|
Дата и час: Пон Мар 01, 2021 9:49 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми Хентай игра" - Тук!  Публикувано на: Чет Авг 16, 2012 8:15 pm |
 |
dripper |
|
 |
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 3:30 pm Мнения: 10614 Местоположение: Варна
|
Brace Soul=Brave Soul само да кажа, че да не объркаме човека. Добавям и Koihime † Musou ~Doki ☆ Otome Darake no Sangokushi Engi~.
|
 |
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми Хентай игра" - Тук!  Публикувано на: Сря Ное 21, 2012 11:22 pm |
ill_fated_lucky |
|
 |
|
Кажете някоя хентай игра в която да има вместо слайдове или видео, да има примерно като награда страница от хентай манга ?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми Хентай игра" - Тук!  Публикувано на: Чет Дек 06, 2012 8:10 pm |
 |
Anubiss |
|
 |
|
Дали ще може да ми препоръчате игрица, в която момиче е незаинтересовано от героя в началото, след това се влюбват и става някаква трагедия? Сега идва трудната част - ако може момичето да е белокосо. За пример мога да дам Томоко (Canvas 2) и Нозому (Da capo 2). В краен случай, ако не се намира такова чудо, приемам и смяна на цвета на косата.  Благодаря предварително.
|
 |
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми Хентай игра" - Тук!  Публикувано на: Нед Фев 24, 2013 2:11 am |
Solano |
|
 |
|
Някой може ли да препоръча нещо като Cat Girl Alliance ( viewtopic.php?f=70&t=63485) ? Да е новела, да е забавна/весела като тази, и да има повечко H-Scenes, пак като тази. Мерси
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|