|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 9:37 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Ikkitousen: Great Guardians (лято 2008) Публикувано на: Чет Юни 12, 2008 3:10 pm |
|
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
Ikkitousen: Great Guardians Алтернативно име: 一騎当千 Great Guardians (Japanese) Кратко: igg Серии: 13(?) Година: 11.06.2008 до .... Категории: Екшън, Ечи, Бойни изкуства, Пантсу, Сейнен Продуценти: AT-X, GENCO Анимация: ARMS Музика: Yasuharu Takanashi (Media Factory)
Резюме: The third season of Ikkitousen. It will be 100% new material (no manga material like the first two seasons) along with a new character.
Официялен сайт, AniDB, ANN, AnimeNFO,
Фeнсъб групи: Chihiro.
Последна промяна dwigga на Пет Юни 13, 2008 3:45 pm, променена общо 2 пъти
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юни 12, 2008 3:11 pm |
|
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
1ви еп го има на тракера щраК!
Коментари от мен малко по-късно щото още не съм го гледал.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юни 12, 2008 5:23 pm |
|
someone |
|
|
|
shadowblack написа: Като го гледаш кажи дали е продължение на втори сезон (който все още не съм гледал), или е някаква алтернативна версия. Причината да питам е: Цитат: На плаката има героиня която умря още в първия сезон.
Да продължение на 2-ри сезон е.
Относно 1ви епизод мен лично ми хареса, и определено ще си го следя това аниме както си изледах и предишните сезони.
Аз този сезон си чаках търпеливо да почне да излизат епизоди
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юни 12, 2008 9:07 pm |
|
dwigga |
RyuKo FanSubs |
|
Аз пък не останах с впечатление да има някаква връзка или по-точно да е продължение на 2ри сезон, поне от гледна точка на историята.
Началото почва с Ка-ун и Рйофу... коята трябваше... (да)
По едно време се заговори за Моутоку... Хакуфу повдигна въпрос кън Рйоумо относно Сажи, все едно нищо не е ставанло в предишните сезони с него и пак си я има голяма 4ка на т'ва тяхното училище.
Поне аз останах с впечатлението, че тоя сезон няма точна връзка нито с миналият, нито с първият
Но поне всичко си е във стил Иккитоусен
Арта е същия, битката са отново достатъчно зрелищни... ечито даже ми стори, че е повече от обикновенното
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юни 12, 2008 10:50 pm |
Zung |
|
|
|
То самото аниме си има доста отклонения от мангата. Аз лично като гледах епизода не мога да преценя дали ще е толкова обвързано с предишните два сезона - появи се сестрата т.е. показаха нов герой явно следващия епизод ще има някаква евентуална завръзка.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 16, 2008 4:58 pm |
|
dwigga |
RyuKo FanSubs |
|
Излъчват се във Сряда по телевизията, до Четвъртък вечарта са събнати по принцип.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|