Ок, очаквах да има просто някакви убийства накрая, но хич не е само това. Принципно не съм гнуслив, обаче от това наистина ми стана гадно. Изиграх двата края с Маика. Първият:
Маика започна все повече да го раздава на мазо. Първоначално просто се връзваше с въжета и си пробиваше зърната с игли. Към края вече стана интересно. След като избрах да не я бия (тя това искаше), нашият човек си спеше, чу я да охка и си помисли, че мирише на кръв. Но не, нищо подозрително за него, реши да си спи като пич.
Когато се събуди тя бе в другата стая. Нашият отиде при нея. Тя си беше зашила пу*ката с конец. Почнаха да се чукат (у гъзо, то немаше къде другаде
), тя реши, че и е малко това и извади нож. Вместо да го вземе или изобщо да направи нещо, нашият просто се чудеше защо държи нож тая.
И тя се промуши в стомаха. Пичът чак тогава реши, че има нещо нередно и се отдръпна от нея. След това видяхме ситуацията наново, този път от нейна гледна точка и с нейните мисли. След това тя тръгна към него, извади си ножа от корема и сряза конеца, с който се беше зашила долу, за да могат да се чукат. Червата и излезнаха. Нашият, като голям джентълмен, й каза, че стърчат, а тя просто ги хвана и ги издърпа още повече. След това реши, че не е честно само тя да се чувства толкова добре и реши да промуши и него с ножа. Тук се чу и първата (и единствена) реплика в играта - "сенпай". И the end + гъзарска музика. ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
А това е другият край с нея (който се води и за по-лош):
Всичко се случи по същия начин до ситуацията с ножа. Просто си се чукаха и нашият започна да я души. Малко попрекали явно и я удуши. Паникьоса се и тръгна да вика линейка. Изненада - появи се Саки и го спря. Започна да корми Маика и да реже парчета от нея, докато обясняваше, че не може тия парчета месо да и крадат скъпичкия Субару.
И започна да лиже едно от тях. Накрая каза на нашия човек, че ще го убие, ако и изневерява. И отново край с яката музичка.Няма кой знае какъв кеф да си развалите от играта, дори и да прочетете какви ще са краищата, понеже и самото описание си казва всичко, пък и не е някаква гениална история това.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Както казах, принципно не съм толкова гнуслив, ама просто... заеби.
Общо взето всяка героиня има по един лош край, както и по един още по-лош.
+ още два лоши края и един "Субару" край, като обаче не знам какви са точно.
Ще ми е интересно да ги видя и тия краища + тия на Саки, обаче набързо ще ги минавам, щото резултатът винаги ще е един и същ - клане
и няма смисъл да се занимавам с часове.
Ако на някой е решил да играе, да му е сладко.