|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 9:56 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Юни 18, 2008 11:35 pm |
 |
koala |
|
 |
Регистриран на: Чет Окт 12, 2006 12:11 am Мнения: 1426 Местоположение: The other side of the looking glass
|
Тактично разбира се.
Или си казваш откровената истина, разбира се поднесена меко.
Ако не действа или не разбира от намеци, макар и очевадни, нито от дръпнато поведение....тогава следва колкото се може по-директно, кратко, точно и ясно "отрязване"
btw тотално не съм съгласна, че тактично значи да увърташ или да лъжеш. За мен е просто показване на човечност към другия.
С bitchy style е толкова смешно, e.g. малки момиченца си играят на секси недостъпни яки мадами
Изкарването на жертва, в стил "Ох, ауууу, лелелеле,горкия аз!" (няма значение дали си f или m) също много ме дразни. Не е нужно целия свят да знае или да се занимава с вашите проблеми. А който иска да му обърнат внимание, да направи нещо свежо или смислено
едит:
Иво, сексът за последно обикновено е много...мне, малко повече от много добър
Последна промяна koala на Сря Юни 18, 2008 11:38 pm, променена общо 1 път
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Юни 18, 2008 11:37 pm |
 |
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
koala написа: btw тотално не съм съгласна, че тактично значи да увърташ или да лъжеш. За мен е просто показване на човечност към другия.
От типа на " Разбирам как се чувстваш, но си еби майката " ?
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Юни 18, 2008 11:38 pm |
 |
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
Darkstalker написа: koala написа: btw тотално не съм съгласна, че тактично значи да увърташ или да лъжеш. За мен е просто показване на човечност към другия.
От типа на " Разбирам как се чувстваш, но си еби майката " ? Точно
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Юни 18, 2008 11:43 pm |
 |
bloodsongg |
|
 |
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
vegetosayajin написа: Darkstalker написа: koala написа: btw тотално не съм съгласна, че тактично значи да увърташ или да лъжеш. За мен е просто показване на човечност към другия.
От типа на " Разбирам как се чувстваш, но си еби майката " ? Точно 
и аз да покажа че ми е смешно
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Юни 19, 2008 1:43 am |
Killa_B |
|
 |
Регистриран на: Нед Окт 23, 2005 8:43 pm Мнения: 1343 Местоположение: world database
|
koala написа: Тактично разбира се. Или си казваш откровената истина, разбира се поднесена меко. Ако не действа или не разбира от намеци, макар и очевадни, нито от дръпнато поведение....тогава следва колкото се може по-директно, кратко, точно и ясно "отрязване" btw тотално не съм съгласна, че тактично значи да увърташ или да лъжеш. За мен е просто показване на човечност към другия. С bitchy style е толкова смешно, e.g. малки момиченца си играят на секси недостъпни яки мадами  Изкарването на жертва, в стил "Ох, ауууу, лелелеле,горкия аз!" (няма значение дали си f или m) също много ме дразни. Не е нужно целия свят да знае или да се занимава с вашите проблеми. А който иска да му обърнат внимание, да направи нещо свежо или смислено  едит: Иво, сексът за последно обикновено е много...мне, малко повече от много добър 
Проблема на тактичното е че става много сълзливо положението. Ревът и те мразят. Ако е директно просто те мразят, а и е по-лесно за теб самия.
Иначе и аз съм за тактиката - първо че не бих се захванал с курва на която да и обяснявам че имам чуства а после да я захвърля. Ако сме ходили значи съм имал все някакви чуства поради които заслужава минимално обяснение. Това е като въпроса "с презерватив или без". Естествено, че "със" ще кажат хората, които не са правили без...
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Юни 19, 2008 3:23 am |
 |
velkito |
|
 |
|
Цитат: "айде да си останем просто приятели" "айде да скъсаме за известно време"
според мен тези двете обикновено имат следния подтекст за другия: "след известно време пак ще бъдем заедно" и са някакво краткотрайно решение
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Юни 19, 2008 3:35 am |
 |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Сам си го подавам у устенцата, не ми требваш мила...  .
Като преди прибирам се от ЖП гарата и една: "Коте, една свирка да ти направя?"
И аз "Мерси мога и сам"
и онази WTF

Цитат: "Това, което не ме убива, ме прави по-малък." Супер Марио
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Юни 19, 2008 8:18 am |
 |
f.Anderson |
|
 |
|
spiralkinda написа: Сам си го подавам у устенцата, не ми требваш мила...  . Като преди прибирам се от ЖП гарата и една: "Коте, една свирка да ти направя?" И аз "Мерси мога и сам" и онази WTF 
OMG
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Юни 19, 2008 9:17 am |
bo74o0 |
|
 |
|
да ти е минавало през акъла, че просто можеш да обясниш ЗАЩО искаш да разкараш дадения човек ? doh doh aйде на teenproblema
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Юни 19, 2008 9:23 am |
 |
Razengan |
|
 |
Регистриран на: Вто Юли 19, 2005 4:18 am Мнения: 3235 Местоположение: In the Jungle. Near the water, Close to the food.
|
bo74o0 написа: да ти е минавало през акъла, че просто можеш да обясниш ЗАЩО искаш да разкараш дадения човек ? doh doh aйде на teenproblema
Teenproblem , по късно ще го рейдваме
_________________ Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win you're still retarded.[/b]
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|