|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 8:56 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 03, 2008 1:41 am |
|
shaolin |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 11:56 pm Мнения: 64 Местоположение: Добрич
|
Атлантис написа: ○ Сузаку явно все още е под влиянието на Гейаса на Лулу, което ме учудва =| [/size]
еми думите му като използва гиаса бяха "ЖИВЕЙ" предполагам във всяка ситуация, която застрашава живота му(в смисал ако не е под влиянието ще умре 100%) ще се "вклучва"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юни 08, 2008 8:25 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Никога повече гаден релийз!!!
Иначе се изкефих на има-няма 300%.
Отзад напред май ще започнем...ОРАНДЖИ!Пича се появи.С онова безполовот и все пак е тук.И явно ще прецаква Лулу пак...А може би не.И май има Гиас.А дано не!
Китаеца е масата нечовшки пич.Май педофил си пада,ама няма лошо.как само ги размаза за едната идея.Жалко само,че Лулу се направи на задник и го прецака.
Сузаку и рицарите само за украса ли седят вече,не ми е ясно.Лойд и Мили са пичове.Нина е скапана откачалка.Няма толкова неприятна и лабилна лесбийка в целия аниме свят.Дори и да съм пропуснала някое шоуджо-ай,съм убедена че Нина размазва всички в земята.Хем грозна,хем тъпа,хем луда...Талант си е да създадеш такава гнус.
Лулу...Ни на ляво,ни на дясно.Въобще вече не го знам какво иска.Хем е добре,хем прави някакви глупости.С Кален бяха уникално сладки,но без СС не би била толкова добра сценката.
Кагуя днес беше неочаквано симпатична.
И сега за най-добрия! Шнейзел.Още щом чух брак бях убедена за неговата намеса.няма толкова откачен пич.И най-сетне се появи за повече от 30 секунди на сцената.щеше да е далеч по-добре,ако играта все пак бе завършила.Исках да видя какво щеше да прави Лулу.И все пак е ясно защо никога не е успял да го победи.
Мога още много,но спирам...Двуседмичната абстиненция ми се отрази много зле и сега не спирам...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 09, 2008 3:59 pm |
|
ShaLaLa |
|
|
|
Позагуби се малко екшъна, интригата си я има. Аз лично най-много се радвам точно на "дворцовите" игрички ХD
Епизодът беше страхотен, нищо не можах да предвидя. И остави това, ами и нищо от действията на Зеро не можах да разбера. о.О Каква беше логиката във всичко и какви са му плановете? Имам чувството, че го направи само, за да си начеше егото и комплекса и ест да натрие носа на брат си... Надявам се да не е това и да има някакъв план, че не виждам иначе как ще излиза от бъркотията. Сега буквално обяви война на Британия и Китай. Ако беше представил всичко, все едно помага на китаеца, можеше и да си спечели някакви подръжници (и то не малко) сред народа им, но с тоя пистолет и както си я обяви за негова булка
Карай. Намериха "достоен противник" на Зеро + той пък самият взе съвсем да откача + появи се пич с "тайно оръжие" => изобщо не виждам как ще го докарат до освобождението на Япония => искам следващия епизод да излиза по-бързо, деа
Карен ме издразни. Имаше шанс, че и оправдание, да претрепе Нина, а си го пропиля в сърцераздирателни обяснения. Иначе сценката със Зеро беше яка, обаче (въпреки че съм за тях) СС беше най-яката в случая
От предния епизод не чатнах как успяха да организират един милион души за една вечер, така че всеки да знае какво, що, кога и нищо да не стигне до ушите на британците, които - ест - изобщо не се стараят да разберат кви ги върши Зеро. А един милион души едно тихичко такова нали се организират и всеки прави квото му се каже... Но иначе планът беше мега як. Умряла съм да се хиля на физиономиите им. И да си изпълнеха, и да не си изпълнеха обещанието, бяха прецакани
_________________ Continual irresolution Keeps me shackled to the ground I thought I was safe in the Hiding Place But it sure is exhausting, livin' in chains It’s paradoxical in every way
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 09, 2008 5:47 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Ахахахахахах! Жесток еп, след две седмици на сухо. Много бързо зе развиха нещата, но все пак не се оплаквам.
Та, бих почнала и аз подред на нещата, но Zenith си каза всичко (включително наредби и въпроси), които ми бяха и на мен на сърцето.
За Оринджито - просто като му видях закритото око и като се има впредвид колко модерен стана тоя Гиасс, като едното нищо и той вече е горд собственик с едното си око. !
Нина не мога да разбера защо даже я показаха?! Колко зле изглеждаше с тая рокля... (пък Мили и тя впрочем, въпреки че си я харесвам. Приличаше на някаква евтина курва, откъдето и да го погледна о.0 ... Но поне с Ллойд са си още сгодени ^_^ !). И не само че Нина загрозяваше партито с присъствието си, ами и натърти на него като изпадна в психичен срив и се нахвърли на ВСИЧКИ бивши съученици с... еми нож. о_0`
Как ще нападаш ти Терорист №1, в зала пълна с какви ли не военни с нож за хранене?! Но това е Нина все пак... защо ли търся логиката?
Само ми хареса как Сузаку за малко се замисли като стана въпрос за Юфи.
Китаеца е тооооолкова готин и тооооолкова прецакан ! Съчувствам му, наистина. Още повече като си мисля че Лулу съвсем почна да си губи разсъдъка. Или пък не? ... Объркана съм.
Карен като падна, защо не си счупи врата и тя, да я пита човек.
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 10, 2008 2:25 pm |
|
velkito |
|
|
|
ее жалко..тъкмо Нина ми се издигна малко в очите като насоли Milly и после не си овладя нервите и "нападна" Зеро
Цитат: а тоя в такава ситуация й вика "ще се върнеш ли с мен в училището" втф тва само някъв задръстен зубър може да го каже може би защото преди няколко епизода се опита да я манипулира с целувка но не се получи? Жените не са му силна страна. Няма лошо че има повече Кален напоследък. Едната не пада по долу от другата, C.C. е по-непукист, стига Лулу да не е в опасност, Кален по-"човешка" ама и двете са готини Цитат: не виждам иначе как ще излиза от бъркотията
ако става въпрос, едва ли някой щеше да предвиди и това с милиона зеровци Тва фантазията е голямо нещо, стига да си затваряш едното око за нереалните моменти
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|