AnimeS-bg.com
http://forum.animes-bg.com/

Link: Kichikuou Rance [H-Game][Eng]
http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?f=70&t=73424
Страница 1 от 1

Автор:  Anubiss [ Съб Сеп 13, 2014 9:33 am ]
Заглавие:  Link: Kichikuou Rance [H-Game][Eng]

Изображение

Vndb I Getchu

Title: Kichikuou Rance
Original title: 鬼畜王ランス
Lenght: Long (30-50h)
Developer: Alicesoft
Publishers: Alicesoft, Arunaru

Цитат:
Описание: Играта не е част от официалната времева линия на света на Ранс, като се разклонява след събитията от Rance 4.2 като "what if" история.
В началото Ранс е лидер на група бандити в селските райони на империя Хелман. Имперският патрул помита групата му с невероятна мощ и залавя робинята му - Сил. Ранс бяга до границите на Лиезас, където бива спасен от Канами, която е лична нинджа на Лия - кралицата на Лиезас.
Решен да отмъсти на Хелман и да спаси Сил, Ранс се съгласява да се ожени за Лия. Като нов крал на страната, Ранс прохожда първи стъпки по пътя, който евентуално би го отвел до световна доминация... или смърт.


Изтегли (animes-bg tracker): 140mb


Както си е споменато и във vndb, играта не е по официалната история. Била е планирана за такава и за край на поредицата, но след бума на пазара, който прави, Alicesoft я избутват, за да могат да продължат серията. Затова и, ако някой реши да играе следващите игри, ще види, че Ранс не познава някои бъдещи герои от тази и т.н. Та това е причината.

Играта е от по-типичните стратегии с територии и прочие, а не RPG-та, каквито са всички останали от поредицата, с изключение на Sengoku. Та това е и една от причините, заради които нямам търпение да я изиграя. :mrgreen:

Автор:  dripper [ Съб Сеп 13, 2014 8:19 pm ]
Заглавие:  Re: Link: Kichikuou Rance [H-Game][Eng]

Трябва да я почна тая поредица на края. :P

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/