|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 1:31 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми Хентай игра" - Тук! Публикувано на: Нед Фев 24, 2013 8:57 am |
|
The_Pretender |
|
|
|
More story or just echhi? Anyway, here some reference : Bazooka Cafe, Cosplay Fetish Academy, CROSS†CHANNEL(at some point maybe a little bit(maybe more) sad), D.C. series, Heart De Roommate,My girlfriend is the President, Pick Me, Honey!, Sandwiched by my wife and her sister(kind of fun on it's own way) and Snow Sakura thats for today.
П.С. Имам въпрос: Само на мен ли в определена част Family Project ми се е бъгвала и после създава големи ядове и става нещо като loop и все 1 само до определената част играя.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми Хентай игра" - Тук! Публикувано на: Нед Фев 24, 2013 3:13 pm |
Solano |
|
|
|
Ще пробвам Bazooka Cafe и Snow Sakura. My girlfriend is the President я бях пробвал и беше много постна от към сцени.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми Хентай игра" - Тук! Публикувано на: Нед Фев 24, 2013 3:49 pm |
|
Anubiss |
|
|
|
В My girlfriend is the President няма сцени преди края, но след него има по 3-4, което компенсира. А щом искаш само клецане през цялото време - We love master (една от любимите ми ), Sono Hanabira сериите (всички са юри, още една от любимите ми), Boob wars, Harem party, Slave Witch April, YukkuriPanicEscalation (отново юри, доста е кратичка)
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми Хентай игра" - Тук! Публикувано на: Нед Юни 09, 2013 7:43 pm |
wish |
|
|
|
Здравейте! Никога не съм играл хентай игри.. но ми се иска да ги тествам Моля кажете да пробвам някоя от топ игрите? Интересува ме графиката да е на ниво и геймплея да е интересен. Благодаря.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми Хентай игра" - Тук! Публикувано на: Вто Юни 11, 2013 4:01 pm |
|
DearFear |
|
|
Регистриран на: Нед Фев 13, 2011 1:41 am Мнения: 403 Местоположение: Варна
|
качвам предложенията на dripper със Utawarerumono и Tears to Tiara а от тука можеш да си сваляш всички са преведени на английски
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми Хентай игра" - Тук! Публикувано на: Пет Юни 21, 2013 1:18 pm |
zakraidarbg |
|
|
|
Нещо от рода на kawakaburi no cherry,или като Monster Girl Quest (но без тия битки ако е възможно и да не е другата част )или ако може някоя със повече избор какво да правиш
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми Хентай игра" - Тук! Публикувано на: Пон Авг 25, 2014 1:57 am |
|
Gritho |
|
|
|
Здравейте, хора преди време си бях изтеглила H-Game, в която си момче и имаш сестра (нямам спомен, но май беше доведена.)... Та момичето по едно време изпуска книги(нямам спомен дали беше книга....) и ти дава да избереш да я гледаш (в дупето ) или да и помогнеш... ако някой се знае моля да ми каже името на играта въпреки малкото информация която съм дала.... Може ли да ми препоръчате H-Game в която има много "избори"(надявам се да сте ме разбрали какво имам в в предвид )
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|