|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 8:47 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юни 12, 2008 6:39 pm |
|
Squall_1st |
* |
|
Perfect-Blue написа: snookie написа: Squall_1st написа: По-скоро ме интересува, как се чупи предното стъкло, на руски-военен камьон, с гръб. И не искам да ви чета аргументите. Последно интересува ли те или не искаш да знаеш? според мен иска да му кажеш как,но без да му обясняваш с подробности.Нещо такова - Как се чупи стъкло? Със засилка.Точка.
На селото, във вилата, може би.
Говорим за мисъл, която "чеша повърхността".
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юни 12, 2008 6:57 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Добре, почвам от начало...
Squall_1st написа: как се чупи предното стъкло на руски-военен камьон с гръб.
Ми... с гръб...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юни 12, 2008 7:50 pm |
|
Squall_1st |
* |
|
Iron man?
P.S.
Snookie - поработи върху правописа си.
Последна промяна Squall_1st на Пет Юни 13, 2008 3:55 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юни 12, 2008 8:25 pm |
|
Squall_1st |
* |
|
Казах, че това е "iron man". It's just that fucking simple.
Атомни бомби, бронирани коли, извънземни... нищо не може да го спре.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 13, 2008 8:53 am |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
То е ебати зора - да счупиш стъкло, да знаете...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юни 14, 2008 12:45 am |
|
Squall_1st |
* |
|
Mikki написа: не че беше зле направен филма, ефектите и т.н. бяха на много по високо ниво от предишните части но историята беше wtf, не знам защо си мислят че публиката им ще се изкефи на извънземни, това беше някакъв шок и едно неприятно разваляне на целия филм.
За извънземните вината е изцяло на lucasfilms.
@Snookie - Това не е обикновено стъкло, мойто момче.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юни 14, 2008 1:06 am |
|
Mikki |
|
|
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 3:41 pm Мнения: 1148 Местоположение: Paradise
|
Squall_1st написа: Mikki написа: не че беше зле направен филма, ефектите и т.н. бяха на много по високо ниво от предишните части но историята беше wtf, не знам защо си мислят че публиката им ще се изкефи на извънземни, това беше някакъв шок и едно неприятно разваляне на целия филм. За извънземните вината е изцяло на lucasfilms. @Snookie - Това не е обикновено стъкло, мойто момче.
не бе, те просто се придържат към времето в което се развива действието което е преди 30тина години предполагам, споменават истински личности, събития и т.н. и по това време точно са се развивали много теорийте за извънземни. мене примерно баба ми много се интересува от тия неща и ми е разказвала за времето когато всеки вестник е имал по поне една статия за извънземни. но ние, по-новото поколение тва не го възприемаме по същия начин за тва така го оплюхме тоя филм
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 17, 2008 10:57 pm |
|
souleater |
|
|
|
Mikki написа: но ние, по-новото поколение тва не го възприемаме по същия начин за тва така го оплюхме тоя филм
Мне, просто "Черепа" си беше гавра с култовата трилогия.
_________________ ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 17, 2008 11:03 pm |
|
snookie |
|
|
|
Squall_1st написа: Mikki написа: не че беше зле направен филма, ефектите и т.н. бяха на много по високо ниво от предишните части но историята беше wtf, не знам защо си мислят че публиката им ще се изкефи на извънземни, това беше някакъв шок и едно неприятно разваляне на целия филм. За извънземните вината е изцяло на lucasfilms. @Snookie - Това не е обикновено стъкло, мойто момче.
А обясни ми какво му е необикновеното на стъклото... освен че е на руски камион...
И не ми говори за правопис... руски-военен...
Някак си... за пръв път чувам за думата руски-военен... полуслято...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 17, 2008 11:25 pm |
|
Omega Red |
|
|
|
Squall_1st написа: P.S.
Snookie - поработи върху правописа си.
абе ти си и нагъл бе
я си виж първия пост - "камьон" , "руски-военен"
скрий се някъде и мълчи
_________________ Babyface, East Side Gunz gang member - Cri-kee "The Lucky"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юни 18, 2008 2:23 am |
|
Squall_1st |
* |
|
lol?
Руски-военен или руски военен, не е правописна грешка. Камьон, виж, е друга грешка, за която не би ме интересувало докато пиша бързо поредният си пост, защото форума е пълен с такива като вас. Достатъчно глупави сте и двамата, за да ми кажете, че тирето между две думи е правописна грешка.
Че камьон е грешно написано, може да ме убедите, но snookie, няма да може да ме убеди, че от начало, не се пише отначало.
@omega-red
Оплаших се, че си проявил някаква кадърност, като си поставил запетая когато си изреждал думите които съм объркал, от които само една съм объркал, но останах силно разочарован, защото грешката ти е ламерска. Хората са измислили, че запетаиката се поставя като изброиш повече от два предмета. Главна буква или точка, в изреченията ти, няма.
Слаб 2
@Snookie
Колкото и многоточия да си позволяваш, няма да можеш да прикриеш факта, че не знаеш къде стоят запетаите в едно изречение.
Начи... понеже... от начало...
Скрийте се и двамата.
~~
Мислите ли, че това ще е последната част на сагата? Как извънземните излитат, а Инди седи върху някаква скала и оптимизира собственият си син, като вижда себе си в преродения Инди Младши? Последната част с Форд, което навежда до очакване на нова репродукция на Индиана?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юни 19, 2008 7:07 pm |
|
§amara |
Alice in Wonderland |
|
Лентата беше Уникална xD . Мисля , че толкова наивно филмче не съм гледала от много време . Като ми казваха , че от ядрения взрив се предпазва , скривайки се в хладилник , който лети като волна птичка в небето , а после се блъска в земята и преобръща както си иска , реших , че това е бахти простотията. Но когато 13 скелета на извънземни се свързаха в едно живо извънземно , което изпари човек , като остави само ботушите му , осъзнах , че филма всъщност никак не е нереален xD .
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|