|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 10:51 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 17, 2008 10:53 am |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Rori-тата в CG са тооолкова сладкииииии >.<'''''
А деколтетата на британките са тооооооооолкова безсрамниииии <3
А Лулу има тооооооооолкова голям sister complex.... <___<
Нина sucks as usual... x___x
Сузаку обаче е тоооолкова лейм, "Kokoro da", буахахаха, движенията му докато го казваше бяха като на бавноразвиващ се олигофрен с проблеми с двигателно-роторната дейност (нз дали го написах правилно, anyway - he sucks...).
ЗОМФГ, бракът, Лулу, брат му, готеният китаец - въобще фенсървис на мах...
Изключвайки сюжетните дупки (например - кадърното британско разузнаване, което случайно е пропуснало ушиването на 1'000'000 униформи, ей така м/у другото хD) като от швейцарско сирене, това аниме е убиец. Не съм се кефил толкова на аниме от доста време.
A последният еп <3 Кягуя-сама тръгна да се занимава с Тенши-сама (готеното китайско рори), щото Руру не разбира езика на роритата...
Битката къртеше, за първи път да смачкат Лулу, пък и Шнайзел се появи (а той е добър колкото него поне). Когато действието не зависи от разни подривни терористични атачки, а се бият две армии на равни начала, Лулу губи преимуществото на изненадата и Geass-a и става кофти... Нз как ще успеят да се измъкнат от цялата тази ситуация... ;/
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 17, 2008 1:50 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Хаха.Изтеглих скапания рилийз,ама реших,че ще съм отговорна и си изчаках ГГ.И не съжалявам.
Лулу го натакова.Ама много мощно.Толкова не съм се вълнувала и кефила от сума ти време.Как го размазаха.Той си мисли нещо,прави си го и моя човек(КИТАЕЦА ) му го връща тройчно,четворно и всичко там.Мачка, гази и доказва.
Сега се надявам да се съюзи с моя човек(да,мой е!!!! ) в името на белокосото лоли и да размажат Шнейзел,който пък е толкова велик,че ще бъде още по-интересно.Крайно време е да преодолее и брадър комплекса си,Лулу.
Кагуя се оказва баси сладкото същество.Ще е доста важна част,особено ако изманипулира мънечкото лапе,на което му е през китайската Федерация за идеалите и морала на Лулу.То си иска моя човек и свобода.
А като заловиха Карен и Лулу как й обеща,че ще я спаси...дали не се побърках от кеф.Няма толкова добро.
Превюто е много обещаващо.Ще има мазало,мазало и пак мазало.И СС и Ориндж ще си мерят....гиасите.
И искам да видя Шнейзел как ще го победят.Щото загуби ли Лулу в тази битка,той е свършен,а има още 15 епизода!!!Пък Гиас не мож да ползва, заради тъпия Сузаку.
Нина да мре.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 17, 2008 5:34 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
angel_of_darkness
Пепел ти на устата . Не искам да съм некрофил. в краен случай преди смъртта си...
А кой беше онзи втори Лулу?
Спирам да спамя.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 17, 2008 6:58 pm |
|
angel_of_darkness |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Съб Юли 29, 2006 9:04 pm Мнения: 990 Местоположение: Out of infinity~
|
Zenith написа: angel_of_darkness Пепел ти на устата . Не искам да съм некрофил. в краен случай преди смъртта си... А кой беше онзи втори Лулу? Спирам да спамя.
Къф спам бе, това са диксусии Нещо, което отдавна не съм виждала в тоя раздел Иначе... за Xink-Ke или както му беше китайското име (дее*а, защо тряяда са толкова сложни) определено не искам да умира... Всъщност много ще се накефя ако се съюзи със Зеро, придружава Тцианг(още 1 китайско име, императрицата) и се получи така, че има 3 гениални пилоти на страната на Зеро срещу тримата рицари на Британците... ама просто като ги слушам как говорят.. и оная китайката как казва, че не е бил надарен с време... само тфа мога да си мисля...
ПС-не, моля те, не ставай некрофил, 2-3 епизода са 2-3 седмици xDD В краен случай ще се присъединиш към фен-клуба на Hei ; )
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 17, 2008 8:08 pm |
|
Zenith |
|
|
|
angel_of_darkness написа: ....
В интерес на истината си права.Не би било нормално Зеро да си има само Тодоу(и тоя не е с лесно име) и пленената Кален.Може би е СС,която обаче се качва на меха два пъти на сезон и то,защото уменията на Зеро се свеждат до бутона on/off.
Тя онази китайка(нейното име даже приблизително не мога да го изкарам) си ни показа очевдиното,но в Шин Ку(...) има още живот.Все пак тия хора само волята им ги води или волята на Лулу.
Пък и рицарите на британците не са само трима.Трима виждаме,а в блога на рандъм има още 3,които със сигурност ще се появят.Което прави минимум шест.като прибавим и Гилфорд,който някъде се затри и оранджи-кун,и става много тежко за Лулу.И ако не измисли начин и небето да пропаднене го виждам накъде ще ходи.
Hei? Darker than black? Ако е той -пиши ме и мен...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 17, 2008 8:59 pm |
|
angel_of_darkness |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Съб Юли 29, 2006 9:04 pm Мнения: 990 Местоположение: Out of infinity~
|
Usagi написа: бах тя оная май знае къде как е надарен Не се ебавай, оная беше яко бойна... освен това човека си обича императрицата Zenith написа: angel_of_darkness написа: ....
