Писнало ви е от несериозни връзки?Кофти ви е,че идва свети валентин и вие нямате с кой да се гушнете?Искате "нещо",което да отговаря на моментното ви настроението без да се налага да ставате част от субкултура,която главна цел е да си режете вените?Тогава това е "нещото" за вас."Класическа" Корейска драма тип "смея се после плача".Пък и черешката, е че има малко "файт",което от където и да го погледнеш си е "няквата оферта".Що'то е'м гледаш неволите на красиви японски младежи и девойки е'м пък ги гледаш как се трепат(младежите,девойките мисля,че не очастваха в мелетата...).!
Заглавие:
Публикувано на: Нед Мар 23, 2008 11:02 pm
JennY
Филмчето е много хубаво,нямаш представа какво ще се случи всеки момент! Не мисля че някои би съжалявал ако го гледа и страшно много благодаря за информацията и за филмчето
Аз не прочетох споилера и наистина не очаквах да завърши така.Се се надявах,че ще е се намери начин да.....е айде няма да казвам подробности Но това на страна.
Филма е супер,супер,супер ЯК!!!!!
_________________ The graffiti on the wall says, "I'll only do something worth doing!" I didn't draw it well, so you smiled.(English text from "Boku wa Koko ni Iru" by SOPHIA)
Заглавие:
Публикувано на: Сря Юни 18, 2008 9:07 pm
ludo_rosi
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 50 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения