Дата и час: Сря Фев 05, 2025 9:00 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 17 от 47 [ 692 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 47  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 03, 2008 1:41 am 
Аватар

Атлантис написа:
○ Сузаку явно все още е под влиянието на Гейаса на Лулу, което ме учудва =|
[/size]

еми думите му като използва гиаса бяха "ЖИВЕЙ" предполагам във всяка ситуация, която застрашава живота му(в смисал ако не е под влиянието ще умре 100%) ще се "вклучва" ;)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2008 8:25 pm 
Аватар

Никога повече гаден релийз!!!

Иначе се изкефих на има-няма 300%.

Отзад напред май ще започнем...ОРАНДЖИ!Пича се появи.С онова безполовот и все пак е тук.И явно ще прецаква Лулу пак...А може би не.И май има Гиас.А дано не!

Китаеца е масата нечовшки пич.Май педофил си пада,ама няма лошо.как само ги размаза за едната идея.Жалко само,че Лулу се направи на задник и го прецака.

Сузаку и рицарите само за украса ли седят вече,не ми е ясно.Лойд и Мили са пичове.Нина е скапана откачалка.Няма толкова неприятна и лабилна лесбийка в целия аниме свят.Дори и да съм пропуснала някое шоуджо-ай,съм убедена че Нина размазва всички в земята.Хем грозна,хем тъпа,хем луда...Талант си е да създадеш такава гнус.

Лулу...Ни на ляво,ни на дясно.Въобще вече не го знам какво иска.Хем е добре,хем прави някакви глупости.С Кален бяха уникално сладки,но без СС не би била толкова добра сценката.

Кагуя днес беше неочаквано симпатична.

И сега за най-добрия! Шнейзел.Още щом чух брак бях убедена за неговата намеса.няма толкова откачен пич.И най-сетне се появи за повече от 30 секунди на сцената.щеше да е далеч по-добре,ако играта все пак бе завършила.Исках да видя какво щеше да прави Лулу.И все пак е ясно защо никога не е успял да го победи.

Мога още много,но спирам...Двуседмичната абстиненция ми се отрази много зле и сега не спирам... :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2008 9:34 pm 
Аватар

Ще излиза ли скоро на ГГ , че да мога и аз да го гледам ... ?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2008 9:35 pm 
Аватар

омг тва аниме взема много ми изтъпява
от 6-ти епизод досега изобщо не ми е интересно...
имам чувството че от толкоз много нафрашкани герои вече не знаят де и как да ги бъкнат
и тая идиотка нина закво изобщо седи в анимето още
е в следващия епизод поне има некви надежди за екшън
от 3 епизода вече само дрън дрън та пляс
и всеки се разхожда като фотомодел

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 09, 2008 1:03 pm 
Аватар

И на мене ми прави доста лошо впечатление,че нещо се губи интригата.Не ми харесват тея епизоди,много малко С.С. прекалено много Кален...А и къв подяволите ше бъде тоя 12 епизод със заглавие "Love attack"..Май ше е яко бозичка. :roll: :shock: :? :thumbsdown:

Only one of us can ride forever so you and I can't live or die together. All we can do is collide together so I won't stop until I'm forever one!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 09, 2008 3:59 pm 
Аватар

Позагуби се малко екшъна, интригата си я има. Аз лично най-много се радвам точно на "дворцовите" игрички ХD

Епизодът беше страхотен, нищо не можах да предвидя. И остави това, ами и нищо от действията на Зеро не можах да разбера. о.О Каква беше логиката във всичко и какви са му плановете? Имам чувството, че го направи само, за да си начеше егото и комплекса и ест да натрие носа на брат си... Надявам се да не е това и да има някакъв план, че не виждам иначе как ще излиза от бъркотията. Сега буквално обяви война на Британия и Китай. Ако беше представил всичко, все едно помага на китаеца, можеше и да си спечели някакви подръжници (и то не малко) сред народа им, но с тоя пистолет и както си я обяви за негова булка :?

Карай. Намериха "достоен противник" на Зеро + той пък самият взе съвсем да откача + появи се пич с "тайно оръжие" => изобщо не виждам как ще го докарат до освобождението на Япония => искам следващия епизод да излиза по-бързо, деа :lol:

Карен ме издразни. Имаше шанс, че и оправдание, да претрепе Нина, а си го пропиля в сърцераздирателни обяснения. Иначе сценката със Зеро беше яка, обаче (въпреки че съм за тях) СС беше най-яката в случая :lol:

От предния епизод не чатнах как успяха да организират един милион души за една вечер, така че всеки да знае какво, що, кога и нищо да не стигне до ушите на британците, които - ест - изобщо не се стараят да разберат кви ги върши Зеро. А един милион души едно тихичко такова нали се организират и всеки прави квото му се каже... Но иначе планът беше мега як. Умряла съм да се хиля на физиономиите им. И да си изпълнеха, и да не си изпълнеха обещанието, бяха прецакани :lol:

