Дата и час: Сря Фев 12, 2025 1:25 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 5 от 5 [ 66 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: "Препоръчайте ми Хентай игра" - Тук!
МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 12:21 am 

Мерси ще ги погледна своевременно.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 9:38 pm 
Аватар

Gritho написа:
Здравейте, играла съм няколко Хентай игри. И във всичките главния герой е момче, та мисълта ми е има ли Хентай игра в която главния герой да е момиче, и ако да, може ли да ми предложите няколко заглавия.

Има да, те са нещо като отделен жанр и се водят Otome games, но не си спомням да има 18+ таква игра: https://vndb.org/g542?fil=lang-en.olang-ja ( или по точно преведена такава )

Главно Yaoi игрите са насочени към женската аудитория, но не се нравят на всички: https://vndb.org/g83?fil=lang-en.olang-ja

МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2015 10:15 pm 
Аватар

А повечето от тези, които са с главен герой момиче и са 18+ обикновено са неща от сорта на armored warrior iris и разните там безброй подобни лицензирани идиотщини.
18+ с главна героиня, които поне на мен ми харесаха, са lightning warrior raidy 1 и 2 (dungeon rpg), eve: burst error и следващите там няколко игри от поредицата (детективски, много ми харесаха, но сцените не са в изобилие; контролираш два героя едновременно, единият е жена), играта с drillman :lol: (избираш една от три героини, бягаш от него, ако те хване, те изнасилва), ring out (ако ти харесват ретро игрите, иначе не се занимавай), x-change 1,2,3 (една от любимите ми поредици, обаче главният герой се превръща в момиче, та не знам дали баш отговаря на изискването).

А типичната любовна историйка, в която просто си избираш момиче (момче в случая с героиня), както каза Дрип, е Отоме и май наистина няма хентай. Най-близкото е Sono Hanabira - юри, 9 преведени игри, супер сладко, направо да се разбиеш.

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 5:13 pm 

Привет. Да ми препоръчате някакво подобно рпг на lightning warrior raidy ? Зимаш герой дигаш нива и биеш гадинки.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 12, 2015 9:09 pm 
Аватар

Eien no Aselia (в английската версия няма 18+), Words Worth, Utawarerumono, Yumina the Etherael, Castle Fantasia, Bunny Black.
Kamidori, ако не си я играл, бие всички от изброените горе. Страшно дълга игра, не се движиш по някаква определена история като в повечето, т.е. сега се биеш тук, после сцена, после друга битка, ами сам си избираш в кои дънджъни да влизаш, колко пъти и т.н. Доста по-усложнена е и откъм айтеми, поушъни и всякакви такива глупости.
А след 1 седмица излиза преводът на Raidy 3.

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2015 7:06 pm 
Аватар

В първия пост е добавен списък с игри, отговарящ на доста от старите желания за предложения в темата.
Ще е хубаво вече първо да търсите там преди да искате препоръка. :hat:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 5 от 5 [ 66 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]