Дата и час: Вто Фев 11, 2025 11:53 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 42 от 48 [ 707 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 48  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2008 10:52 am 
Аватар

Sango-chan написа:
SayanMk написа:
Итачи е гений, факт. Надявам се някой да разкаже историята от неговите очи, щото нз до колко той е мъченик и до колко е просто мега-пича... Но сега като Наруто извади шаринган ще си продам котката и кучето и ще ида до япония на напсувам Кишимото очи в очи :0

[b]аз ша се скрия в куфара ти и след като го напсуваш ще го убия със пласмасова вилица Изображение[b]

Почакайте ме и мен и аз искам да го убия, ти действай с вилицата, а аз ще му изватя очите с лъжица.
Аз мисля, че това дето Итачи даде на Наруто е някаква сила, която може да спре Мадара и Саске да контролират Кюби или пък му помага той да я контролира. Пък може и нещо, което да помогне на Наруто, да защити Коноха. Итачи си е умен и знаеше че Мадара ще опита да изманипулира Саске и за това с очните техники дето сложи в Саске се опита да го убие.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2008 12:05 pm 
Аватар

Може Итачи да се е каширал там пред клетката на Кюби и да чака ония 2та или по-специално Мадара :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2008 12:11 pm 
Аватар

Каква детелинка ви гони? оО" това е по-скоро някаква изкривена версия на структората на атома...лично на мен много ми харесва ^^

Итачи....така гадно ми стана като умря...беше ми първия любимец от Акатски. Т_Т
Саске, нз, вече не го мразя...даже ми е жал за него. Само го размятат напред назад и го манипулират. Лъжат го и му бъркат в решенията. Горкия...все измамен.

Гаргата в устата на Наруто...втф оО" това беше странно и неочаквано...Дано най-сетне направят Наруто по-силен, че ми омръзна Саске да вади 9809830 яки техники и дзъркали. И как не се задави и не умря от задушаване - мистерия.

Знаех си, че Саске ще прави бебета! Айде Сакура, отдавна чакаше тоя шанс...може пък Саске да иде не в Коноха, ами на друго място да си се плоди и умножава членовете на Учиха. Коноха само ще му се бърка, още повече, че нарочно е поръчала избиването на клана.
Ако бях на мястото на Саске щях да утрепя старците и да си обера крушите и да си създам клана нейде другаде.

Наруто милия стана баси емото оО"

едит: Верно, че саске има нова причиеска беее XD е, какво, мен ме радва ^^ Не е емо бтв....Както казах Наруто е вече емото....и наистина е тъпо, както Итачи изтъкна, да го връща дори срещу собствената му воля...Нз....Наруто го правят баси гея...оО да жертва толкова неща, само да си домъкне приятелчето >.>

Искам да видя Зетсу как се бие оО мн ми е интересна тази личност ^^
Съшо и развитието на повечето от Коноха...малко ги зарязаха >.>

И аз искам да видя нещата от гледна точка на Итачи...наистина да се проследи трагическата ирония и подобни оWO мн интерсно...както е тръгнало с флашбаковете, нищо чудно да го видим и от негова гледна точка ^^

И искам да облекат Наруто в други дрехи......защо се Саске получава някакви яки??? >.> Киши не е честно така да се пристрастява към определени герои. Мангата Стана "Saske - God of the world~" oO >.>

И защо Тоби/Мадара се мъкне със Саске??? ОО да му гледа сеира...

Последна промяна Shadowcat на Нед Юни 08, 2008 12:31 pm, променена общо 1 път

*Слънце мое*
Thx to Harada Risa~
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2008 12:31 pm 
Аватар

Итачи наистина се е погрижил за брат си....сега саске ще има да ибе :twisted: :twisted: :twisted:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2008 5:39 pm 
Аватар

:chair: саске ми е супер безличен вече, да мн е зациклило развитието, но предполагам следващите главио ще са посветени на разкодирането на смс-а от джирая :hmm:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2008 7:52 pm 

Цитат:
предполагам следващите главища са посветени на разкодирането на смс-а от джирая

Чул те господ !

