Дата и час: Сря Фев 12, 2025 4:31 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 4 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Link: Yandere [H-Game][Eng]
МнениеПубликувано на: Пет Юни 14, 2013 8:20 pm 
Аватар

Изображение
VNDB

Title Yandere
Original title やんデレ
Length Short (2 - 10 hours)
Developer Nekomarudow
Publishers Nekomarudow, Dark Eye Translations

This is a kill or be killed brutal and deadly love story. Can you stay alive all the way to the ending?
The girls are all violently possessive and go head over heels after sex. Every single one of them is sick!!

Please be aware that there are elements in the story that the faint of heart may find too grotesque.
The vocals are not part of the main program. They are only there as bonus material.

Връзка за сваляне:
Data.bg

Инструкции:
1. Разархивирате.
2. Моунтвате.
3. Инсталирате.
4. Копирате Data.xp3 от Yandere Patch и го презаписвате в/у този в директорията на играта.
5. Играете.

Забележка: Желателно е да инсталирате и играете играта под Японска локализация!

Тествано под Win7 x64 JAP Locale - работи нормално.

Заглавие: Re: Link: Yandere [H-Game][Eng]
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 3:08 pm 
Аватар

Ахаха найстина тия персонажи са откачени! Играта е супер creepy и в същото време забавна :mrgreen: Жалко че нямат говор
ПС:След като отключих няколко края тая игра е найстина болна :skull:

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 4:34 am 
Аватар

Хаха, само като видях заглавието, се ухилих. Видях и червения текст, та съвсем ми стана ясно какво ще има в играта. Наистина ще си е мозъкобъркачка. Ще се тегли. :D

:hat:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 05, 2013 3:11 am 
Аватар

Ок, очаквах да има просто някакви убийства накрая, но хич не е само това. Принципно не съм гнуслив, обаче от това наистина ми стана гадно. Изиграх двата края с Маика. Първият:

Маика започна все повече да го раздава на мазо. Първоначално просто се връзваше с въжета и си пробиваше зърната с игли. Към края вече стана интересно. След като избрах да не я бия (тя това искаше), нашият човек си спеше, чу я да охка и си помисли, че мирише на кръв. Но не, нищо подозрително за него, реши да си спи като пич. :lol: Когато се събуди тя бе в другата стая. Нашият отиде при нея. Тя си беше зашила пу*ката с конец. Почнаха да се чукат (у гъзо, то немаше къде другаде :lol: ), тя реши, че и е малко това и извади нож. Вместо да го вземе или изобщо да направи нещо, нашият просто се чудеше защо държи нож тая. :doh: И тя се промуши в стомаха. Пичът чак тогава реши, че има нещо нередно и се отдръпна от нея. След това видяхме ситуацията наново, този път от нейна гледна точка и с нейните мисли. След това тя тръгна към него, извади си ножа от корема и сряза конеца, с който се беше зашила долу, за да могат да се чукат. Червата и излезнаха. Нашият, като голям джентълмен, й каза, че стърчат, а тя просто ги хвана и ги издърпа още повече. След това реши, че не е честно само тя да се чувства толкова добре и реши да промуши и него с ножа. Тук се чу и първата (и единствена) реплика в играта - "сенпай". И the end + гъзарска музика. 8)

А това е другият край с нея (който се води и за по-лош):

Всичко се случи по същия начин до ситуацията с ножа. Просто си се чукаха и нашият започна да я души. Малко попрекали явно и я удуши. Паникьоса се и тръгна да вика линейка. Изненада - появи се Саки и го спря. Започна да корми Маика и да реже парчета от нея, докато обясняваше, че не може тия парчета месо да и крадат скъпичкия Субару. :pokey: И започна да лиже едно от тях. Накрая каза на нашия човек, че ще го убие, ако и изневерява. И отново край с яката музичка.

Няма кой знае какъв кеф да си развалите от играта, дори и да прочетете какви ще са краищата, понеже и самото описание си казва всичко, пък и не е някаква гениална история това. :lol: Както казах, принципно не съм толкова гнуслив, ама просто... заеби. :lol: Общо взето всяка героиня има по един лош край, както и по един още по-лош. :lol: + още два лоши края и един "Субару" край, като обаче не знам какви са точно.

Ще ми е интересно да ги видя и тия краища + тия на Саки, обаче набързо ще ги минавам, щото резултатът винаги ще е един и същ - клане :lol: и няма смисъл да се занимавам с часове.

Ако на някой е решил да играе, да му е сладко. :jester: :lol:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 4 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]