Наскоро приключих Fate/Stay Night и бях много очарван, затова се поразтърсих малко малко и намерих едно друго заглавие- Fate/Dear Night. Чудех седали някой може да я качи, или поне да даде някаква информация за нея? Благодаря предварително!
Мерси за инфото. Остава въпроса дали някои може да я качи, дори и на Японски да е. И така и така сам тръгнал са искам да добавя към списъка и Fate/Hollow Atаraxia ако някои може да качи ще бъде супер
То и аз по едно време взех да я търся, но нищо не намерих. Е все пак ако я намериш му покажи(ако не е видял) как да подкара играта с механичен превод и няма да има проблеми.
П.С.
Спойлера:
Ако се ползва механичния превод и някой малко разбиращ от японски/2-ри редактор и програмист всичко ще е готово за превода на ерогето на български. Аз ще съм преводач и редактор(както и този разбиращ японски). Но уви дали ше се намерят желаещи. Играта ми се струва, че е 3 часа някъде, но пак си заслужава като първа крачка на българите. Но кого лъжа? Себе си? Мечтая си? Да, но всяка мечта може да бъде изпълнена.
Проектите на Type Moon са писани с KiriKiri енджина, където не се изисква много умения да се изкара скрипта и да се преведе, но тея не ги знам какъв енджин са ползвали...
Публикувано на: Вто Май 29, 2012 5:01 am
Eien Ryuu
Регистриран на: Сря Юли 18, 2007 1:06 am Мнения: 9939 Местоположение: In the unreal reality of Rousse.
Не се тревожете момчета, излезе ли някакъв релийз, дори да е на японски, бате ви Дрип ще я качи.
Но говорейки за ероге, не се знае колко ще се бави. Така че дори фенските американски преводи (на които се дължат едно количество заглавия) не са лесни.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения