|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 11:03 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 26, 2006 10:51 pm |
![Аватар](http://avatarhell.com/a/avatarhell_cursti_80201.gif) |
Ayo |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
Регистриран на: Съб Фев 18, 2006 2:59 pm Мнения: 28 Местоположение: Here, nearby
|
Kain написа: MastaG написа: ми мене графиката не ме влече чак толкова ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) колкото самата история на анимето ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) На същото мнение съм и аз, но все пак най-много си падам по old school графиката, говоря за аниметата от преди 10-15 години, Akira, Venus Wars, Kaze no na wa amnesia (мдам, благодаря, в бързината съм пропуснал ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) ), VHD и т.н. От по-новичките определено съм очарован от стила на Gakutsuou...
Напълно подкрепям, особено за Venus Wars. Има нещо странно чаровно в тях. Да не говорим, че old school са си в повечето случаи незабравимо действие и plot като цяло. А от новите, освен Elfen Lied, което си е вече клише в topica, ще кажа също Tenjou Tenge и Loveless (странна, но много нежна... или ми се струва? ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) ). А, и групичката Spirited Away, Howl's Moving Castle и прочее е хубава.
_________________ It's not until we lose everything that we are free to do anything.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 28, 2006 4:54 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3698.jpg) |
disembodied |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
OP написа: Кое е според вас анимето с най яка графика ? Говоря рисувано не 3д, че в 3д-то ФФ кърти
Ха сега видяхме кой не чете
Колкото до мен - все ми е тая за качеството на графиката, стига историята да е на линия
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 29, 2006 4:32 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3245.gif) |
war |
|
Регистриран на: Пет Мар 03, 2006 6:42 am Мнения: 189 Местоположение: Пловдив/Чирпан
|
link написа: Onе Piecе колкото и някой хора да го плюят мен винаги ще ме радва. Всичките герои са много добре направени както и обстановката(бекграунд щом така ще му викаме)Иии...бе всичко е доста изпипано ^^
абе съгасен съм с теб и ше добая още нещо
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 29, 2006 4:36 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3245.gif) |
war |
|
Регистриран на: Пет Мар 03, 2006 6:42 am Мнения: 189 Местоположение: Пловдив/Чирпан
|
disembodied написа: OP написа: Кое е според вас анимето с най яка графика ? Говоря рисувано не 3д, че в 3д-то ФФ кърти Ха сега видяхме кой не чете Колкото до мен - все ми е тая за качеството на графиката, стига историята да е на линия ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
ей тва е най-точно изеазилия се човек ко жа муй я чиста работа б
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|