Да, бих. Но само ако си заслужава или да кажем- са ми го препоръчали горещо. То е напълно естествено, че като започнат филъри ще чакаш да се насъберат епизоди.
А като се знам какъв съм и глупак- ми аз Наруто и Блийч си ги започнах някъде от 10-ти епизод и сега щъ-нищъ си ги продължавам...
_________________ Вятър, брули клоните в мен ... вятър шепти със дъха си студен Четка, бои, лъч тишина, ..... аз те докосвам едва.
Заглавие:
Публикувано на: Пет Юни 06, 2008 9:11 am
CrazyBastard
Не, не бих почнал такова чудо. Аз се ориентирам към 13еп. в краен случай 26. И трябва да е наистина уникално за да гледам нещо по-голямо. Досега само Hayate no Gotoku и Slayers съм гледал с повече от 26.
crazy_little_crow ЛОЛ Детектив Конан още излиза ахахах Това аниме си го спомням още по времето на RTL2,когато гледах Dbz, cabtain tsubasa и другите анимета там ЛОЛ. Това е било някъде пред 6 години Дам за такива неща говорех ахаха
_________________ Buy manga support your favorite authors and artists ONE PIECE BATTLE GROUND COMING SOON
С удоволствие бих почнал едно такова, поне ще ме държи в напрежение ^^ И без това аз съм си за ongoing да си ги следя епизод по епизод, така че за мен няма значение колко дълго ще е ^^
Публикувано на: Пет Юни 06, 2008 12:35 pm
koala
Регистриран на: Чет Окт 12, 2006 12:11 am Мнения: 1426 Местоположение: The other side of the looking glass
Ако ми харесва да, но бих изчаквала да ми се натрупват по 20-30 серийки, както правя и сега с някои.
Освен това не си прекарвам живота в чакане да излезне някое аниме, макар и да следя доста понякога.
Винаги може да се гледа друго почнато или излезнало, ако е толкова зор за самото гледане.
;о)))
Публикувано на: Пет Юни 06, 2008 3:42 pm
Fox
Регистриран на: Съб Мар 03, 2007 11:48 pm Мнения: 163 Местоположение: На шестото небе
само ако е нещо което изглежда супер обещаващо като да речем The Five Killers. Иначе ще трябва на всеки 50 еп-а да се връщам назад да си припомням какво се случи
Заглавие:
Публикувано на: Съб Юни 07, 2008 4:40 pm
Vego
Мародераторче
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения