Започна като всяка друга сутрин, събуден от приятелката ми от детството. Закусих добре...свърших със сутрешното "дърво". Нормалната ежедневна ероге сцена. Или...поне така изглеждаше. Нещата никога нямаше да бъдат същите от този момент. Спокойният ми живот беше издухан от полезрението ми. Инцидент на космически кораб, с курс към Земята, се разбива в офиса на Министъра на Япония. За да предпазят Земята, лидерите на извънземните решават да заличат спомените на цялото човечеството и се възползват от момиче, което по случайност е било там. Япония става президентска република за една нощ и невероятно - моята приятелка от детството е Президентът. Светът ще отговаря пред нея...
Президентът на Русия идва на посещение в Япония. Опасният Цар на красива Русия. Космически кораб атакува. Интернационална криза обзема и главния ни герой. Какво ще стане със света? Защо стана така? Героят ни някак си спомня за предишния свят и малко по малко, разчитайки на спомените си, той сглобява света.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения