Много-радва това аниме. Малко сухичко и постно вървят най-яките сцени от мангата .Ще ми се да има малко по-апетитни моменти ,иначе емоциите са на ниво.
Хиро си е куку от години. Много приятно епизодче.Явно приятелството на тия двамата си е доста силно..
Обаче на мен Хиро и Мисаки,ако изключим очите,са ми на сто процента еднакви...И са едни и същи идиоти.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
Заглавие:
Публикувано на: Съб Юни 14, 2008 7:26 pm
mirey
Хироки още от лапи е бил същото мрънкяло. Направо си проси някой да му затвори устата Малко го обърнаха на шота по едно време, ама ако е само в такива количества, няма проблем. Беше много сладко
И btw... filler alert!! Дойде много неочаквано и сега незнам откъде ще продължат. Иначе чакам терориста с такова нетърпение
Публикувано на: Чет Юни 19, 2008 9:07 pm
schlau
И така остава ни да изгледаме последния 12 епизод другия четвъртък. Силно се надявам анимето да има и втори сезон от 12 епизода през есента, защото определено втората част на мангата е по-интересна и ще ми бъде любопитно да я вндя анимирана.
как само още 1 епизод бе НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ не е истина товаааааа защо ЗАЩООООО ама то не може да има още само 1 епизод щото гледах preview и тамизобщо не личи че е последен!!!!! не може да посттпят така с менеееее това ми е 1вото шонен-ай аниме и не искам дами го спирааат аааа е така ще им направяяяя
Заглавие:
Публикувано на: Вто Юни 24, 2008 9:05 pm
mirey
Мда, спират го... засега! Това беше първия сезон. Сега в Япония ще има да повтарят епизодите през лятото и ще получим следващияте 12 епа като втори сезон през септември... probably...
Публикувано на: Вто Юни 24, 2008 9:10 pm
NiKi-S
Регистриран на: Сря Юли 04, 2007 11:54 am Мнения: 778 Местоположение: Евтерпия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 44 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения