Kamikaze Kaitо Jeanne(Жан Камикадзе Крадлата)-трябва ми OST на немската версия.Sond Track когато почва анимето по RTL 2 е тая музичка ми трябва точно когато почва анимето по RTL 2.Ако има човек дето го е гледал по RTL 2 ще знае за какво говоря.Дано да има човек който да ми даде линк към немската версия на Sond Tracka щото на InuYasha неможах да го намера немската версия от 5 линка го немаше никъде.Та за тва помагаите PLS.
Ами аз я имам на компа и бих я качила в датата ама нема позволен уплоуд.Иначе аз я изнамерих от некви забутани саитчета преди повече от година и затова не мога дам линк
Заглавие:
Публикувано на: Нед Сеп 18, 2005 7:56 pm
Aravag
Orange Samurai
Aravag TENX за ликовете намерих я песента ама е на японски.Песента дето я търсех от Kamikaze Kaitо Jeanne(Жан Камикадзе Крадлата)се казва-Piece of Love.Ако някой зане къде мога да намеря немската версия на тази песен(под немската версия да уточня-да пеят на немски)моля да помогне PLS.И още един път TENX много за линковете песничака пак си я бива.
Публикувано на: Чет Дек 22, 2005 10:42 pm
Plama_chan
Регистриран на: Чет Дек 22, 2005 10:46 am Мнения: 476 Местоположение: In my dreams
Много добре знам за какво говориш. Това аниме ми е любимо. И аз го гледах по RTL 2(всъщност от там се запалих по него). Немската песен се казва "Wie ein stern" и преди около 2-3 години си я свалих от някакъв немски сайт. За съжаление го спряха почти веднага следкато я дръпнах и поради тази причина не мога да ти дам линк. Но ако много я искаш прати ми мейла ти и 6те ти я пратя.
Заглавие:
Публикувано на: Чет Дек 22, 2005 11:00 pm
SSJ Goku
Регистриран на: Чет Авг 18, 2005 8:01 pm Мнения: 657 Местоположение: The Fantasy Realm
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 69 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения