Дата и час: Пет Фев 14, 2025 11:52 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 44 от 48 [ 707 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2008 11:54 am 
Аватар

да .. чакра ще има блъдлайн добре :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2008 1:16 pm 
Аватар

честно казано няма да се изненадам Naruto да открие някакъв нов вид bloodline :lol:
Все пак bloodline започва от някои. И самото присъствие на лисицата може да до затвърди процеса ама знам ли :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2008 3:14 pm 

Сега като Учиха сагата свърши събитията пак ще се концентрират върху Нару... Защо пък точно сега да не открие, че има Кеке Генкай... :wink:

Междудругото Какаши наистина има 3 елемента - Дотон, Суитон и Райтон... Но в анимето сме го виждали да използва и Катон и Хийотон... Така, че май общо са 5... :kicking:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2008 6:22 pm 
Аватар

Защо решихте, че като някой владее чидори или техники, свързани с някой елемент, владее и елемента? Има разлика между двете неща...

Да имаш афинитет към някой елемент значи, че си много по-добър с него, не че можеш да владееш само него. Какаши изкарва техники от четири елемента заради Шарингана... но иначе всеки по-стар шиноби сигурно би могъл да научи по някоя техника от всеки елемент, само дето ще е най-силен със своя си...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2008 8:03 pm 
Аватар

А-а. Когато Какаши обясни за елементите, той каза, че нинджите владеят един елемент много по-добре от останалите... но никъде не е казвал, че не владеят и останалите.

Цитат от уики:

Цитат:
However, having an affinity for one element does not mean that one cannot learn how to use other elements.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2008 8:15 pm 
Аватар

По принцип нинджите си имат един елемент,който си е техен.Смисъл тяхната чакра е такъв тип,но в последствие могат да овладеят още един.

Онези елентнитве джутсута са си в общи линии обикновени техники.Както разенгана на Наруто преди това нямаше нужда от елемента си,така и повечето джутсута нямат.

Просто като добавят въпросния елемент силата на техниката се увеличава многократно.

А Какаши като е копирал всичките техники това не означава,че успява всеки път да ползва елемента си.най-малкото той е с такова дребно количество чакра,че ако за всяка техника използва елементата манипулация би се разпаднал за секунди...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2008 8:34 pm 
Аватар

Ти пък, недей говори така... Какаши не е с дребно количество чакра, дребно му е сравнение с титаните Наруто и Джирая, примерно, и Сасуке, но иначе си е съвсем приличен, пък и Шарингана му съква чакра непрестанно...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 12, 2008 6:21 pm 
Аватар

Ами кой чаптър отговаря на епизода когато се учи Наруто да контролира елемента на чакрата си?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 12, 2008 6:56 pm 
Аватар

nem13 написа:
Ти пък, недей говори така... Какаши не е с дребно количество чакра, дребно му е сравнение с титаните Наруто и Джирая, примерно, и Сасуке, но иначе си е съвсем приличен, пък и Шарингана му съква чакра непрестанно...

Значи моя грешка.
Аз бях останала с впечатлението,че наистина е малко чакра.Чак дребно количество не,но все пак...Просто след почти всяка битка ,в която сме го виждали минаваше на легло.Но си прав за момента с Шарингана,който в общи линии щом не е на Учиха си е три пъти по-чакра хабящ.То си беше ставало и дума за това.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 6:39 am 

Интересна ще ми е реакцията на наруто в следващия чап предполагам ...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 8:49 am 
Аватар

:shock: писна ми от тоя саске братче като видях заглавито на главата щях да се издрайфам, поне наруто разбра, че джирая е умрял, предполагам ще има развитие по въпроса др седмица.

според мен наруто със сигурност ще има вода :surfing: , иначе някак си не върви с жабите, за въздушната чакра ок, но кюби също може да му даде елементи и да защо да не е огън :evil: , реално те са свързани, защото огъня е горещ въздух от една страна и също така огъня не може да гори във вакуум, ако кишимото разбира от елементарна физика :calc: , в което не се съмнявам, ще върже две и две.
още нищо конкретно не се знае за блъдлайна на наруто, така че очаквам изненади, освен това лисицата може да има и повече от един елемент
:thumbsup:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 9:34 am 
Аватар

Саске се изживява като някакъв шеф, а "Мадара" през цялото време се подиграва с него. И после всеки казва, че Наруто е тъп, като гейчето го разиграват като паирджийска мечка :? . Следващия ще ми е по- интересен.
А това Mizukage какво трябваше да означава :?

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 9:48 am 

kage - дефакто шеф на нинджа село ... в случая на водата .. ако не се лъжа.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 9:55 am 
Аватар

е ТВА мизукаге защо не го разбрах знам че това е кагето на водната страна ама лолз и каде са пейн и конан явно и те са намислили нещо А и в кой е втория звят аз мисля че е в Орото ама той пукна. :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 9:58 am 
Аватар

nozo написа:
Саске се изживява като някакъв шеф, а "Мадара" през цялото време се подиграва с него. И после всеки казва, че Наруто е тъп, като гейчето го разиграват като паирджийска мечка :?

мн е зле :!: това със съществата ще да е интересно, ако 1вия е можел да ги управлява, вероятно това цели и мадара, все пак първия му е сритал задника. единствения, който носи гените на първия е йамато, тука може да се заформи батъл, малкое вероятно, ама защо пък не? :)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 44 от 48 [ 707 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]