Дата и час: Сря Фев 05, 2025 10:40 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 18 от 47 [ 692 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 47  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2008 8:38 pm 
Аватар

Цитат:
омг лоли!принцеска Х китаец. have some pedobear♥

може би не съм гледал последния епизод както трябва от много точене на лиги след дългото чакане =) Hо останах с впечатлението че отношенията между китаеца и лолито императрица (за нея става дума нали?) са всичко друго но не и интимни.

А за С.С. търпение, хора, не бих се учудил да разкрият мистериите около нея в някоя OVA или в трети сезон ако има планове за такъв

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2008 10:00 pm 
Аватар

Ashura написа:
Цитат:
Вече ми писна да чакам кога ще разкрият миналото й и мистериите покрай нея.То половината сериал мина пък още нищо не знаем за нея :roll: :?

Хехе то момичето нищо не знае за себе си,какво остава ние да знаем нещо съществено за нея (освен,че е so so cool ^^)?Ако не ме лъже паметта,в S1 имаше една сцена,в която Лулу по някакъв начин надникна в съзнанието на C.C. и изкара някакви нейни спомени на повърхноста(разни чужди планети,средновековни линчувания etc.)Моята скромна теория(базирана на тези спомени на C.C.) е че C.C. принадлежи към някаква извънземна раса,която незнайно защо е била затрита(някакво природно бедствие,друга извънземна раса,who cares?) и някой чиято Гиас-способност е била да огъва пространстовто е успял да пренесе няколко от тези Гиас-users на Земята(много взех да фантазирам -_-).На мен лично ми е много по-интересно що е то "Sword of Akasha,The Killer/Slayer of Gods"(не съм сигурен дали така се казваше онова място,в което киснеше бащата на Лулу).
И другото нещо,което ми е лубопитно е какво тряба да направи Лулу в замяна на Гиас-а,който е получил?(Т'ва всъщност не съм сигурен дали беше изяснено или не,зат'ва моля някой да ме светне...squirrel memory FTW :lol: )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2008 10:08 pm 
Аватар

Харема на Лулу се увеличава :>

Фани ♥
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 12, 2008 4:40 am 
Аватар

изгледах квото не бях...зе да ми доскучава анимето ;/

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 12, 2008 6:38 pm 
Аватар

Значи С.С. определено си е възвърнала паметта,ако не си забеязал.Тва от сезон 1 е минала история,всичко си помни пичката просто не разбирам онея за кво ни мъчат така.Ся ме мързи да го слагам като спойл понеже не е особено потвърдено,но в една от различните манги по-точно Knightmare of Nunnally се казва,че С.С. е била човек едно време,служела е на някакъв Орден,свързан с Geass-a(тая част малко не я схванах),действието се развива в Средновековна Англия и тя се изживява нещо като Жана Д'арк.Изгарят я на кладата,предават я всички,които тя е обичала,убиват краля и тн.И тя след това като феникс излиза от пепелта и разбира,че е безсмъртна.Ся колко е вярно нз,ама... То още не е казано какво е най-съкровенното й желание...бе нищо не знаем за С.С. с една дума :lol:

Only one of us can ride forever so you and I can't live or die together. All we can do is collide together so I won't stop until I'm forever one!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 12, 2008 9:21 pm 
Аватар

Последния еп. беше якичък а за миналото на С.С - един създател на анимето знае :lol: .

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 12, 2008 9:51 pm 
Аватар

Ммммммммммеpси много Ashura <3

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 1:45 pm 
Аватар

Ам няма проблем :wink: А ето я и прословутата картинка на С.С. като Сейбър Изображение

Only one of us can ride forever so you and I can't live or die together. All we can do is collide together so I won't stop until I'm forever one!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 15, 2008 7:59 pm 
Аватар

Ах тия евнуси как ме дразнят, за миг просто ми се искаше сам-самин да ги удуша бавничко един след друг.Тая велика императрица а.к.а. Дразнещото пишлеме С Ревливите Наклонности и нейния безгръбначен младоженец са просто идеалната двойка за контрол над Федерацията,а Тати ще държи и другата част от света,дето мойе да му напави проблеми.Абе...мани,мани...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 16, 2008 8:40 am 
Аватар

ихаа тоя еп голямо мазало стана

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 16, 2008 9:21 am 
Аватар

мека с името Zangetsu O_o

anyway, 10 епизода станаха вече, а този ми хареса (в момента още гледам) : )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 16, 2008 12:50 pm 
Аватар

engine написа:
Ах тия евнуси как ме дразнят, за миг просто ми се искаше сам-самин да ги удуша бавничко един след друг.Тая велика императрица а.к.а. Дразнещото пишлеме С Ревливите Наклонности и нейния безгръбначен младоженец са просто идеалната двойка за контрол над Федерацията,а Тати ще държи и другата част от света,дето мойе да му напави проблеми.Абе...мани,мани...

Бе лолито си е готинко и не е например толкова дразнещо колкото Eureka от Eureka 7!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 16, 2008 4:29 pm 
Аватар

Е готин епизод колко пъти видяхме жълатата плюшена играчка :lol: . Иначе неможах да разбера нещо ми се губи Лулу нали води битка кой е този в даскалуто при другите. И защо изведнъж както бха в пустинята се пренесоха в некв гори.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 16, 2008 4:31 pm 
Аватар

Sayako замества Льльо в академията :) в 12 епизод май за това ще става дума.. :roll:

Последна промяна Ashura на Нед Юни 22, 2008 7:57 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 16, 2008 9:00 pm 
Аватар

Хмм, след 9,който не ми хареса толкова, 10 си беше идеален :D Голямо мазало, големо нещо :P Нямам търпение за следващия,дано и той е така :Р

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 18 от 47 [ 692 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 47  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]