Като цяло доста ми харесват, супер са нещата... Само едно не ми е по вкуса ... всичко е моментно, като от снимка нз дали си прерисувала свои снимки или.. каквото и да е, но се пробвай някакво движение да им вкараш, защото не винаги сковаността отговаря на емоцията, която е замислена (да бъде предадена )
Иначе - супер коси тази на буклите ме уби
Иии последно с акварел (от което съм доволна на този етап )
wow!
тези са страхотни!!! Много са добри.. Доста те бива с мекия молив
Поработи над обема на очите. Очевидно не си привърженик на аниме-стила а повече на реалистичните рисунки, но очите ги правиш двуизмерни като от аниме. Обърни внимание какъв обем имат клепачите, би ти станало много интересно ако прочетеш малко анатомия (примерно на бамес) за очите.
Не ги разгледах всичките, може би имаш още груби пропуски като този, но за сега толкова много да ти кажа.
Заглавие:
Публикувано на: Сря Юли 30, 2008 4:39 pm
ToShKaTTa
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 40 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения