Дата и час: Сря Фев 26, 2025 9:57 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 12 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: My Fic:Takeshi Rin
МнениеПубликувано на: Нед Юни 15, 2008 7:26 pm 
Аватар

Реших най-сетне и аз да пусна една темичка.Главата е малко...доста късичка за което...се извинявам,ма просто исках да вида дали сте заинтересовани.Демек дали да продължа?:D

Часът е 3.Мястото е Ичираку Рамен.А хората са Такеши Рин и Инузука Киба.Двамата говореха относно мисийте си.
-Значи казваш,че в един отбор със Шикамару,Ино и Чоужи не хубаво?-попита Киба и погледна момичето срещу него.
Рин отхапа един залък хляб,преглътна и каза:-Нещо такова.Ино е много претенциозна.Чоужи не спира да яде.Шикамару постонянно повтаря колко е жалък и проблемен света,а наставника е безкоментарен.Ами твоя отбор?
Киба се усмихна.-Хмм...Шино е отвратителен..прави се на ....*Акамару:Уаф..Уаф..*Именно Акамару-на виж ми шапката.Хината е странна..когато види Наруто и припада,а наставничката...е жена...Имам предвит,поне да беше по-строга.-момчето погледна към кучето си.
-Значи и двамата не харесваме отборите си.-заключи Рин.
-Рин,може ли един въпрос?-попита Киба.Момичето кимна,а той продължи.-Защо когато си пред много хора се държиш особенно?
Рин склони глава.Не й се искаше да споделя чувствата си с него,но все пак го направи.-Помниш ли,когато разбрах,че Наруто няма родители?
-Да.Тогава ти се разплака пред него и той те прегърна.Попита те защо плачеш,но ти неказа нищо.-отвърна момчето.*Уаф!Уаф!-съгласи се Акамару*
-Именно.Аз нямам родители.Убити са от...Орочимару.Странно,но не е посмял и мен да заличи от земята.Опитвам се да поставя хората в такава ситуация,че да страдат както съм страдала аз допреди.-отвърна Рин и се усмихна.
-Разбирам.Миналото ти е като това на Наруто.Но ти си негова противоположност.Той е идиот и смотаняк...а ти...-момчето остана прекъснато:
-Идиот който те победи на Чуунинския изпит,нали?-попита Рин,а Киба млъкна.
*Защо винаги го защитава?*-помисли си момчето.
-Киба,Рин...Хокаге-сама ви вика.-каза някой.Двамата се обърнаха и видяха зад себе си Шизуне.Изправиха се.
По пътя.
Рин погледна към Киба и обратното.-Шизуне,-започна Рин.-за какво ни вика Цунаде?
Шизуне не отговори.Когато влязоха в кабинета на Хокагето,Цунаде започна веднага.
-Мисията на която били Наруто,Сакура и Шино била провалена.Наруто е ранен,а Сакура със прекълчен глезен.Шино е добре.Искам вие двамата и Шикамару да ги заместите.
Шикамару тъкмо влезе.Погледна Рин и сведе глава.-Човече,само не Такеши Рин.
-Проблем ли има?-попита момичето и сложи един кунай на врата му.
-Ннне...Няма.-отвърна момчето.
-Рин,надявам се да не убиеш Шикамару.-пошегува се Киба.
-Кога мога да видя Наруто?-попита момичето,обръщайки се към Цунаде.
-Няма да можеш.-отвърна тя.-Тръгвате още утре.
-Невъзможно.-каза Рин и излезе от кабинета.Отправи се към болницата в Коноха.Застана пред регистратурата и промълви:-Узумаки Наруто?
-135-та стая в дъното на третия етаж.-отвърна сестрата.
-Благодяря.-отвърна Такеши Рин и тръгна към оказаното място.
Наруто лежеше в леглото си,буден.В главата му се мотаеха мисли относно как да помогне на Саске и Рин.Саске бе най-добрия му приятел,заради който си е патил много,а Рин бе просто момиче.Преди две години,тя щеше да го победи на Чуунинския изпит,но нещо я спря и тя се отказа.Този въпрос объркваше все повече русокосото момче.
-Може ли да вляза?-попита един глас.
-Кой е?-учуди се Наруто.Разбра,че е Рин по гласа.-Влизай.
Рин влезе,усмихна се и седна на стола до леглото на момчето.-Как си?-попита го тя.
-Сравнително добре.-отвърна Наруто.-Защо си тук?
-Разбрах,че си се върнал от мисията си,ранен и реших да те навестя,за да ти се подигравам за това колко си загубен.
-Сигурна ли си,Рин?Нима се интересуваш от мен?
-Глупости.-излъга Рин.-Просто...Не се интересувам от теб.Просто...Цунаде ме изпрати да те вида как си.-скръсти ръце момичето.След което продъжи.-Тя всъщност ме праща на мисия от утре.
-Каква мисия?Кое дете трябва да гледаш?-заинтересува се Наруто.
-Трябва да разбера къде се крият Акацки и да придружа Гаара до Сунагуре.-Рин се изправи и се вгледа в пода.
-Но това с Акацки е моя мисия.И защо ти е да придружаваш Гаара?-Наруто се изправи.Раните го боляха и той се люшна напред.Рин се усети и го улови така,че лицата им бяха много близо.Тя бързо му помогна да седне на леглото,забравайки за станалото преди секунди.
-Луд ли си?Тялото ти е още слабо,загубеняко.-рече Рин студено.-Мисията за Гаара е "А"-ранг.От нея ми зависи дали ще стана Джунин.А за твоята мисия..Явно съм много по-добра от теб и затова ме праща мен.-довърши тя и излезе.
-Господи...Тая Такеши Рин ме хвърля в мрака.-изфъфли на нос Наруто.
Щом Рин излезе от болничната стая на Наруто,тя намина през тази на Сакура.Влезе,завярвайки я легнала.
-Рин-сан?-учуди се Сакура.-Странно е,че наминаваш.Защо си тук?
-Знам.Досега бях при Наруто,за да видя колко ниско е стигнал....-отвърна Рин.
-Защо се държиш гадно с него?-попита Сaкура.
-Ами ти?-попита Рин,но Сакура замлъкна.Чернокосото момиче продължи.-Немога да повярвам,че си в болница само заради
един изкълчен глезен,Харуно!?
-Попитах те,защо си тук.Ти не ми отговори?-Розово-косата шиноби никога не е харесвала Рин.Винаги й се пречкаше и това я дразнеше.
Според нея,вината че Саске напусна Коноха е нейна.Макар и да не е така.
-Виж,исках да съм мила.Ти ме караш да съм груба.-рече Рин и тръгна да излиза от стаята,когато Сакура я повика.
-Рин-сан?Имаш ли чувства към Наруто?
Чернокосата шиноби за миг се сепна.Обърна се плавно и бавно и погледна момичето,лежащо на леглото срещу нея.-На този въпрос несмятам да отговоря.Мисията ме чака!
-От мига във който Саске ти призна чувствата си към теб...и ти го отряза....-по лицето на Сакура започнаха да се стичат нежни,горчиви и горещи сълзи от разкаяние и мъка.
-Би ли замълчала?-Гласът на Рин продължаваше да е студен и безчувствен.Неискаше да признае чувствата си към Наруто.Подяволите!
Те всички щяха да я нарекат идиотка!И то само защотото си пада по Джинчурикито.
-Не!Няма да замълча!Саске-кън ме загърби заради теб.Заради теб отиде при Орочимару...за да търси повече мощ!
-Млъквай!-Рин не издържа на напрежението и хвърли два куная по раненото вече момиче.Успя да рани лявата й ръка.
-Аах!-изпищя Сакура със все сила.Сестрата,която бе дежурна навън влезе веднага.Единственото,което завари в стаята бе Сакура със ранена
лява ръка.Такеши Рин бе успяла да скочи през прозореца.
-Сакура-сан!Какво е станало???-попита уплашено сестрата.

