|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:39 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юни 11, 2008 8:58 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5057_1304007112.png) |
Strid3r 9Y0 |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Нед Окт 01, 2006 12:34 am Мнения: 1083 Местоположение: South Town
|
От това което ще напиша сшадам към недоволните потребители,дано модератори и прочее обърнат внимание.Честно казано ми писна Трансера да ми трие подиспите и да си слага титулярно името.Аре ве хора,то бива,ама извиняваите 21 век сме вече.Престанете с това тъпо извинение че на някой нета им бил еди къв си.Мамка му лятото си бях на село,което е в северна България на повече от 300 км от родния ми град и 400 и кусур от Шопия и когато работя с компютъра там по форуми или въобще,изображения,картинки,анимации зарежда ги безпроблемно.Вие тука все едно 99% от форумджийте са с dial-up връзка или въшни трафици,вътрешни трафици.Аре отпуснете малко повече изискванията че туко виж накрая с 6 пикселови аватари и подписи ще вземеме да бъдем.Ся не казвам хептен да пуснете кранчето,ама вие и така сте го стегнали че и вода няма за да ръждяса.Мисля че още 100-120 kb за подпис ще е приемвливо,за аватара нямам оплакване.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юни 11, 2008 9:35 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=405_1342971944.jpg) |
dripper |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 3:30 pm Мнения: 10614 Местоположение: Варна
|
Проблема се решава много лесно. Намали си подписа и се придържай към правилата, тъй както няколко хиляди потребителя спазват правилата, които са направени с някаква цел.
Ами ето ти една проста статистика.
1 страница има по 15 мнения. 15 потребителя с по 300кб подписи = 4500кб (4,5мб), демек тези с по-ниска скорост (примерно аз 128кб/с макс, дам вярвай ми има и по-малки) трябва да чакам по 37сек. да ми зареди всички подписи, а сега сметни ако тръгнеш да разглеждаш всички теми с по няколко страници и чакаш всеки път по 37 сек. да ти зареди всички подписи, за да можеш да прочетеш спокойно някой пост. Или ми казваш да почна да блоквам всички снимки?
Или искаш да стане като онея форуми извън БГ дето за 1 страница с 5 поста скролираш минута и то само заради 20те им подписа.
Вие още малко ще искате цели филми да слагате в подписите си.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юни 11, 2008 9:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4724_1349864918.png) |
Pres |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Има форуми, които са с по-"лек" стил откъм рамки и др. такива и мястото е предостатъчно, където ограничението е аватар 100х100 и подпис до няколко userbar-а, така че сегашното положение е много добро. А и аватарите и подписите не са направени да покажеш колко по-голямо и красиво нещо да сложиш, а да ги нагодиш така, че да правят добро впечатление на другите.
200KB и нито бит повече. Както каза dripper-san, всички от форума ги спазват (а тези, които не го правят, са санкционирани), защо ти е да си изключение?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юни 11, 2008 10:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8912_1389874254.png) |
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
Lone Wolf написа: ...
Пич отиди в анимесуки(един от най-известните аниме-портали) и виж какви им са изискванията във форума
Честно незнам какъв ви е проблема да си направите малко по-малък профил-тук е толкова олекотено откъм изисквания макар че е голям форум и вие пак негодувате ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) пфф
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 12, 2008 4:20 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
@Lone Wolf нека да вметна нещо ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) . Данлоуд скоростта ми е 650к, ъплоуда 550к, и все пак нека ти покажа листа от адблока ми (щото нали съм с гол. скорост, и нямам нужда да блоквам...)
http://igpxfan.no-ip.org/Others/adblock.html ...
200kb са ок!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|