|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 5:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 01, 2006 12:38 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Ми не е лесно да си отаку ..... особено в тоя живот.... Но просто повечето неща съм ги почнал/гледал ииии сега гледам/чета само нови и нови релийси и това не ме натоварва Както ти казах в един друг пост - най-важно е да се наслаждаваш
А по темата - сега ще ти кажа как почнах АЗ OneP :::
Гледам си аз - DB, Sailor Moon, Pokemon, Conan... ала-бала по RTL2 преди .. знам ли - към 6 години може би... Гледам - пускат ново аниме. * Пффф- тва нема да го гледам вече... еее бива ли - гледам всичко що е аниме и го дават по РТЛ2, та и тва ли да гледам. И арта не ми херсва и за пирати се разправя... пък и всички в живота ми мрънят, че гледам много анимации..... * Да бе, честно - тогава си и вярвах.... Деня на премиерата: Гледам си нещо... и идва ред на OneP, обаче аз следя и анимето, което ще дават след него... и кво да правя кво да правя - айде- ще го гледам тоя път... е така -да запълня времето... Втори ден... бе то нема кво да правя... гледай и втори епизод... Трети епизод.... Четвърти епизод....... АБЕ КОЙ ЗАБЛУЖДАВАМ ???? ТОВА Е СТРАХОТНО _____ Днешно време - вече съм се примирил с мисълта, че съм маняк.Това ми е живота - жалко за мен, но няма да го променям Любимите ми анимета са приключенски, включващи нови светове, това е от едно време.... За това и титлата ми е "Изследовател на аниме светове" И OneP се намества все повече и повече на празното все още първо място. Любимо аниме не мога да посоча, но ако съм задължен, ще е OneP ::::::::::::: С това, надявам се съм те убедил поне малко, че арта и броя епизоди не променя качеството на едно аниме ..... ще пусна една такава тема, и без това и преди съм спорил, но в друг форум. Айде да не правиме повече оффтопик
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 17, 2006 5:07 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
И аз реших да чета мангата, нещо не издържах на напрежението да чакам K-F. Прочетох я за две безсънни нощи и един ден от началото до където е излязла и направо се размазах (ще пиша общи неща и то много, няма начин; извинявам се предварително за предългия пост ).
Първо: всички други Шонен манги са боклуци, ама пълни боклуци!
Пример - в Наруто Кишимото рисува по 17 (в OP са 19) мизерни странички на месец като половината са само лица с "..." балонче и нищо не става общо взето.
В Блиийч подобна ситуация - половин глава как оня дядката (забравих му името) се помпа, пуска огньове, а накрая битката дори не му видяхме = изхабено пространство.
А сега да го сравним с шедьовъра на Ода - в последната глава Чопър изяде трети Rumble Ball след като бе смазан от бой и стана изрооод!!! После видяхме Калифа как си взима баня, докато Нами беше легнала в секси поза: "WTF момент" и накрая се сбиха, като Нами развъртя Clima Tact-a (или каквото там беше). Да не говорим, че битките в OP са разчупени, не е като в Наруто, примерно - всеки се бие срещу избран враг и това е... тук има динамика, смяна на опонентите, Усоп и Зоро закопчани един за друг: отново "WTF!!!11!!"
Второ: Нито една друга Шонен манга не ме е надъхвала толкова. Лъфи може и да е идиот, но това не дразни (май пак с Наруто ще сравня, то в Блийч Ичиго ми е един такъв - никакъв). Просто като изкрещи "Because it's my dream! That's why I don't mind dying for it" човек иска да е като него. Уникален пич е, особено в отношението към неговите nakama. Лъфи би жертвал и мечтата си, за да спаси някой от приятелите си, а мечтата му е всичко за него.
Трето: Що толкова малко хора следят мангата/анимето? Това е най-уникалния сериал просто; арката с Нами ме разплака от мъка (и аз не си повярхвах, но явно съм емоционален), други моменти са ме карали да се превивам от смях *Sogeking! Никой друг Шонен злодей не съм мразил така, както тези в OP и никои други герои не съм обичал както the Straw Hat Pirates. Просто си нямам и идея, защо Наруто, Блийч и т.н. са по-популярни (имам, ама поста и без това е твъъърде дълъг). Мога да пиша и четвърто и пето, ама стига съм досаждал
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 23, 2006 10:42 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Ми какво да ти кажа, просто изобщо не съм очаквал някой да поднови темата. Единствения сериозен фен на OneP е Тели-сан (телеманяка). И съответно не съм видял даже, че е била подновена... аз влизам веднъж месечно да пусна за OneP и за HxH по мненийце, за да не отидат в небитието!...