В следващата глава,можете да прочете...ако ви е интересно,разбира се!
1.Какъв ще е отговора на Сакура-чан?
2.Ще отиде ли на мисия Такеши Рин?
3.Кой ще е този "познат човек" от миналото,който ще се спречка с Рин??

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 15, 2008 7:33 pm 
Аватар

Цитат:
В следващата глава,можете да прочете...ако ви е интересно,разбира се!
1.Какъв ще е отговора на Сакура-чан?
2.Ще отиде ли на мисия Такеши Рин?
3.Кой ще е този "познат човек" от миналото,който ще се спречка с Рин??

:hotl: :hotl: Ам какви са тия гениални похвати, с които пвиличате вниманието, веееее...

И, за да издържа поне до половината, моля те, форватирай си текста малко по-добре...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 15, 2008 7:39 pm 
Аватар

Line написа:

:hotl: :hotl: Ам какви са тия гениални похвати, с които пвиличате вниманието, веееее...

И, за да издържа поне до половината, моля те, форватирай си текста малко по-добре...

Би ли ми казал какво имаш предвит?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 15, 2008 7:40 pm 
Аватар

Ентър, спейс. Ай ся разгадай посланието...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 15, 2008 10:03 pm 
Аватар

Смесваш времената, не оставяш място след препинателните знаци, започваш ново изречение с малка буква и си измисляш думи. Освен това не можах да рабера замисъла, доста неща са объркани.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 15, 2008 10:11 pm 
Аватар

Не издържах да го изчета цялото ... Ужасно кратки изречения , отвратително много грешки , гадна стилистика , никакъв лейаут ...

Ich und du...
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 15, 2008 10:19 pm 
Аватар

Ок.Значи няма да я прдължавам :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 16, 2008 4:57 pm 
Аватар

как така мн е интересно продалжи моля теееее

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 16, 2008 7:13 pm 
Аватар

hinata_heart написа:
как така мн е интересно продалжи моля теееее

ами както виждаш,на другите не им е интересно. :wink: Няма никакъв смисъл :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 16, 2008 10:37 pm 
Аватар

давай в същия дух,още един фен иска да види какво ще стане :wink: не се отказвай,първо пускаш а после се отказваш.Не ги слушай и те са били същите,така че почвай :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 16, 2008 10:52 pm 
Аватар

KONOHA_ написа:
давай в същия дух,още един фен иска да види какво ще стане :wink: не се отказвай,първо пускаш а после се отказваш.Не ги слушай и те са били същите,така че почвай :)

Изображение

Мне всички са били така лол.... бах аз като пусках там двете глави от мойто чудо първо си проверих около 12432524534 пъти и след тва пуснах >.> инак Nim-chan каза останалото

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 16, 2008 11:05 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

Line написа:
пвиличате...форватирай...
> пРивличате < > форМатирай <
Yukiko Asada написа:
предвит
> предвиД <
haku_chan написа:
рабера
> раЗбера <
hinata_heart написа:
продалжи
> продЪлжи <

Спрях се на някои от най-фрапиращите изцепки :)

А първия пост въобще няма да го куотвам, той е примерна противоположност на правилата за правопис в българския език...

@Yukiko Asada вярно е, че всеки е свободен да се пробва в писателското поприще, но ако желае да пребъде е необходим един съществен елемент за развитието му. И той е талант, с главно "Т". Което при теб очевадно липсва. :)
Истината боли, знам. :)

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 12 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]