Дата и час: Пет Фев 07, 2025 12:10 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 39 [ 578 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 39  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Toriko
МнениеПубликувано на: Чет Май 22, 2008 11:22 pm 
Аватар
Модератор

Изображение
Изображение
Изображение

Брой томове : 13+ тома
Статус : Ongoing
Година : 2008
Жанр : Action / Adventure / Comedy / Shounen
Сериализирана в : Weekly Shonen Jump (Shueisha)
Мангака : SHIMABUKURO Mitsutoshi

В света има огромно разнообразие на храни с уникални вкусове. Има такива, при които от самото им ухание ти потичат лигите. Ястия, които ти се топят в устата, омайвайки завинаги хората с вкуса си. Множество познати нам и никому неизвестни вкусове.
Торико е първокласен ловец, който търси неизвестни съставки и неразкрити вкусове, ловувайки същества, които са от изключително високо ниво на улавяне и много малко хора биха могли да ги хванат. Досега са открити около 300 хиляди различни хранителни съставки, от които 2% са открити от Торико. Той се опитва да си направи меню с най-добрите и вкусни неща на света, но първо ще трябва да ги хване. С него е и Коматсу, плах и скромен готвач, но с невероятни готварски умения. Заедно те поемат в това изключително приключение и ще преминат през безброй опасности.

Връзки - viewtopic.php?t=33047

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2008 3:21 pm 
Аватар

Това определено ще се следи! :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2008 9:01 pm 
Аватар

Това е изключително малоумно. :lol: Ама наистина е много идиотско.Няма да го следя,но пък може да му мятам поглед като се насаберат глави. :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2008 9:14 pm 
Аватар
Модератор

Аз лично останах доволен. Не беше нещо супер яко, но за първи чаптър си беше добре. Торико е ненормален :>, и ситуациите които създава къртят :>. Но нещо не ми се вижда, че мангата ще е сериозна от страна на битките, доста лесно и бързо ще ги побеждава тея чудовища. Но засега това не е проблем, надявам се обаче по-нататък да се развие някаква история.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2008 11:17 am 
Аватар

Дебилизъм на МАКС :hotl:
Торико яде като за световно първенство , бие разни зверове ( явно не е като за пред хора :lol: ) и го обръща на Хипер-актив-моуд ( това ми прилича прекалено много на DB ) ....освен разликата в ръста Торико много ми прилича на Гоку :lol:
Няма лошо ~~~ За момента ми е прекалено малоумно ,но сега ще видим какво ще направи със змиите

ПП Честита 4-та глава

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2008 2:41 pm 
Аватар
Модератор

Охх прегладнях докато чета мангата :> Сега прочетох 3 и 4, бахти къщата живее Торико :lol:
Иначе изрод голям, как влезе през стената. Змиите едвали ще го затруднят, а маймуните ще е голяма касапница там :lol:
От това което разбрах има още 3 изрода като Торико (ония като каза за 4те крале). И май това ще са му основните врагове, то не че има какво друго да му се опре :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 03, 2008 2:35 pm 

кога се очаква нов чаптер, понеже тая седмица нямаше, а наистина става доста интересно.. особено сега в края на 5-тия чаптер.. ще баде една луда битка с главатаря на горилите (очаквам нещо като с битката с крокодила, но дано да не сварши така барзо :) )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2008 12:32 am 
Аватар
Модератор

Сега прочетох 6ти. Мхммм каша голяма :> На нищо ги направи тея маймуни :> Смятай ако се биеше и сериозно, то тогава онея на 300 км. щяха да избягат. И всичко свърши само с едно погалване :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2008 1:56 am 
Аватар

Мене нещо не ме кефи мангата, просто не е в мой стил...

Последна промяна Wind_Falcon на Чет Юли 14, 2011 10:14 pm, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2008 1:11 pm 

малее и аз сега прочетох 6-ти чаптер.. неочаквах такова развитие определено, направо много се изкефих.. това само предвещава хубави неща.. по силни опоненти натам и ще можем да видим Торико в сериозната си страна.. което както викаш не ми се мисли какво ще баде.. good good :nod: .. опааа сега забелязах в следващото issue ще видим нов бишоку-я.. мхмм определено става доста интересно

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 03, 2008 8:17 pm 
Аватар
Модератор

Наваксах си до последният чаптър и просто умрях от глад докато я чета манга :lol: . Фрашкано с изруди, кой от кой по-ненормален. Сега и тая машина се появи, дето е още по-голям изрод. Toriko, Battle Wolf, Devil Serpent и тая машина, ще стане ненормално меле просто.
Мангата в действителност бележи голям успех, и е винаги в горната половина на Jump. Скоро такова начало на манга в Jump, не е имало.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 03, 2008 8:53 pm 
Аватар

Вчера прочето всичко от трети насам. Викам си "тая простотия продължава ли още". Уви, продължава. Ама мен ме кефи. А Торико е убер олигОфрен. :lol:

Заглавие: Re: Toriko
МнениеПубликувано на: Нед Мар 28, 2010 1:05 pm 
Аватар

Последната битка е направо ненормална :shock:
Торико тотално го накълцаха :(

МнениеПубликувано на: Нед Мар 28, 2010 4:33 pm 
Аватар
Модератор

Тъкмо чаках да се преведе битката и аз да пиша :lol: , че се спойля от 1 месец само.

Иначе бахти кашата, крайници летят като за световно. Торико ще си ги регенерира сигурно заради клетките си, за другия ми е все тая :lol: (макар, че знам какво ще стане). Но иначе пълен изрод е досега, а предстои битка на още по-големи изроди. Но ако не бяха тея буболечки, битката му с Торико 1vs1 сигурно щеше да е малко по-продължителна. Но пак се ъпгрейдна Торико :>, вече може и да рита :>

Обаче тея сканове доста трудно се четяха...

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 24, 2010 9:28 pm 
Аватар

Тая манга e пълна пародия на Хънтер х Хънтер =))
И яко ме радва :thumb: :skull: :death:

Последна промяна kidamy на Съб Апр 24, 2010 10:37 pm, променена общо 1 път

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 39 [ 578 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 39  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]