Дата и час: Съб Фев 01, 2025 5:57 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 14 от 38 [ 569 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 38  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 07, 2008 3:02 pm 
Аватар

Според мен почти 100% това е Присилия... просто няма друга, която да е толкова малка, да усеща йома и да се съгласи на драго сърце да тръгне с Раки и да търси друг клеймор.
Със сигурност е клеймор, защото все пак Раки се е сдобил от някъде с броня ( бившата на Исли да речем ).
Главата ми беше леко скучновата, особено втората половина ... Раки верно прилича на жена, но го искам на цветно, за да видя дали наистина е станал клеймор...
Хареса ми частта с тайния агент на Мирия... и как се напиваха... жалко... продължавам да смятам, че на Раки трябва да му се отделя по-малко "екранно" внимание...
В общи линии съм доволна...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 07, 2008 3:03 pm 
Аватар
Модератор

Да не се знае колко е силен, но все пак не можа да паркира йомата бързо, бягаше му на места. Когато се бие по-сериозно може да разберем евентуално колко е силен, но засега не ми се вижда достатъчно силен да е под №30, но макс силен до №10.

Иначе едва ли е Рифул, каза, че това е дете на някой близък, а и нали скоро се сблъскаха с нея. Иначе звучи добре, тя каквито планове мисли :>

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 07, 2008 3:15 pm 

Mи ако въобще клейморите и събудените могат да имат деца то може на Присила и Айсли да е може на Рифул и Дъф да е . Може да е Рифул , тя нали иска да си върне на Клеър за дето я отряза ( предложението и ) и така един вид тя има най важния човек за Клеър. Но все пак най вероятно е да е Присила. Иначе мисля че йомата му бягаше защото той неможе да я усеща и трябва да разчита единствено на зрение и слух и все пак има страхотни рефлекси. Ако детето е Присила => Раки знае че тя е събудена ... нодали знае кой всъщност е Айсли , дори да не знае би трябвало да подозира

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 07, 2008 3:29 pm 
Аватар

На Раки не му трябва да знае кой е Исли, по простата причина, че не го интересува войната между Пробудените и Клейморите. Щом не са засегнати хората и Клеар, значи всичко е наред. Пък и да знае, какво може да направи... :roll:
Да се опита да каже на Клеар... Ако е така, защо е помъкнал малкота лоли...
След като йомата му бягаше т.е. не я усещаше, означава, че Раки е останал човек, което е добре... Просто не е на нивото на истински клеймор или на пробуден... За човек е невероятно, но за нашите е безполезен, освен ако не е слабото място на Присилия ( съмнявам се ).
Според мен йомите не би трябвало да могат се възпроизвеждат, не и в човешкия свят, в онзи другия може и да могат...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 07, 2008 3:40 pm 
Аватар
Модератор

Точно и аз това викам, че просто за момента не е достатъчно силен, за да е полезен на нашите в битка.
А това, че попита лапето кой е йомата, означава че той си е човек.
Но, аз не съм убеден, че това е Присила. "some relatives kid" -> детето на някои негови познати. Едвали има други познати освен онея двамата... Ако беше Присила, щеше да каже, че това е приятел/познат или нещо друго, но не и детето на някой...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 07, 2008 3:53 pm 
Аватар

Абе, не е достатъчно силен, ама пак е по-добре от преди дето само ревеше :lol: ,а пък лолито сигурно е Присила. Кво ли е правил тоз човек седем години, освен да тренира? :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 07, 2008 4:31 pm 

Разбира се че Раки няма шанс срещу Айсли. Но дори да имаше едва ли би искал да се бият. Просто ми беше интересно... Раки изпитваше истеричен страх от йома и събудени същества , в следвващия момент се намира под закрилата на 2 от няй силните и кръвожадни чудовища.
Аз може много да надценявам Раки но вие много го подценявате . Клеър и другите от "отбора" й се научиха да използват супер атаки , имат бързина по голяма от тази на събден номер 2 ( може и нагоре) и още какво ли не без да ползват йоки за 7 години . А Раки е трениран в продължение на 7 години от Айсли което може да значи че той без да ползва йоки ( щото няма от къде ) пак да е достоен противник на ранк 10 нагоре ( или по точно надолу). Ама и тк иниква съмнение щото пък Клеър и останалите имат плът на йома която може да им помага в известна степен дори без използването на йоки...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 07, 2008 7:57 pm 
Аватар
Всепризнат Спамър

Раки е станал мъж? Аз доволеН! :D
Аз пък съм сигурен, че не е Пресила 100% (тука излъгах, 60 да кажем :P ) защото ако е ще е ебахти тъпото...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 10, 2008 12:50 am 
Аватар

чаптера маже!! това със Raki накрая може да излезне че ще е единственият от мьжете дето ще може да си котролира силата като Claymore-ките :roll:
момичето може да е и Присила като Raki да е утрепал Иисли и в момента да притежава като неговата сила и да тьрси Clare..частта с напиванията сьщо беше добра :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 10, 2008 8:46 pm 

Дае Хелен по дефулт е луда глава смятай кат се напие :lol:
Хелен рулз най якия характер от всички клеймори and she`s kinda hot

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2008 9:10 pm 
Аватар

Вече стана интересно - няма излишно напращели жени, има лолита има клане, има неизвестен паур левъл. Току виж се оказал НАД 9000!!!

My anime and manga list
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2008 5:43 pm 
Аватар
Модератор

Общи приказки, но поне разбрахме, че това е Priscilla и защо е толкова малка. Но изглежда Raki вече е наясно, че е такава. Та предполагам знае и за Isley в такъв случай.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 12:37 am 
Аватар
Sky King

Лошото е че Клеър като види Присила ще иска веднага да я направи на бифтек.Чудно обаче Присила какво ще направи и дали няма пак да започне да яде хора.А и не знам дали вече не е станала по-слаба от останалите абисали и заради това Айсли да я е изоставил.В такъв случай защо на другата й трябва мощна разпознавачка на йоки като номер 6? И дали ако стане няква яка битка Присила ще умре поради слабостта си и на чия страна ще бъде?

Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 12:41 am 
Аватар
Цар Алко

Clare като ги види двамата и много ще я заболи, а това пишлеме дава ли си сметка как ще се сбият двете като толкова са привързани към него. Дано след време да си изяснят отношенията и да разберат, че всички са в една лаборатория и трябва да се борят за свободата си, но Clare доста трудно ще прости на Priscilla. Единствено би го направила заради лапето, но след 37437443 умоляващи изречения.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 10:48 am 
Аватар

Мен пък ме съмнява, че може и бързо да й прости, имайки предвид други подобни ситуации в мангите. Иначе - видяхме лолито с пипалата, ся другия път да видим какво прави Ислей. :)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 14 от 38 [ 569 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 38  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]