TitleLove Gear ~Kinematic Lovers~
Original titleらぶギア ~Kinematic Lovers~
DeveloperTeatime
PublishersTeatime
Такамм играта не съм е разгледал до край но е нещо като
Tech48 но мисля,че е с по добър арт и като цяло е по задълбочена.
ИгратаПач+paplocСега след малко мъки да е накарам да тръгне да обясним как става
Всичко трябва да е на
латиница файлове,папки и каквото виждате,също трябва да е само букви или цифри.
ИнсталацияЩе обясня какво направих,че да е подкарам и дано тръгне и за вас.
1.Отивате контрол панел>Region and language после на табовете Formats,Location,Administrative слагате Japanese и рестартирате.
2.Разархивирате играта
3.Програмата paploc се инсталва
3.1 Ако има проблем с иснталациято ето какво правим
3.2 Прехвърляте програмата и файла context menu във C:\
3.3 Отивате в Start Menu и на търсачката пишете cmd
3.4 Задържате CTRL+SHIFT и натискате на cmd.Ако ви попита нещо натискате Yes.
3.5 След като сте влезли изкача черен прозорец на него пишете cd\
3.6 После пишете "papploc.msi" и инсталирате програмата.
3.7 Ако сте успели успешно да инсталирате програмата разархивирате context menu там има 2 рег файла.Слагате Install.reg файла и натискате Yes.
4. След като сте готови слагате LoveGear файла в DaemonTools(ако не тръгне сложете по нова версия) и пробвайте да инсталирате.
4.1 В случай че играта не тръгва да се инсталира влизате в LoveGear който заредихте на DaemonTools и търсите папка с йероглифи като е копирате там където сте сложили играта.
4.2 Отново да кажа всичко трябва да е на
латиница това значи че ще трябва да преименувате папката и файла вътре като аз написах LoveGear
4.3 Та след като пренесохте папката ако все още не тръгва инсталацията,вътре в нея има .ехе файл които би трябвало да сте преименували,с него може да пробвате да инсталирате.
5. Ако сте успели да инсталирате играта сега е време на пача.
5.1 Слагате всички файлове там където е инсталирана играта и пускате .ехе
Сега тука има 2 варианта
5.1.1 Инсталирате пача без да барате нищо (стига да показва мястото където е инсталирана играта,ако не показва,посочете го) Това е вариант 1.Тук има отворени момичета и шанса да краш играта е по-малък(няма превод какво говорят)
5.1.2 Това е вариант 2.Тука играта има по голям % да краш и има 2 момичета но има превод какво говорят(донякъде) <<<<< за този вариант трябва да е така
След като сте избрали вариант може да започвате да играете.Играта е тествах и на 2та варианта при вариант 1 нямах краш а при вариант 2 имах 2 краша.Това е в рамките на 15-20 мин.
Играта е тествана на Windows 7 64bit.
Ако имате проблем не мисля,че ще мога да помогна но все пак може да питате в темата