But it sure is exhausting, livin' in chains
It’s paradoxical in every way
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 09, 2008 5:29 pm 
Аватар

абе че Карен аз се кефя щото Карен е точно типа момичета в аниме които най ми харесва
обаче то и фенсървиса не беше кат фенсървис.. Карен мачка с Гурена във въздуха сигурно има ужасно развито чувство за ориентация и гравитация,а зе че падна върху Лулу о.О
а тоя в такава ситуация й вика "ще се върнеш ли с мен в училището"
втф тва само някъв задръстен зубър може да го каже
ама с оная мацка в първия сезон големи езици си пускаха под дъжда

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 09, 2008 5:47 pm 
Аватар
in need of a hero

Ахахахахахах! Жесток еп, след две седмици на сухо. Много бързо зе развиха нещата, но все пак не се оплаквам.

Та, бих почнала и аз подред на нещата, но Zenith си каза всичко (включително наредби и въпроси), които ми бяха и на мен на сърцето.

За Оринджито - просто като му видях закритото око и като се има впредвид колко модерен стана тоя Гиасс, като едното нищо и той вече е горд собственик с едното си око. :lol: !

Нина не мога да разбера защо даже я показаха?! Колко зле изглеждаше с тая рокля... (пък Мили и тя впрочем, въпреки че си я харесвам. Приличаше на някаква евтина курва, откъдето и да го погледна о.0 ... Но поне с Ллойд са си още сгодени ^_^ !). И не само че Нина загрозяваше партито с присъствието си, ами и натърти на него като изпадна в психичен срив и се нахвърли на ВСИЧКИ бивши съученици с... еми нож. о_0`
Как ще нападаш ти Терорист №1, в зала пълна с какви ли не военни с нож за хранене?! Но това е Нина все пак... защо ли търся логиката?
Само ми хареса как Сузаку за малко се замисли като стана въпрос за Юфи.

Китаеца е тооооолкова готин и тооооолкова прецакан =)) ! Съчувствам му, наистина. Още повече като си мисля че Лулу съвсем почна да си губи разсъдъка. Или пък не? ... Объркана съм.

Карен като падна, защо не си счупи врата и тя, да я пита човек. :?

{АЗ} {AIR GEAR}
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 10, 2008 2:07 pm 
Аватар

а ве....wtf... нещо мноо капризни сте станали...това не ви харесвало онова не ви харесвало.... гледайте тогава там one peace и наруто и urusai urusai urusai .... :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 10, 2008 2:25 pm 
Аватар

ее жалко..тъкмо Нина ми се издигна малко в очите като насоли Milly и после не си овладя нервите и "нападна" Зеро :roll:

Цитат:
а тоя в такава ситуация й вика "ще се върнеш ли с мен в училището" втф тва само някъв задръстен зубър може да го каже

може би защото преди няколко епизода се опита да я манипулира с целувка но не се получи? Жените не са му силна страна.

Няма лошо че има повече Кален напоследък. Едната не пада по долу от другата, C.C. е по-непукист, стига Лулу да не е в опасност, Кален по-"човешка" ама и двете са готини :)

Цитат:
не виждам иначе как ще излиза от бъркотията

ако става въпрос, едва ли някой щеше да предвиди и това с милиона зеровци ;) Тва фантазията е голямо нещо, стига да си затваряш едното око за нереалните моменти :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 10, 2008 5:20 pm 
Аватар

Цитат:
Няма лошо че има повече Кален напоследък. Едната не пада по долу от другата, C.C. е по-непукист, стига Лулу да не е в опасност, Кален по-"човешка" ама и двете са готини :)

Бе доста е лошо мене ако питаш,защото С.С. в последните епизоди не се забелязва.Вече ми писна да чакам кога ще разкрият миналото й и мистериите покрай нея.То половината сериал мина пък още нищо не знаем за нея :roll: :?

Only one of us can ride forever so you and I can't live or die together. All we can do is collide together so I won't stop until I'm forever one!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 10, 2008 6:46 pm 
Аватар

Съгласна съм с Ashura.В първи сезон докато даваха спомените и,когато ЛуЛу я докосна,изглеждаха мн интересни.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 10, 2008 7:56 pm 
Аватар

е 14-ти еп се казва geass hunt може пак да стане интересно :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2008 3:25 am 
Аватар

непомня на кой епизод стигнах и немога се сетя кво стана накрая О.о а не съм си у нас и нета съкс и не ми се теглят ненужни епизоди, някой може ли да кажеш по 2-3 думи за последните 3-4 епа да преценя на кой съм :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2008 8:20 pm 
Аватар

Епизода беше толкова, толкова як. Нищо не ми липсва, от нищо не се оплаквам, това аниме ми се превърна в едно от любимите. ♥

и омг лоли!принцеска Х китаец. have some pedobear ♥

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 17 от 47 [ 692 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 47  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]