев 11, 2007 6:28 pm Мнения: 1005 Местоположение: pwnland Occupation:WRYYYYYY
|
е лол тва вече е импосибъл оф бруталити.
Според мен директно си е най-добре тъй като после като и се обясниш нещо от сорта на "не съм достатъчно добър за теб ... не мисля,че мога да те направя щастлива" или друга лейм думичка тя може да ти довтаса след месец/два/година да ти каже как те обичала от мига когато те видяла бля бля и тугаа като и кажеш на мен пъ ме болят ушите за теб тя
1.Реве и търси брадва.
2.Използва брадвата по предназначение (демек те посича)
3.Отваря очи и разбира,че е сънувала как те трепи и решава,че без теб живота е празно място и си пуска бритонче реже си вените атрактивно и се емолизира(демек превръща се в пълно лайно заради теб)
Затова си и казваш еми не ме привличаш вече.Остави ме сам няям време за връзки или нещо друго и тя си реве изревава те и продължава напред  апък ако си на възраст 15-17 години и тя е девствена може и да се прасне с първия срещнат
Едит: InSiDe_HeLL май е забранено да пишеш с друг цвят освен черно
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Юни 19, 2008 2:26 pm |
 |
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
Kidneyshot ?
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Юни 19, 2008 2:50 pm |
 |
BloodAngelAira |
|
 |
Регистриран на: Чет Дек 22, 2005 3:53 pm Мнения: 1074 Местоположение: Gaia
|
Тактично, но най-често мен ме режат  .
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Юни 19, 2008 4:55 pm |
denik |
|
 |
|
Darkstalker написа: Kidneyshot ? И един ъперкът може да свърши работа
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Юни 19, 2008 5:11 pm |
 |
alucard_itachi`` |
|
 |
Регистриран на: Нед Юли 08, 2007 1:23 pm Мнения: 2641 Местоположение: varna
|
тактично за хората
ритници за лайнарите
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Юни 19, 2008 9:30 pm |
 |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
3dfx написа: да и се изпърдиш мазно и силно в лицето 
А на тези на които им харесват такива номера? Кво прайм тогава
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Юни 19, 2008 11:53 pm |
 |
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
Belgarion написа: 3dfx написа: да и се изпърдиш мазно и силно в лицето  А на тези на които им харесват такива номера? Кво прайм тогава  Има ги и такива верно
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Юни 20, 2008 9:08 am |
 |
snookie |
|
 |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Явно в друга тема съм писал, че на един приятел мацката като му се обади, почнаха да се карат за глупости и той й каза да си ебе майката и затвори.
Всъщност много мразя лигли. Кажеш й "СПРИ СЕ!", тя не се спира.
Кажеш й "СПРИ СЕ, МАМИЦАТА ТИ МРЪСНА!"... пак не се спира. Такива колкото по-сочни псувни изядат, толкова по-голям е шанса да НЕ ТЕ напуснат. Което е доста... досадно...
Няма значение... отнесох се...

Bastor написа: Силно под нивото си ми момче
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Юни 20, 2008 9:41 am |
 |
Aspirin4o |
|
 |
Регистриран на: Чет Юли 05, 2007 9:28 am Мнения: 4552 Местоположение: Manchester, United Kingdom
|
frozen написа: убиваш го/я ^^ and .. happily never after Ей това е методът за справяне с проблема - действа безотказно. проверен е още от времето на Римската Империя. Или пък, ако не можете да го/я убиете: Darkstalker написа: Шут в главата и 1 в бъбреците.

|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Юни 20, 2008 10:47 am |
 |
Zaknafein |
|
 |
Регистриран на: Сря Апр 19, 2006 3:17 pm Мнения: 1036 Местоположение: при момиченцата :)
|
Aspirin4o написа: frozen написа: убиваш го/я ^^ and .. happily never after Ей това е методът за справяне с проблема - действа безотказно. проверен е още от времето на Римската Империя. Или пък, ако не можете да го/я убиете: Darkstalker написа: Шут в главата и 1 в бъбреците.
И после трябва да се научите как да зарязвате косматите мустакати съкилийници и другите по двора....
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Юни 22, 2008 1:35 am |
 |
Nightwhisper |
|
 |
Регистриран на: Нед Сеп 10, 2006 4:44 pm Мнения: 808 Местоположение: Between the cells of history
|
angel_of_darkness написа: Zaknafein написа: Nightwhisper написа: Да и се качиш на главата, до няколко дни/седмици ще те е зарязала *кима мъдро* Това действа, правил съм го и е много хубаво  , в смисъл на теб даже и не ти пука, а тя се чувства добре и не скапвате отношения и общи приятели  Not rly Един приятел не можеше да скъса бифшата си и се държа като простак със седмици и тя все не го късаше и накрая той я скъса по телефона... Тъпо се получи 
Е, не е задължително шанса за успех да е 100%, нали знаеш xD ЕДИТ: Не гласувайте, общия брой гласове са готиното число!!!
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|