|
Дата и час: Вто Апр 13, 2021 10:06 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми Хентай игра" - Тук!  Публикувано на: Пет Май 15, 2015 11:21 am |
IVO666 |
|
 |
|
dripper написа: Онзи неприятен момент, когато си ги изиграл всичките и искаш още от същото.  Защо не мога да ги забравя за да ги играя на ново >:0
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми Хентай игра" - Тук!  Публикувано на: Пет Май 15, 2015 9:06 pm |
 |
Anubiss |
|
 |
|
Още, които наблягат на историята, освен изброените от Дрип:
Tsukihime и Fate са доста дълги и натоварени в това отношение, макар че е доста вероятно да си гледал и аниметата им. Hoshizora no Memoria - така и не я довърших, но от видяното ме впечатли. Utawarerumono - има и геймплей елемент, който изобщо не харесах, но самата игра е добра. Castle fantasia - много наскоро я изиграх. Отново геймплей, по-добре направен, отколкото в горната. Не е прекалено дълга. Останах разочарован, но заради мой си прищявки, генерално е добра. Еf - a fairy tale of the two - преди време бе преведена и втората част от играта. Абсолютен шедьовър. Saya no Uta - кратка е, но отново се вписва в тая категория. Хареса ми.
|
 |
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми Хентай игра" - Тук!  Публикувано на: Съб Май 16, 2015 2:11 am |
IVO666 |
|
 |
|
Anubiss написа: Още, които наблягат на историята, освен изброените от Дрип:
Tsukihime и Fate са доста дълги и натоварени в това отношение, макар че е доста вероятно да си гледал и аниметата им. Hoshizora no Memoria - така и не я довърших, но от видяното ме впечатли. Utawarerumono - има и геймплей елемент, който изобщо не харесах, но самата игра е добра. Castle fantasia - много наскоро я изиграх. Отново геймплей, по-добре направен, отколкото в горната. Не е прекалено дълга. Останах разочарован, но заради мой си прищявки, генерално е добра. Еf - a fairy tale of the two - преди време бе преведена и втората част от играта. Абсолютен шедьовър. Saya no Uta - кратка е, но отново се вписва в тая категория. Хареса ми. Човек, на всеки който е успял да изиграе Saya no Uta, шапка му свалям.  От тези, които спомена, само Saya no Uta не успях да преборя. Играл съм и съм виждъл болни неща ама стомаха ми не успя да понесе тая игра, много ми дойде още от началото. Дано да направят ново аниме или нещо за Tsukihime. Тая поредица заслужава поне толкова респект, колкото и Fate според мен.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми Хентай игра" - Тук!  Публикувано на: Съб Май 16, 2015 10:35 am |
 |
Anubiss |
|
 |
|
Почти съм сигурен, че имаше и някаква опция за скриването на тези ужасни неща. А за Tsukihime ново аниме едва ли ще направят, но от доста време се говори за ремейк на играта. П.п. Дори само от преведените на английски игри има доооста по-лоши от Sayа. Даже една така и не е качена във форума, заради съдържанието си.
|
 |
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми Хентай игра" - Тук!  Публикувано на: Пон Май 25, 2015 10:39 am |
Воркан |
|
 |
|
Търся нещо с много interaction.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|