В интерес на истината си права.Не би било нормално Зеро да си има само Тодоу(и тоя не е с лесно име) и пленената Кален.Може би е СС,която обаче се качва на меха два пъти на сезон и то,защото уменията на Зеро се свеждат до бутона on/off. Тя онази китайка(нейното име даже приблизително не мога да го изкарам) си ни показа очевдиното,но в Шин Ку(...) има още живот.Все пак тия хора само волята им ги води или волята на Лулу. Пък и рицарите на британците не са само трима.Трима виждаме,а в блога на рандъм има още 3,които със сигурност ще се появят.Което прави минимум шест.като прибавим и Гилфорд,който някъде се затри и оранджи-кун,и става много тежко за Лулу.И ако не измисли начин и небето да пропаднене го виждам накъде ще ходи. Hei? Darker than black? Ако е той -пиши ме и мен...
Да, имам чувството, че уменията на Зеро за пилотиране се смаляват с всеки изминал епизод... Карен и Тоудоу са единствените му асове... Обаче очакваме нови попълнения от Индия...
Иначеее Шин-Ку (***) добре, дори и да се присъедини към Лелуш, надали ще живее дълго. Просто не ми се вярва да отделят повече от 5 минути на смъртта ми или съответно невероятното му излекуване от болестта (от някой високотехнологичен... нинам и аз) Обаче това за волята да живее е много вярно. Явно няма да умре преди края на битката... А Лулу ще има проблеми с измъкването от мелето, в което е.. ИВсе пак, понеже остават още 20 епизода все ще успее да се измъкне някак, дано е с помощта на Шин-Ку...
Оффф ПС-Да, за него иде реч Амаааа още не е точно съществуващ...(фен-клуба) като го измислим ще направим банер за подпис и ще ти пробутам един xDD
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 17, 2008 9:18 pm |
|
Zenith |
|
|
|
А Лакшата индийка ли беше?
Дори да не живее дълго,аз все мисля,че този път нещата трябва да са окончателни.или Лулу ще смачка Британия или Британия ще смачка него.Това е положението.Обаче ме гложди съмнението,че скоро ще хукнат след императора и хермафродитчето и няма да имаме ясна идея в кое измерение се развива действието.Все пак трябва да се обърне по-сериозно внимание на гиаса, не за друго, ами анимето това име носи...е,и на Лулу...
Смъртта на Шин Ку,ако не е от най-драматичния момент в анимето,обещавамм глави ще режа...( не мога да имам претенции за най,защото все още някой ключов ще умре и трябва да е драматично)
А измъкването му от сегашната ситуация ще бъде едно от най-големите чудеса,които ще успее да сътвори.по дяволите ЩШнейзел го победи,ако не на шах, то в много по-важната психологическа игра,ин то от години...
Отнесох се.
Бутай,бутай.;р;р
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 17, 2008 11:37 pm |
|
Usagi |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
Цитат: Не се ебавай, оная беше яко бойна... освен това човека си обича императрицата то тва не пречи виж Кагуя и на 3 е съгласна Цитат: уменията на Зеро се свеждат до бутона on/off.
като един типичен мъж лол
Шнайзел ма дразнииии и всички шибани knight-чета
особено онова тъпунгерче дето само се разхожда и праи снимки
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юни 18, 2008 1:06 am |
Flame Alchemist |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 08, 2007 2:15 pm Мнения: 259 Местоположение: Japan
|
Аз лично изгледах към 10 пъти епизод девети и около 3 пъти (ДОСЕГА) 10-ти Не знам защо 9-ти не ви е харесал , на мене лично ми хареса даже повече от десети
Anyway , Кягуя (спелинг фтл) почна страшно много да ме кефи ... имам чувството че в крайна сметка ще се окаже много повече жена , от колкото лигаво лапе
Веднага почна да манипулира малката китайка
Шин-ку е абсолютен изруд! Както Руру каза " нима небесата са му дали и двете дарби" .... според мен ще се съюзи с Руру за да ги измъкне от битката (и така да спаси принцесата) но ще земе да фърли топа и ще накара Руру да обещае да се грижи за нея и т.н. ... някаква такава боза оачаквам
СЕЗОНА КЕФИИИИИИИИИИИИИИИИИИ НА МАХ ... но някак си "любовната" връзка между Руру и С2 , се измества от тази между него и Карен ... което лично мене не ми допада Целунаха се в края на първи сезон (ИЕЙЙЙ) , в началото на втори .... сега ... се едно се виждат за първи път ... А пък тая Карен колко хора я видяха гола ... напрао не е достойна вече за Руру
_________________ 俺は...世界を壊し...世界を造る....
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юни 18, 2008 1:33 am |
Flame Alchemist |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 08, 2007 2:15 pm Мнения: 259 Местоположение: Japan
|
hacky написа: Тва да не ти е първото аниме което гледаш как ще гледаш един епизод 10 пъти аз ако гледам толкова пъти един еп ще умра от затъпяване *lol*
Естествено че не ... просто съм хипер-ултра -ъбсесд с него Повече от четири месеца се самонакзвам с пускане на дълга коса , само за да мога да избарам на Руру прическата
_________________ 俺は...世界を壊し...世界を造る....
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юни 18, 2008 6:12 am |
bo74o0 |
|
|
|
Аман от полуголи brainfucked лолита, аман от плюшени безформени жълти играчки (някой забеляза ли че в кабината на камиона имаше същите декорации като това ... нещо) и от фенсървис .... Наближава момента Лулу да фейлне за последно, да завържат финал достоен за няколкохилядoепизоден бразилски сериал + prolly romeo&julliet - like край ...
Изчезна и оня имбав feeling oт първия сезон да не говорим, че направиха лулу прекалено човешки (за което вече бучах бтв) ... doh doh >_<
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|