|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 6:00 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юни 07, 2008 3:02 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Според мен почти 100% това е Присилия... просто няма друга, която да е толкова малка, да усеща йома и да се съгласи на драго сърце да тръгне с Раки и да търси друг клеймор.
Със сигурност е клеймор, защото все пак Раки се е сдобил от някъде с броня ( бившата на Исли да речем ).
Главата ми беше леко скучновата, особено втората половина ... Раки верно прилича на жена, но го искам на цветно, за да видя дали наистина е станал клеймор...
Хареса ми частта с тайния агент на Мирия... и как се напиваха... жалко... продължавам да смятам, че на Раки трябва да му се отделя по-малко "екранно" внимание...
В общи линии съм доволна...
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юни 07, 2008 3:03 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Да не се знае колко е силен, но все пак не можа да паркира йомата бързо, бягаше му на места. Когато се бие по-сериозно може да разберем евентуално колко е силен, но засега не ми се вижда достатъчно силен да е под №30, но макс силен до №10.
Иначе едва ли е Рифул, каза, че това е дете на някой близък, а и нали скоро се сблъскаха с нея. Иначе звучи добре, тя каквито планове мисли :>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юни 07, 2008 3:15 pm |
kratos |
|
|
|
Mи ако въобще клейморите и събудените могат да имат деца то може на Присила и Айсли да е може на Рифул и Дъф да е . Може да е Рифул , тя нали иска да си върне на Клеър за дето я отряза ( предложението и ) и така един вид тя има най важния човек за Клеър. Но все пак най вероятно е да е Присила. Иначе мисля че йомата му бягаше защото той неможе да я усеща и трябва да разчита единствено на зрение и слух и все пак има страхотни рефлекси. Ако детето е Присила => Раки знае че тя е събудена ... нодали знае кой всъщност е Айсли , дори да не знае би трябвало да подозира
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юни 07, 2008 3:29 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
На Раки не му трябва да знае кой е Исли, по простата причина, че не го интересува войната между Пробудените и Клейморите. Щом не са засегнати хората и Клеар, значи всичко е наред. Пък и да знае, какво може да направи...
Да се опита да каже на Клеар... Ако е така, защо е помъкнал малкота лоли...
След като йомата му бягаше т.е. не я усещаше, означава, че Раки е останал човек, което е добре... Просто не е на нивото на истински клеймор или на пробуден... За човек е невероятно, но за нашите е безполезен, освен ако не е слабото място на Присилия ( съмнявам се ).
Според мен йомите не би трябвало да могат се възпроизвеждат, не и в човешкия свят, в онзи другия може и да могат...
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юни 07, 2008 3:40 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Точно и аз това викам, че просто за момента не е достатъчно силен, за да е полезен на нашите в битка.
А това, че попита лапето кой е йомата, означава че той си е човек.
Но, аз не съм убеден, че това е Присила. "some relatives kid" -> детето на някои негови познати. Едвали има други познати освен онея двамата... Ако беше Присила, щеше да каже, че това е приятел/познат или нещо друго, но не и детето на някой...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юни 07, 2008 4:31 pm |
kratos |
|
|
|
Разбира се че Раки няма шанс срещу Айсли. Но дори да имаше едва ли би искал да се бият. Просто ми беше интересно... Раки изпитваше истеричен страх от йома и събудени същества , в следвващия момент се намира под закрилата на 2 от няй силните и кръвожадни чудовища.
Аз може много да надценявам Раки но вие много го подценявате . Клеър и другите от "отбора" й се научиха да използват супер атаки , имат бързина по голяма от тази на събден номер 2 ( може и нагоре) и още какво ли не без да ползват йоки за 7 години . А Раки е трениран в продължение на 7 години от Айсли което може да значи че той без да ползва йоки ( щото няма от къде ) пак да е достоен противник на ранк 10 нагоре ( или по точно надолу). Ама и тк иниква съмнение щото пък Клеър и останалите имат плът на йома която може да им помага в известна степен дори без използването на йоки...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юни 07, 2008 7:57 pm |
|
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
Раки е станал мъж? Аз доволеН!
Аз пък съм сигурен, че не е Пресила 100% (тука излъгах, 60 да кажем ) защото ако е ще е ебахти тъпото...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 10, 2008 8:46 pm |
kratos |
|
|
|
Дае Хелен по дефулт е луда глава смятай кат се напие
Хелен рулз най якия характер от всички клеймори and she`s kinda hot
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 24, 2008 9:10 pm |
|
IvanTheChemist |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 11:01 am Мнения: 1817 Местоположение: Между тъканта на лабиринтите, пада се в Надежда-2
|
Вече стана интересно - няма излишно напращели жени, има лолита има клане, има неизвестен паур левъл. Току виж се оказал НАД 9000!!!
_________________ I hate lame haters that hate just for the hate and because they think that "t3h hat1ng stuv iz kul".
Perfect-Blue написа: Щото в българия сеирджии и даващи акъл много, ама участници малко. My anime and manga list
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 05, 2008 12:41 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Clare като ги види двамата и много ще я заболи, а това пишлеме дава ли си сметка как ще се сбият двете като толкова са привързани към него. Дано след време да си изяснят отношенията и да разберат, че всички са в една лаборатория и трябва да се борят за свободата си, но Clare доста трудно ще прости на Priscilla. Единствено би го направила заради лапето, но след 37437443 умоляващи изречения.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|