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2008 7:59 pm 
Аватар

Kakkashi написа:
Цитат:
предполагам следващите главища са посветени на разкодирането на смс-а от джирая

Чул те господ !

Ако питаш мене и дявола вече е почнал да се моли да дадат СМС-а на Джирая пуууу. Анимето се казва Наруто, защо мамка му стара в 2/3 от анимето дават Саске.. да вземат да го прекръстят на на него... И да вземат накрая да направят и Наруто малко силен бе, все оня черно косия, тос шаринган го направиха на незнам какво вече...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2008 8:05 pm 

Маааанга ... не аниме

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2008 9:31 pm 
Аватар

Ох, милият ми Ита-чан :( Много ме е яд че умря... Обаче пък какво се оказа - че той завързва всичките (е, добре де, 2/3) от интригите в цялата манга. Ако не беше се подчинил на Данзо (или както там се казваше), Саске нямаше да го намрази, нямаше да хукне след Оро, Наруто нямаше да хукне след него и в крайна сметка и двамата нямаше да получат сили от него. И на мен нямаше да ми иде да му набия малко ум в главата на Сасу :evil: Как може един герой да направи толкова много простотии просто не ми го побира ума... Но наистина ми е много интересно да видя какво точно е дал Итачи на Наруто. На Сасу - ясно, ма на Лисичко? Въпреки че ще умра от смях ако се окаже, че в крайна сметка имаме Super Sharingan+Snakes vs. Ordinary Sharingan+Kyuubi =))

Naruto couples I support: ItaxSaku, ShikaxTema, HinaxNeji, SasuxNaru ;P
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 09, 2008 12:24 am 
Аватар

Да .. по тая логика за всичко е виновен мадара че се е родил толкова силен че тъй станало със сички че лисицата че наруто че баща му ... че чудеса .... ;) итачи е бил просто една поинка .. мислите ли че тия дъртите с атъпи и не са предвидили кво ше напрай итачи.. та може даже те да са го манипулирали за да направи точно тези стъпки ... ;) а знае ли се още кво се върти в главите на тримата (глупаци) дърти на коноха :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 09, 2008 2:58 pm 
Аватар

Alkash написа:
Да .. по тая логика за всичко е виновен мадара че се е родил толкова силен че тъй станало със сички че лисицата че наруто че баща му ... че чудеса .... ;) итачи е бил просто една поинка .. мислите ли че тия дъртите с атъпи и не са предвидили кво ше напрай итачи.. та може даже те да са го манипулирали за да направи точно тези стъпки ... ;) а знае ли се още кво се върти в главите на тримата (глупаци) дърти на коноха :)

Още 1 проблем..тези дъртите пак ще направят нещо...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 09, 2008 7:03 pm 
Аватар

Бе незнам дали Наруто ще натупа Саске, но мисля че знам как ще свърши Наруто като цяло..(това сме го коментирали на аниме срещите в Русе) Наруто ще разбий сийла на Кума Лиса=>всички измират :D :twisted: :hotl:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 09, 2008 9:19 pm 

elyon написа:
.........

Може би пропускаш факта , Учихите готвиха преврат,което би довело размирици във "Огнената държава" ,което би довело до 3 или 4 война межди останалите страни.Това се казваше в мангата даже.

Иначе според мен е дал нещо с което да неутрализира шарингана на Саске(може би шаринган кой знае ,те си дават уменията сякаш за жълти стотинки :lol: ).Нещо като план Б ако план А не проработи.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 09, 2008 9:31 pm 
Аватар

тея дъртите са опасни, мастърс оф пупетс здраво :headbang: , манипулират всичко, представяте ли си да се окаже накрая, че са се хванали на бас дали наруто ще победи саске или не, твърде възможно, трябва да има вече някакво развитие, че ще придружа атентата с пластмасовата вилица като се включа с :doom: :x

абе хора имато на наруто имаше ли някакво значение по-специално?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 09, 2008 11:11 pm 
Аватар

Naruto мисля че значеше спирала на японски, и също така има такъв град в Япония :)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 42 от 48 [ 707 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 48  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]