Колкото до горния ти пост - напълно подкрепям всичките ти думи... и аз не се имам за емоционален, ама като сега го гледам за 4ти път(от прекачване тук-там, сега на сървъра) ми се приревава на всеки един драматичен момент. До скоро изобщо нямах любимо аниме, ноооо като Робин-чан извика "Искам да живея" и просто.... заприличах на оная тенекиена глава на картинката:
На драго сърце бих дискутирал!
Мначи .. Не знам за теб, обаче аз принципно ХИЧ не го ща тоя синекос сайборг в екипа. Хич не ми пасва. Като характер- да, добре, обаче не и като герой. Всички други са СУПЕР-готини егати, тоя хич не ми се връзва с екипажа
А защо толкова малко хора го следят. Ми някои просто си мълчат, други като видят арта на първи епизод и се отказват, трети им е твъъърде дълго, че да го почнат. А как Наруто и Блийч са по-популярни... миии там героите са съвременни bad-ass-mu@(-fu*@%$ и това се харесва на масовата публика. Това аниме/манга е повече seinen, отколкото shonen може би?! А иначе по-страхотен свят от този на OneP не бях виждал. Световете на DB и на HxH не са също за изпускане, но от OneP света по-невероятен няма просто... супер неограничен свят... !
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 04, 2006 12:27 am |
|
telemaniaka |
|
|
|
хахахахахахахахахааххахаах
идеята ми харесва
а колкото до Skypia
за мен това усмисля челия Arc
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Дек 19, 2006 12:44 pm |
|
Nocturno |
|
|
|
NICE!!!!
Цитат: "Then GOD appeared, with some other guy " Много правдиво казано ! Аз обаче, както се подразбира, освен че искам да имам всички томове на ОР -
Come to me bebe!!!
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Апр 11, 2007 3:14 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
|
Не моа и не моа Тоя чаптър беше излишен >_< Тая арка е излишна >_< Брук да гние в кофите, в какво ни забъркаха де'а Кучето е Санджи ли <_< HTF do ya know... макс да е сянката му. Имам усещането, че целият екипаж от мрътавци са само некви копия. Т.е. - кофти, щото това означава, че и Хогбаг и шичибукая са hand-made, което ще рече, че тоя арк може да се окаже >твърде< дълъг Яд ме е и въобще не ми е забавен. В момента трябваше да шляпат перки с некви мацки, а не да се бият с чумава копипаста
пп: Унал- сплескай я малко тая шапка отгоре и си бомба . Радвам се, че най-сетне имаш профил бтв #_#
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юни 10, 2007 11:15 am |
|
Nocturno |
|
|
|
Цитат: ЕЕЕЕЕЕеееееее аре бе мамка мууу~ Вече и аз искам Брук в екипа, деееба и историята гаднааа, защо винаги трябва да е толкова готина Sad Абсолютно Sayan-aniki, абсолютно . Макар че любимите ми истории са на Чопър и Робин. Май вече присъединяването на Бруук е сигурно? Няма лошо, няма лошо-пичага е!
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юни 10, 2007 12:42 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Все си мисля, че Brook(e) ще е temporarily nakama, също като Vivi, иначе и аз искам да се присъедини, защото е пич отвсякъде, а и е идеален спаринг партньор за Зоро. Лелее представям си ако стане накама онзи зеленокосия ще го гони из целия кораб за някое леко fight-че
МЕжду другото започнах да гледам отново анимето и открих за себе си много нови неща, които ми станаха ясни едва когато се появи дедо, а Oda още от Longue arc си ги е анонсирал.., та мисълта ми беше, че във първи-трети епизод някъде още като бройкаше Зоро Луфи каза, че му към 10на човека му трябват за екипаж... Тъй, че нищо чудно до тази бройка да станат SH pirates
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|